مشکل در زیرنویس

W00T1991

کاربر سایت
سلام
من یه مشکل پیدا کردم
هرچی زیرنویس برای فیلم ها میگیرم وقتی میخوام فیلم رو با جت ایودیو نگاه کنم فونت زیرنویس درست نیست و قروقاطی هست
چیکار کنم ؟

در چه سیستم عاملی؟ اگر در ویندوز ویستا هستید، Regional and Language Options> Administrative> System Locale رو فارسی کنید.
یا هم اگر فایلتون زیرنویس متنی هست،معمولا پسوند .srt) با نوت پد بازش کنید و ببینید تکست انکودینگش چیه، اگر UTF-8 نبود به همین گزینه تغییرش بدید.

سلام
من یه مشکل پیدا کردم
هرچی زیرنویس برای فیلم ها میگیرم وقتی میخوام فیلم رو با جت ایودیو نگاه کنم فونت زیرنویس درست نیست و قروقاطی هست
چیکار کنم ؟

پیشنهاد می کنم فیلم ها رو با KMPlayer نگاه کنی.زیرنویس ها رو به بهترین شکل ممکن بهت نشون میده.

پیشنهاد می کنم فیلم ها رو با KMPlayer نگاه کنی.زیرنویس ها رو به بهترین شکل ممکن بهت نشون میده.
مساله برنامه اجرا كننده نيست همانطور كه محمد عزيز گفت مشكل فقط و حتماً از زبان فارسي سيستمت هست. داخل Regional and Language Options هرچي كه هست رو فارسي كن و حتماً جايي رو كه محمد گفت رو تغيير بده و الا اگر همه ي كارها رو انجام بدي و اونجا رو تغيير ندي زبان زيرنويس همچنان نامفهوم است.

در چه سیستم عاملی؟ اگر در ویندوز ویستا هستید، Regional and Language Options> Administrative> System Locale رو فارسی کنید.
یا هم اگر فایلتون زیرنویس متنی هست،معمولا پسوند .srt) با نوت پد بازش کنید و ببینید تکست انکودینگش چیه، اگر UTF-8 نبود به همین گزینه تغییرش بدید.

دوستان.من هم همین مشکلو دارم.ولی ویندوز ویستا ندارم.ایکس پی دارم.حالا منم باید همین کارا رو انجام بدم؟
در ضمن این مشکل فقط برای زیرنویس های فارسی وجود داره و زیرنویس های انگلیسی رو خوب نشون میده.

دوستان.من هم همین مشکلو دارم.ولی ویندوز ویستا ندارم.ایکس پی دارم.حالا منم باید همین کارا رو انجام بدم؟
در ضمن این مشکل فقط برای زیرنویس های فارسی وجود داره و زیرنویس های انگلیسی رو خوب نشون میده.
xp هم همینجوری درست میشه;)

سلام
دوستان این تنظیمات رو واسه kmplayer تون انجام بدین(بخش زیرنویس) بهترین هست واسه دیدن فیلم...

121pftd.jpg

اینم فونت ترافیک که من پیشنهاد کردم و تو این برنامه زیرنویس رو گزاشتم که با این فونت نشون بده...

http://www.2shared.com/file/4384623/4993fa86/font.html

سلام
من یه مشکل پیدا کردم
چیکار کنم ؟

اگر بتوني برنامه vobsub رو نصب كني خيلي جاها مشكلت حل ميشه. البته اگر زير نويس شما با فرمت srt باشه بعضي جاها به مشكل ميخوري ولي اگه sub و idx باشه با نصب اون برنامه كه گفتم حل ميشه.

در ضمن برنامه Gom Player رو بگير با اون ببين.
خيلي راحت تر و پيشرفته تر هست. در ضمن رايگانه و ميانبرهاي خوبي هم داره. خصوصا اگر بخواهي از ريموت كنترل استفاده كني.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or