مشکل در بازی assassin`s creed...

vampire may cry

کاربر سایت
سلام.
من امرو از پایتخت این بازی رو برا pcگرفتم...ولی وقتی ریختمش و خواستم بازی کنم به به چیز حیرت آور برخوردم.....وقتی می خوام بازی و اجرا کنم....یه چیزی دانلود می کنه انگار پچ ه و همچنین تو پوشه crackبازی که تو dvdه 2ام اهست وقط 2تا direct xهست و از اون بدتر هم اینکه طرف این رو به من 7تومن قالب کرد........کسی می دونه مشکل از چیه؟مر30.

سلام.
من امرو از پایتخت این بازی رو برا pcگرفتم...ولی وقتی ریختمش و خواستم بازی کنم به به چیز حیرت آور برخوردم.....وقتی می خوام بازی و اجرا کنم....یه چیزی دانلود می کنه انگار پچ ه و همچنین تو پوشه crackبازی که تو dvdه 2ام اهست وقط 2تا direct xهست و از اون بدتر هم اینکه طرف این رو به من 7تومن قالب کرد........کسی می دونه مشکل از چیه؟مر30.
از لینک زیر اینو دانلود کن:File Archive [5.6 MB] - Non-Retail/Beta Release
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_assassins_creed.shtml#Assassin's Creed v1.0 [ENGLISH]%20Fixed%20EXE

سلام.
7 تومن؟!؟!:eek::eek:

7 تومن؟!؟!:eek::eek:
آره بابا می بینی طرف چه جوری قالب کرده به ما؟ولله من بهش گفتم گرونه ولی طرف دوستش پیشش بود...ازش پرسید مگه همه جا همین قیمت نیست؟طرف گفت آره..(از روباه می پرسن شاهدت کیه می گه دمم!)من خرم خریدم...!ولی اشکال نداره...اگه یکی بتونه همین برنامه ای رو که m.g.sگذاشت رو برا 1 سایت دیگه یزاره ممنون می شم.

این AC که فعلا برای PC اومده نسخه اصلی نیست و توی Memory Block 3 گیر میکنه و از بازی بیرون میاد و کامل نیست
PC بازها باید باز هم صبر کنند تا نسخه درست و کامل بازی بیاد
من که 3 ماه پیش بازی رو روی PS3 تمومش کردم رفت

سلام خيلي ميبخشيد شما برو به فروشنده بگو اين بازي خرابه پولتو پس بگير بجاش 7 تا بازي ميتوني بخري البته نه از پايتخت پايتخت پول جاشو ميگيره .

اولا بازی 2 تا دی وی دی هستش که می شه 2 تا 3 هزار تومن ثانیا بازی تو مموری بلاک 3 به خاطر مشکل فایل اورشلیم در نسخه انگلیسی کرش می کنه و فقط نسخه روسی درست هستش ثالثا برو بازی به یارو پس بده دو تا فحش هم بارش کن که دیگه بازی بنجول به ملت نندازه

از نظرات شما بسیار متشکرم...دقیقا همین کاری رو کردم که که 2 تا نظر آخر گفتن(نمی دونید چقدر چونه زدم تا طرف پسش گرفت.)اگه می دونستم بازی کامل نیست که اصلا نمی گرفتمش....به هر حال من پول رو پس گرفتم ولی بازیی نخریدم...بجاش assassin`s creedه دوستم رو گرفتم که هم مجانی(:))و هم لا غقل اجرا می شد....کمی هم جلو رفتم....

راستی یه سوال:اینکه اگه assassin`s creedدرست شد..باید دوباره نسخه کاملش رو بخریم؟یا فایل jerusalem(رو که خرابه.)رو می زارن رو اینترنت؟من که اصلا دلم نمی خوام 2باره بخرمش... .

راستی یه سوال:اینکه اگه assassin`s creedدرست شد..باید دوباره نسخه کاملش رو بخریم؟یا فایل jerusalem(رو که خرابه.)رو می زارن رو اینترنت؟من که اصلا دلم نمی خوام 2باره بخرمش... .
اگر بازی به طور رسمی ریلیز بشه اون مپ اورشلیم رو نت هم میاد زیاد نگران نباش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or