مشکل در دانلود از live

جه ربطی داره؟ مگه همه مثل شما 360 رو برای آنلاین بازی کردن(اونم بصورت خلاف) میخرن؟

میودنی مشکل ما ایرانی ها چیه ؟
مشکل اینه شما ها فکر می کنید شما 360 یا هر دستگاهی دیگه ای رو Hack کردید .
نه عزیز من این کارارو هکر های خارجی می کنن و تمام موضوع از اروپا و آمریکا وارد ایران میشه ، شما اصلا میدونی چند نفر ار User های لایو که تو اروپا و آمریکا هستن از فریمور Hack شده استفاده می کنن ؟؟؟؟؟؟؟ که میای این حرفو میزنی ؟؟؟؟؟؟
شما که نشستی Single بازی می کنی هیچی از لذت گیم نمی دونی ، دیگه الان Single بازی کردن معنی نداره ، البته در کنار Online حال میده ، ولی اصل موضوع Online هستش .
اینم بدون شما که داری بازی رو می خری دونه ای 5/000 تومان ، داری از 360 غیر قانونی استفاده می کنی

آقا حله!
كلي گشتم يه vpn يه روزه رايگان پيدا كردم شد!
فقط يه چيزي توي سايت زده بود:
vpn يه ساله 25 تومن
ip اختصاصي از آمريكا 25 تومن (يه ساله)
ميخواستم بدونم كه بايد دو تا شو داشته باشم يا يكيش يعني vpn كافيه؟
آخه نميدونم ايني كه برام رايگان فرستادن vpn خاليه يا ip هم داره:confused:
يه راهنمايي بكنيد.
الان UMK 3 دانلود شد!!!

میودنی مشکل ما ایرانی ها چیه ؟
مشکل اینه شما ها فکر می کنید شما 360 یا هر دستگاهی دیگه ای رو Hack کردید .

باور کن من همچین فکری نمیکنم! بقیه رو نمیدونم.

نه عزیز من این کارارو هکر های خارجی می کنن و تمام موضوع از اروپا و آمریکا وارد ایران میشه ، شما اصلا میدونی چند نفر ار User های لایو که تو اروپا و آمریکا هستن از فریمور Hack شده استفاده می کنن ؟؟؟؟؟؟؟ که میای این حرفو میزنی ؟؟؟؟؟؟

شما منظور منو اشتباه فهمیدید. شما گفتی دیگه نمیشه از لایو استفاده کرد و بعد نتیجه گرفتید که آدم از خرید 360 پشیمون میشه. منم گفتم مگه همه برای آنلاین بازی کردن 360 میخرن که حالا پشیمون بشن!
در ضمن خیلیها از فیرمور هک شده استفاده میکنن و خیلیها هم استفاده نمیکنن. فقط یه چیزو خارجی ها خوب میدونن. اینکه اگه با فیرمور هک شده برن لایو ممکنه بن بشن واگه بن شدن کاملا به مایکروسافت حق میدن و نمیان بگن آدم از خرید 360 پشیمون میشه و هزار تا بد و بیراه دیگه به مایکروسافت و 360 !
فرق ما و خارجیها اینه که اونا میدونن کار خلاف میکنن و پایه بن شدنش و هر چیز دیگش هم هستن. ولی بعضی از ماها نه تنها قبول نمیکنیم کارمون خلافه بلکه انتظار داریم مایکروسافت هیچکاری نکنه و بگه بفرما. خوش اومدی! انگاری مایکروسافت حق نداره ما رو بن کنه! کار خلاف خلافه. شما اگه با فیرمور هک شده میخوای بری لایو باید بدونی همه این مشکلات هست و اگه بن شدی (خدا نکنه) باید بدونی مقصر اولو آخرش خودتی.

شما که نشستی Single بازی می کنی هیچی از لذت گیم نمی دونی ، دیگه الان Single بازی کردن معنی نداره ، البته در کنار Online حال میده ، ولی اصل موضوع Online هستش
.

من کاملا با حرفی که زدی مخالفم.
به این بازیها دقت کن: Final Fantasy, Metal Gear Solid, GTA, Resident Evil و... این لیست ادامه داره. اینها همه بازیهایی هستن که همین حالت Single پلیرشون اونا رو به شاهکار تبدیل کردن نه قابلیت Multiplayer.
شما نقد بازیها رو تو سایتهائی مثل Gamespot و ign که میخونید میبینین که معیار امتیاز بازیها بر اساس Single player اون بازی هست. گرچه مولتیپلیر هم نقش داره ولی بصورت فرعی.
حتی بازیهائی مثل Gears of war با وجود مولتی پلیر قوی که دارن مطمئنا بدون داشتن حالت سینگل قوی به این موفقیت نمیرسیدن.
من موافقم که مولتی پلیر لذت زیادی داره ولی اصل کار حالت سینگل پلیره. و شما کاملا اشتباه میکنی که فکر میکنی کسی که سینگل بازی میکنه هیچ لذتی از بازی کردن نمیبره. شما میگی اصل موضوع آنلاینه ولی من میگم بجز بعضی بازیها که منحصرا آنلاین هستن ، اکثرا اصل بازی حالت سینگل پلیرش هست.
اینم بدون شما که داری بازی رو می خری دونه ای 5/000 تومان ، داری از 360 غیر قانونی استفاده می کنی

بله اینو میدونم. و اگه روزی اتفاقی به همین دلیل برای کنسولم افتاد خودمو مقصر میدونم.

آقا حله!
كلي گشتم يه vpn يه روزه رايگان پيدا كردم شد!
فقط يه چيزي توي سايت زده بود:
vpn يه ساله 25 تومن
ip اختصاصي از آمريكا 25 تومن (يه ساله)
ميخواستم بدونم كه بايد دو تا شو داشته باشم يا يكيش يعني vpn كافيه؟
آخه نميدونم ايني كه برام رايگان فرستادن vpn خاليه يا ip هم داره:confused:
يه راهنمايي بكنيد.
الان UMK 3 دانلود شد!!!

خوب پس مشکل با این رفع می شه! احتمال خیلی زیاد می دادم با این مشکل حل شه.

25 تومان برای vpn به نظرم یکم زیاده. همین الان تو همین سایت آقای کاوه در بازارچه vpn ماهی 2 هزار تومان می ده!
vpn خالی نداریم منظور از ip اختصاصی اینکه شما اگه ip ت اختصاصی نباشه هر دفعه که connection vpn رو فعال می کنی یه ip از امریکا به صورت رندم برات ثبت می شه ولی اگه ip اختصاصی داشته باشی همیشه فقط با یک ip مشخص وصل می شه و با هر دفعه connect این ip عوض نمی شه.

واقعا!!! اقا دست ما رو هم بگیر. یه هفتس داره Error میده. چطوری این کار رو کردی :confused:
لطف میکنی بگی :mrgreen:
برو اين سايت ثبت نام كن ايميلت رو بده برات يه vpn يه روزه بره تست رايگان ميدن:
http://www.goldvpn.ir
بعد تو كامپيوتر كانكشن vpn رو share كن به همين راحتي!

آخرین ویرایش:
منم از همون اول گفتم با Vpn درست میشه
من VPN گرفتم اما الان که میخوام به لایو وصل شم داره تو قسمت DNS فایلد میده چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز خوبید؟؟؟میخواستم چند تا سوال بپرسم:

الان واسه من دو تا کانکشن هستش یکیش کانکشن کنسول(که کابل اترنت رو بهش وصب کردم) ..یکیش مال pc (که با usb مودم بهش وصل کردم)

یکی هم این کانکشن vpn ...حالا هر کاری می کنم نمیتونم ip این کنسولو تغییر بدم به ip اون vpn......

چیکار کنم؟؟دو تا کانکشی رو brigde می کنم چیزی نمیشه........vpn رو share می کنم کلا وصل نمیشه...چه کنم؟؟؟؟:((

هر کدومشونم جداگانه خوب وصل میشنا......... .چه کنم؟؟؟

سلام دوستان عزیز خوبید؟؟؟میخواستم چند تا سوال بپرسم:

الان واسه من دو تا کانکشن هستش یکیش کانکشن کنسول(که کابل اترنت رو بهش وصب کردم) ..یکیش مال pc (که با usb مودم بهش وصل کردم)

یکی هم این کانکشن vpn ...حالا هر کاری می کنم نمیتونم ip این کنسولو تغییر بدم به ip اون vpn......

چیکار کنم؟؟دو تا کانکشی رو brigde می کنم چیزی نمیشه........vpn رو share می کنم کلا وصل نمیشه...چه کنم؟؟؟؟:((

هر کدومشونم جداگانه خوب وصل میشنا......... .چه کنم؟؟؟

این همه کاربر فعال و با معلومات زیاد....یکی نیس جواب ما رو بده؟؟به خدا کارم عجله ای هستش...... .

این همه کاربر فعال و با معلومات زیاد....یکی نیس جواب ما رو بده؟؟به خدا کارم عجله ای هستش...... .

ببین دوست من شما اول باید از روی pc اینترنت بگیری منظور اینترنت vpn بعد از کارت شبکه pc یه کابل وصل کنی به کارت شبکه 360 بعد اینترنت رو share کنی 360 اینترنت بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or