مشکل در بازی آنلاین Nfs Most Wanted

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام خدمت همگی من می خواستم مست وانتد را به صورت آنلاین بازی کنم یوزر را ساختم ولی میگه تقلبی یک چیزی توی این مایه ها پک من پک علی بابا و اولین سریال را برای نصبش زدم
N5en-dfcw-0je8-7202-5dev
ولی قبول نمی کنه باید چه کار کنم

اخ پسر گفتی . ای خدا منم می خوام ماست وانتد انلاین بازی کنم یوزر تو ea ساختم ولی سریال نامبر دست اول می خواد که همه می دونیم هیچ جا نیست .پس یه راه می مونه همون فایلی که باعث می شه سریال نامبر دیگه نخواد و بشه انلاین بازی کرد
:confused:

سلام خدمت همگی من می خواستم مست وانتد را به صورت آنلاین بازی کنم یوزر را ساختم ولی میگه تقلبی یک چیزی توی این مایه ها پک من پک علی بابا و اولین سریال را برای نصبش زدم
N5en-dfcw-0je8-7202-5dev
ولی قبول نمی کنه باید چه کار کنم
شما برای Online بازی کردن به نیاز به بازی Original دارید.یعنی باید 30-40 تومن بدی یه NFS:MW ORIG بخری تا بتونی آنلاین بازی کنی !

آره منم یک ایمل از EA قبلا گرفته بودم که گفت برای بازی آنلاین ماست وانتد باید اورجینال داشته باشید پس همین الان از ما بخرید:cheesygri

خوب اگه اورجینال بخوایم تو ایران پیدا میشه؟
یا حتما باید بگیم یکی برامون بیاره؟

مایش رو داری (ببخشید اینجوری گفتم)
اگه داری که به قولی مایه ای نیست
اگه پیدا نکردی به من بگو برات بفرستم:cheesygri (شوخی کردم ها!!!)

خوب بحث ماست وانتد هم که نتیجه نگرفت . ولی خیلی عجیبه بعضی بازی ها رو که اورجینال نیستن می شه انلاین بازی کرد یکی هم مثل مدال Pacific Assolt یا ماست وانتد نمی شه !
چرا اینجوریه ؟ به نظر خودم شرکت هایی که تو ایران بازی کرک می کنن زیاد به قسمت انلاین بازی اهمیت نمی دن :(( .
امروز به جای اینکه بازی کنم فقط داشتم دنبال برنامه یا سریال نامبر برای انلاین می گشتم خیلی از بازی هام که رو هاردم بود امتحان کردم ولی فقط همون دو موردی که گفتم جواب داد .:( گفتم شما هاهم وقت بزارین هر بازی که تونستین انلاین بازی کنن اسمشو بگین مثلا Act Of War یکی امتحان کنه
اگه همه بچه ها اسم بازی هایی که انلاین بازی کردن بگن خیلی خوب می شه .

هر وقت اوضاع آنلاین ایران درست شد اونوقت شرکتای کرک کنندم به قسمت آنلاین بازی ها اهمیت میدن.:d

به نظر خودم شرکت هایی که تو ایران بازی کرک می کنن زیاد به قسمت انلاین بازی اهمیت نمی دن .
چه ربطی به کرکر ها داره آخه !
این موضوع مربوط به شرکت سازنده هست که چجوری قسمت آنلاینش رو میسازه. یعنی شما نیاز به سریال Register نشده دارین یا اصلا فرقی نمیکنه سریال Register شده باشه یا نباشه. پس ربطی به کرکر ها نداره.
در ضمن کرکر ها برای ایرانی ها کرک نمیکنن که میگی وضع آنلاین ایران درست بشه ! اونا اصلا کاری به ما ندارن. اون کرک میکنن و کشورهایی که جزو تجارت جهانی نیستن به طور انبوه از اونا استفاده میکنن !

البته با برنامه Hamachi مي تونيد اين بازي (و خيلي بازيهاي ديگه رو) انجام بديد (با همين نسخه Crack‌ شده). البته براي اجراي MW حتما نياز به ADSL‌ داريد (با Lag پايين). ضمنا تنظيم MW براي كار با اين برنامه دردسر فوق العاده زيادي داره. اما مي توني با كمي جستجو راهش رو پيدا كني كه بتوني بازي رو اجرا كني. ضمنا بايد چند نفري رو هم پيدا كني كه بتوني باهاشون بازي كني.
اما به دردسرش نمي ارزه.

چه ربطی به کرکر ها داره آخه !
این موضوع مربوط به شرکت سازنده هست که چجوری قسمت آنلاینش رو میسازه. یعنی شما نیاز به سریال Register نشده دارین یا اصلا فرقی نمیکنه سریال Register شده باشه یا نباشه. پس ربطی به کرکر ها نداره.
در ضمن کرکر ها برای ایرانی ها کرک نمیکنن که میگی وضع آنلاین ایران درست بشه ! اونا اصلا کاری به ما ندارن. اون کرک میکنن و کشورهایی که جزو تجارت جهانی نیستن به طور انبوه از اونا استفاده میکنن !

نمی دونم چقدر حرفم درسته ولی فکر کنم همین بازی هایی که ما می خریم خود ایرانی ها کرک می کنن !
در مورد قسمت اول حرفت کاملا موافقم بستگی به خود شرکت داره که انلاینشو چجحوری بزاره .گفتی تجارت جهانی یاد افغانی ها افتادم .الان حتی افغانستان هم که این همه از ما عقب افتادس از وقتی که امریکا پاشو گذاشت تو کشورشون تو اکثر برنامه ها و اکثر بازی ها اسم کشورشون دیده می شه ! ولی ایران هیچ جا من تا حالا ندیدم .شاید یه روزی ما بازی ها رو با اینستال منو ها و حتی زیر نویس فارسی دیدم ولی فارسی نه افغانی!
ادم لجش می گیره چرا اینجوری شده .چرا ما باید بازی های کرک شده بخریم که این مشکلات پیش بیاد؟ اگه قرار سی دی کرک شده بخریم پس باید تو هر سی دی هم یه ای پی اختصاصی برامون بزارن مگه تو یه تاپیک نبود که می گفت ای پی ها رو بعضی سایتها هستن که می فروشن! اصلا چرا تا 5-6 سال پیش همه بازی های pc که می خریدیم اورجینال واقعی بود با قیمت های پایین .یادمه هر سی دی 1500 بود ! ؟؟؟ حتی الان چند تاشون دارم red alert , wwe , چند تا اکشن دیگه ...

نمی دونم چقدر حرفم درسته ولی فکر کنم همین بازی هایی که ما می خریم خود ایرانی ها کرک می کنن !
هیچ کدوم از بازی هایی که ما در ایران انجام میدیم در ایران کرک نمیشه. همشون در خارج از کشور کرک میشن.
صلا چرا تا 5-6 سال پیش همه بازی های pc که می خریدیم اورجینال واقعی بود با قیمت های پایین .یادمه هر سی دی 1500 بود ! ؟؟؟ حتی الان چند تاشون دارم red alert , wwe , چند تا اکشن دیگه ...
اونا هم که شما بهش میگی Original در واقع اوریجینال نبود. اون موقع شرکت ها زیاد به فکر قفل نبودن پس به همین دلیل راحت شما میتونستی بازی رو کپی کنی. اگر میبنی قیافیه ی C-D ها بازی های که 5-6 سال پیش میخریدیم بهتر بود یعنی رو C-D چاپ داشت و جنسش خوب بودو از این چیزا واسه این بود که اون بازی هارو از مالزی وارد کشور میکردن. هنوز هم این C-D ها پیدا میشه ولی مثلا وقتی میارن که 2-3 ماه از ورود بازی تو ایران گذشته و اون موقع دیگه ارزشی نداره.
در مورد قیمت هم باید بگم که اون قدیما گرون بودا :-" یادمه تقریبا 7 سال پیش رفتم بازی Outlaws رو که 2 سی دی بود ( اون موقع اصلا بازی 2 سیدی نادر بود ) رو خریدم 9500 تومان. بازی های تک سیدی رو 5000 تومان می خریدم. یادش بخیر چه دورانی بود !

هیچ کدوم از بازی هایی که ما در ایران انجام میدیم در ایران کرک نمیشه. همشون در خارج از کشور کرک میشن.

اونا هم که شما بهش میگی Original در واقع اوریجینال نبود. اون موقع شرکت ها زیاد به فکر قفل نبودن پس به همین دلیل راحت شما میتونستی بازی رو کپی کنی. اگر میبنی قیافیه ی C-D ها بازی های که 5-6 سال پیش میخریدیم بهتر بود یعنی رو C-D چاپ داشت و جنسش خوب بودو از این چیزا واسه این بود که اون بازی هارو از مالزی وارد کشور میکردن. هنوز هم این C-D ها پیدا میشه ولی مثلا وقتی میارن که 2-3 ماه از ورود بازی تو ایران گذشته و اون موقع دیگه ارزشی نداره.
در مورد قیمت هم باید بگم که اون قدیما گرون بودا :-" یادمه تقریبا 7 سال پیش رفتم بازی Outlaws رو که 2 سی دی بود ( اون موقع اصلا بازی 2 سیدی نادر بود ) رو خریدم 9500 تومان. بازی های تک سیدی رو 5000 تومان می خریدم. یادش بخیر چه دورانی بود !

اره یادش بخیر چه دورانی بود من یادمه 7 سال پیش بازی ها رو هر سی دی 2500 می خریدم یارو بت نمی نداخته:cheesygri بازی های 7 سال پیش یادمه mdk چقدر قشنگ هم بود. بعدشم در ضمن حتی اگه سی دی ها مال مالزی بوده به هر حال اورجینال بودن من الان همون wwe یا gta 3 یا red alert سی دی هاش نقره ای پشت سی دی تو اون دایره کوچیکه اسم بازی هک شده شماره سریال هم هک شده .سی دی هاش خیلی دیر خش ور می داره و حتی اگه پر خش هم بشه بدون گیر می خونه .اینا هنوز تست نکردم که ای پی اختصاصی دارن یا نه ولی به احتمال زیاد همین طوره .وقت کردم رد الرت تست می کنم . هر چی بود اون دوران خیلی بهتر بود مثلا نصب بازی چقدر ساده بود حتی کرک هم نداشت . حالا الان از 10 تا بازی که می خره 3 تاش خرابه . 2 تاش دو تا سی دی 1 توشه. ممنون ار ارسال

Ea Love

آخه یکم انصاف داشته باشین بابا,EA نازنین کلی سرمایه گذاری کرده اینو ساخته,با 5 هزارتومن CD شو خریدین بازی کردین انتظار بازی آنلاین هم دارین:eek:
همین که تونستین بازیش کنید خدارو شکر کنید و دلخور نباشین,حق با EA هست:cheesygri

چی داری میگی الان همه بازیا رو از ماریو:biggrin1: تا cod4 رو با هماچی میزنن ولی بعضی ها پچ lan میخوان! همین :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or