مشکل در دانلود call of duty black ops rezurrection[EN]

X sadegheih X

کاربر سایت
سلام
من از طریق چی پی ان از سایت xbox.com دانلود کردم و حال هنگامی که می خواهد از 99% به 100% برود مگه:cant download call of duty rezurrection pack4 [EN]
لطفا اگر می شود کمک کنید

---------- نوشته در 12:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------

سلام
من از طریق چی پی ان از سایت xbox.com دانلود کردم و حال هنگامی که می خواهد از 99% به 100% برود مگه:cant download call of duty rezurrection pack4 [EN]
لطفا اگر می شود کمک کنید
کسی نیست

شما باید ip را به uk تغییر بدی تا بتوانی دانلود کنی

شما باید از طریق XBOX دانلود کنی وقتی به 99 رسید ارور میده بعد با لب تاب V..P..N شیر میکنی به XBOX ((بستگی به پروفایلت داره که US یا EU باشه))V..P..N باید طبق پروفایلت همون کشور باشه مثلا اگر US وی پی ان باید US باشه وبعد ادامه همون 99=100 میشه به همین سادگی این روش فقط برای ZOMBI نیست برای ارکید هم هست b-)

بعضی از DLC ها تو لایو برای یک Region خاصی هستند مثل زامبی های black ops و یا waw که 99 % هنگام گرفتن لایسنس از سایت مایکروسافت ارور میده و اجازه استفاده از ip ایران رو نمیده برا این کار باید حتما *** share کنی و با او وصل شی ولی کلا دیگه الان کسی blackops بازی نمیکنه که این کارا ماله تابستون پارسال بود الان باید صبر کنیم 3 ماه دیگه blackops 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or