مشکل در اتصال به لایو ( اساتید کمک کنند )

angel-legend

کاربر سایت
مشکل در اتصال به لایو Disconnecting From Xbox live when Start game

سلام. چند روز که وقتی به می خوام به لایو وصل شم ارور MTU میده توی Test connection اما وقتی پروفایلمو Sign in میکنم به لایو وصل میشه!!!!!! اما بعد که وارد بازی میشم DisConnection From xbox live میده!! بعد که از بازی به داشبورد میام باز کانکت میشه به لایو!!! توی پارتی میشه رفت فقط وقتی بازی رو اجرا میکنی از شبکه خارج میشی!! مشکل از چیه!!؟؟ خواهش میکنم کمک کنید..

مشکل حل شد!
طبق خبر منتشر شده از بچه های لایو باز: این مشکل برای اکثر لایو باز ها پیش آمده است و دچار به هم خوردگی آرامش گیمر های محترم شده است.:d

راه حل مشکل: دانلود یا همون ریکاوری پروفایل.
برای اینکار بعد از بالا اومدن ایکس باکس. دکمه Guide رو بزنید و بعد Download Profile . برای دانلود پروفایل به ایمیل و پسوردی که برای ساخت گیمر تگ دادید نیاز است.

فقط یادتون باشه قبل از اینکه پروفایلتون رو خواستید دانلود کنید حتما نیت کنید چون طبق همون اخبار منتشر شده کسانی که نیت نکردن مشکلشون حل نشده!!!:d:))

منبع: Disconnecting from LIVE when you try to use any Apps or Games - 02 - Connecting to Xbox LIVE - Xbox Support - Xbox.com Forums - Xbox.com

آخرین ویرایش:
من همین مشکل قبلا واسم بوجود اوومد. اگه به اندازه ی 150 مگابایت حجم داری، پروفایلتو دیلیت کن بعدش ریکاور کن. من اینکارو کردم درست شد.

من همین مشکل قبلا واسم بوجود اوومد. اگه به اندازه ی 150 مگابایت حجم داری، پروفایلتو دیلیت کن بعدش ریکاور کن. من اینکارو کردم درست شد.
بله تنها راه حل این مشکل همینه.... البته من پروفایلمو دیگه پاک نکردم ! همینجوری دانلود کردم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or