مشکل در شبکه کردن کانتر 1.9

hosein_gh

کاربر سایت
سلام
مشکل من اینه که تو گیم نت 3 تا از سیستم ها هستند که تو بازی کانتر فقط باید سرور بشن یعنی من اگه بخام باهاشون به یه کامپیوتر دیگه که اون سروره تو بازی کانتر وصل بشم پیغام میده :
could not connect to server
این مشکل فقط تو کانتر هست بازیهای دیگه ای رو مثل وارکرفت تست کردم مشکلی نداره.
لطفا راهنمایی بفرمایید

متاسفانه من هم در شبکه کردن کانتر سورس مشکل دارم .می خوام با دو سیستم کانتر سورس بازی کنم. روی هر دو سیستم نصب کردم یکی رو share می کنم که قراره سرور باشه .در سیستم سرور در network place بازی رو اجرا می کنم و سرور رو می سازم
با اون یکی سیستم در قست networkplace بازی share شده از سیستم دیگر قاعدتا بازی باید اجرا شود .ولی با این پیغام مواجه میشوم :Error:backgroungimage\cstrike\materials\console\background01.vtf not found در صورتی که فایل اشاره شده در مسیر مورد نظر قرار دارد. من بازی های زیادی مثل fifa05 .07.08 farcry unrealtournoment ,war craft,needfor speed under ground2 را به همین ترتیب به صورت شبکه بازی کرده ام ولی در مورد کانتر سورس به مشکل برخورد کرده ام لطفا اگر کسی می تونه مشکلم رو حل کنه ممنون میشم اگر این کار رو نجام بده

من مشکل شما رو خوب نفهمیدم و اینکه چرا 3 تا سرور معمولا باید یه سرور باشه و بقیه هم client میشوند و اگر هم دو نفر نخواستند با بقیه بازی کنند اون وقت اونها هم یه سرور و کلاینت رو تشکیل میدهند

یه مساله هست که شما مسلما نمی تونید با یک سرور کانتر با یک سرور کانتر دیگه بازی کنید البته اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم

من هر چی گشتم جایی رو برا بیان سوالم رو پیدا نکردم:
من رزولیشن کانتر رو تغیر دادم resoulation not support داد حالا صفحه سیاهه منم نمیبینم که دوباره رزولشن رو بیارم پایین و هر وقت میرم تو بازی همینطوری سیاهه باید چه کار کنم؟

سلام دوستان

من بازی کانتر نسخه Counter-Strike Source Classic (EngRus)

رو دانلود و نصب کردم اما بعد از نصب فایل اجرایی بازی نیست که بتونم وارد بازی بشم

یعنی فایل .exe واسه وارد شدن به بازی نیست مشکل چیه ؟؟؟
تحت شبکه هم نیستم رو pc خونگی می خوام نصب کنم

سلام دوستان

من بازی کانتر نسخه Counter-Strike Source Classic (EngRus)

رو دانلود و نصب کردم اما بعد از نصب فایل اجرایی بازی نیست که بتونم وارد بازی بشم

یعنی فایل .exe واسه وارد شدن به بازی نیست مشکل چیه ؟؟؟
تحت شبکه هم نیستم رو pc خونگی می خوام نصب کنم
برو تو اون فایلی که بازی رو نصب کردی ببین همچین آیکونی میبینی ؟!
Luncher.exe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or