مشکل در مورد هاردم Hard خواهشا کمک کنید

• Thread starter Thread starter B H Z
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

B H Z

کاربر سایت
سلام دوستان عزیز :
من چند وقت پیش رفته ام بایکی از دوستام هارد به هارد بکنیم بعد از 1 ساعت اومدم خونه هاردم رو سر سیستمم نصب کنم وقتی سیستم رو روشن کردم و خواست ویندوز با لا بیاد منظورم لود شدن اول ویندوز ایکس پی بود بعد از 2 بار لود شدن هارد شروع به طغ طغ کردن کرد وبعد گیر کرد دیگه سر لود گیر کرد سیستم رو ریستارت کردم دوباره این کار تکرار شد هارد گیر کردم سیستمم رو خاموش کردم بعد از چند دقیقه سیستمم رو روشن کردم سیستمم اومد بالا دوباره هارد شروع به صدای قبلی رو میداد هر طوری بود بردم اش داخل ویندوز دیدم ویندوز پریده سیستم رو ریستارت کردم باز اومد بالا با همون صدا دوباره هیچی دیگه ویندوز پریده بود شروع به نصب ویندوز کردم ویندوز جدید رو ریختم سیستمم رو ریستارت کردم اومد بالا ولی اون صدا رو نداد بدونه هیچ مشکلی اومد داخل ویندوز دوباره سیستم رو ریستارت کردم شاید دوباره ویندوز بپره دیدم نه فرداش نه پس فرداش رفتم دوباره با پسر عمه ام هارد به هارد بزنیم که اومدم خونه همین اشه و همین کاسه دوباره همین مشکل برام پیشه اومد نمی ونم چی کار کنم دوستان میشه راهنمایی کنید

دوست عزيز هد هارد شما مشكل داره و در اثر تكان خوردن و جا به جا شدن اين مشكل خودشو نشون ميده اين كار ميتونه در اينده به تخريب هارد شما بي انجامه داره چك كنيد ببينيد بد سكتور گرفته يا نه

سلام

من دو تا هارد دشاتم که مشکل هم نبود بود بعد از یه مدتی هر دوتا هارد خراب شدند یکی از کار افتاد و اون یکی وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم کار میکنه پارتیشن بندی میکنم بعد از ریست دوباره همه چیز پاک میشه
اگه مشکل شما مثل من باشه تا چند ماه دیگه این هارد دستتو میزاره توی هنا
باید به فکر یه هارد جدید باشی
البته اگه مثل مال من باشه

که فکر کنم هست

ایشون که اینو گفتن یاده یه چیزی افتادم.
نمیدونم از هاردم بود یا نه یه مدتی وقتی سیستم رو روشن میکردم یه صدایی از تو کیس میومد که من میزدم بالای کیس صداش قطع میشد و بعد از یه مدتی خوب شد مشکل فکر میکنین از چی بود؟

سلام امین جون

این مشکل ما فن کامپیوتر هستش فکر کنم

من یه فنی داشتم که تا یه دیقیه صدا میداد بعد خودش اروم میشود

ولی مشکل ایشون فرق میکنه

سلام امین جون

این مشکل ما فن کامپیوتر هستش فکر کنم

من یه فنی داشتم که تا یه دیقیه صدا میداد بعد خودش اروم میشود

ولی مشکل ایشون فرق میکنه
میدونم فرق میکنه ولی خوب گفتم مطرح کنم...
الان یه چند وقتی هست صداش در نمیاد الان که فکرش رو میکنم فهمیدم که از فن بود چون وقتی میزنی قده کیس صداش کم میشه و بعد از مدتی خود به خود خوب میشه.
مشکل خاص و دردسر سازی که نیست؟

سلام دوستان عزیز:
من باید چی کار کنم ..................

........... گفتم که هاردم بعد از هارد به هارد کردن ویندوز میپرونه و باید دوباره ویندوز بریزم همین و بعد هی صدای تیک تیک تیک میده موقعه ای این صدا رو میده که می خوام برنامه یا بازی بریزم

والا بهزاد جون

یکی از دوستانم هاردش بد سکتور گرفته بود و هر چی پارتیشن بندی میکردیم همش میپرید ونیدوز نصب میکردیم میپرید

رفتیم یه جا که تعمیر سخت افزار انجام میداند دادیم گفتند که باید 14 هزار تومن بدید که براتون درستیش کنیم
حالا اگه شما دوست داری یه سری بزن به یکی از این مغازه های معتبر توی شهرتون که کارش خوبه و بامبول بازی در نمیارند برو و مشکلتو با اونا در میان بزار اونا میدوند که باید چی کار کنند
و این مشکل شما فکر نکینم که با نرم افزار کاری حل بشه کامل

Ranger_naval_usa جان والا اونطور که گفتی منم فکر کنم همون حرفی که علی جان زد درسته !
اما اگر یوقت به این نتیجه رسیدی که هارد بد سکتور داره بگو تا بگم چیکار کنی.

سلام دوستان من:
خوبی اقا خلیل چه خبر جیگرررر من نمی دونم باید چی کار کنم با چه نرف افزاری میشه فهمیدد هارد بد سکتور داره همین ممنون از دوستان گلم

.................. خلاصه بگم هاردم بعد از هارد به هارد کردن ویندوز می پرونه و صدای تیک تیک میده وبعد از چند ثانیه قطعه میشه

سلام خوب در رابطه با مشکل امین بگم که هر چه زودتر پاورتو باز کن و خاک هایی که لایه فنش هست تمیز کن که فنش نسوزه چون این صدا ماله اینه که فنت خاک گرفته حتما بهش رسیدگی کن چون من همین مشکل رو داشتم بیخیال شدم تمیزش نکردم فنم سوخت و پاور هم 1 ساعت بعدش دود کرد و سوخه و فیوز های خونه هم قطع کرد و از تو پاور جرقه و دود بلند شد و 16 تومان خرج گذاشت رویه دستم .و در رابطه با مشکل دوستمون که هاردش خراب شده و می خواهد چک کنه بد سکتور داره یا نه شما می تونی از برنامه اسکن دیسک که در سیستم تولز هست استفاده کنید البته رویه win 98 , win me فقط می تونی اسکن کنی یا از طرق داس

سلام به همگی .من یه مشکلی برای درایو c پیش اومده اونم اینه که وقتی تو properties اون نگاه میکنم میبینم 5.5 GB پره ولی وقتی توی درایو select all میکنم میبینم 2.80GBپره!!!!!!!

سلام به همگی .من یه مشکلی برای درایو c پیش اومده اونم اینه که وقتی تو properties اون نگاه میکنم میبینم 5.5 GB پره ولی وقتی توی درایو select all میکنم میبینم 2.80GBپره!!!!!!!

خوب شما نگران نباش این طبیعیه !شما اگه در همه ی Drive ها این رو تست کنی میبینی که همین قضیه اتفاق میفته !
دلیلشم بر میگرده به اینکه وقتی شما از properties درایو مقدار فضای پر شده رو میبینی در واقع فضای اشغال شده توسط تمام موجودیت درایو C رو به شما نشون میده اما وقتی از داخل درایو با select all کردن اینکار رو انجام میدی ... اینکار تنها چیز هایی رو که شما میبینی تحت بررسی قرار میده ( منظورم چیزهایی که در ظاهر وجود داره ! )
به طور مثال شما به Control Panel -> Folder Option برید و وارد سربرگ View بشید و تیک
گزینه ی Hide protected operating system files رو بردارید سپس عمل فوق رو دوباره انجام بدید
( با select all کردن ) و میبینید که اندفعه تغییراتی حاصل میشه که البته این یک نمونه رو برای مثال گفتم و موارد دیگری هم وجود دارن ...

پس شما نگران نباش ( در ضمن این تفاوت فضای اشغال شده در درایو C شما که درایو system
هستش محسوسه )

hrlp.gif

موفق باشی دوست عزیز :happy:

آخرین ویرایش:
از norton anti virus استفاده میکنی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or