مشکل در بوت شدن سیستم

progamer

کاربر سایت
سلام

سیستم من یک مشکل پیدا کرده که نمی دونم دقیقا ماله چیه!
من مشخصات سیستمم توی امضام هست چند روزه بعد از یک مدت طولانی سیستم رو روشن می کنم سیستم توی ویندوز نمی رفت و وقتی توی bios نگاه می کردم می دیدم هارد هام شناسایی نشدن (2 تا هارد که sata هم هستند) بعد از چند بار ریستارت خاموش روشن کردن و زدن دکمه پاور از پشت کیس بالاخره بالا می مود تا اینکه امروز توی vista من sleep رو زدم و دیدم سیستم به حالت standby رفت و بعد هر جی دکمه های keybord و موس رو می زدم از stand در نمی اومد تا این که سیستم رو خاموش کردم و 15 min بعد که روشن کردم دیدم بعد از زدن دکمه ی power کیس سیستم بعد از 3 ثانیه از زدن دکمه روشن شد و بعد از 10 ثانیه خود به خود خاموش شد و 10 15 ثانیه بعد خود به خود روشن شد! ولی مانیتور روی حالت standby ثابت می مونه(چراغ نارنجی) و بوق post هم زده نمی شه فقط سیستم فن هاش صداش میان
من در کسی رو باز کردم دیدم مثلا چراغ گرافیک روشن شد کابل های sata رو امتحان کردم و رم هام رو در آموردم جا زدم ولی هیچ اثری نکرد:((
دکمه ی restart هم از کار افتاده و وقتی اون رو می زنم سیستم خاموش می شه و خود به خود روشن می شه! کسی نظری نداره؟

سلام

منم سيستمم دقيقا چهارشنبه دو هفته قبل اينجوري شد يعني بوت نمي شد
وقتي هم سي دي ويندوز رو ميزاشتم سر لود كردن يو اس پي رستارت مي شد
دقيقا همين مشكل كه تو شناسايي قطعات داشتي رو داشتم

تك تك قطعات رو تست كردم كه در آخر فهميدم مادربوردم مشكل داره
مادربرد رو فرستادم تا تعمير كنن

حالا يه سيستم جديد گرفتم و قبلي رو رد كردم

مادربرد من MSI بود مدلش دقيقا يادم نيست

اصلا من مانیتورم صفحه اش نمیاد

ماژول های رم و یا کارت گرافیک را از روی اسلات های مادربرد خارج کن و سیستم را بوت کن ببین صدای بوق مربوط به رم یا کارت گرافیک را میشنوی یا نه؟

بعد از سرچ زیاد دیدم مثل اینکه بعضی ها هم مشکل من رو داشتند! باطزی مادربرد رو در آوردم از اول جا زدم حل شد
مرسی از همه شما عزیزان به خاطر کمک هاتون

سلام دوستان پسر دایی من مادربوردش t-power هست از biostar ما هرچی گشتبم منوی بوتشو پیدا نکردیم که از بوت ویندوز نصب کنیم و رافتیم از داخل خود xp ویستا ریختیم حالا که میخوایم xp را پاک کنیم هی ارور میده لطفا اگه میتونید کمکم کنید که چطوری منوی بوتشو بیارم ممنونتون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or