مشکل در اتصال اینترنت به ps4

Amirfm281

عضو جدید
سلام دوستان ، یه مشکل بزرگ برای من پیش اومده

چندوقت پیش بنده از isp مخابرات اینترنت گرفتم به دلایلی شخصی و مشکلاتی که داشتم ، و الان میخوام ازش برای گیم استفاده کنم .
مودم درکنار کنسول گذاشتم و من با استفاده از کابل پچ کورد (کابل شبکه ، اترنت ، لَن) اونو به کنسول وصل کردم .

خب تو ستاپ نتورک مشکلی ندارم . وقتی تست کانکشن میزنم ارور psn network connection میده ، وقتی میرم تو روتر و دوباره تست میکنم مشکلی نداره و پاسخ seccesful میده.

بعد از این قضایا ، میرم نوبت بازی کردن ، به عنوان مثال ، من میرم که کالاف وارزون پلی بدم ، اول که حدود ۴۰ دقیقه وقتم میره تا کانکت بشه ، بعد از کانکت شدنش باید حتما fetch online profile رو رد کنه که بعد از ۱۵ دقیقه گیر کردن تو این مرحله ، ارور کانکشن میاد و چنین پیامی میاد که میگه دیسکانکت شدم از سرور کالاف وارزون .
و باید دوباره این روند خسته کننده کانکت شدن به سرور رو بگذرونم ، یکبار حدود ۱ ساعت صبر کردم وارد منوی بازی شد . مچ رو استارت کردم ، وسط سرچینگ مچ یهو رفت تو مرحله چک فور آپدیت ، بعد از ۵ دقیقه دوباره همون ارور دیسکانکت اومد

یه مشکل دیگه هم اینه که فعلا فقط میتونم باهاش جوین پارتی بشم و حرف بزنم با دوستام

تا الان این اینترنته حدود ۷۰۰ هزار تومن بهم ضرر زده که دارم پول نت گوشی میدم

من حتی از روش های مختلفی استفاده کردم از جمله : دی ان اس عوض کردم،از روش پورت فورواردینگ استفاده کردم و کلی چیز دیگه

خیلی مشکل داره این اینترنته

خلاصه خستتون کردم ، این مشکل منه .

من که راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، به نظر شما اساتید محترم چیکار باید بکنم؟!

و میشه بگید چجوری باید این مشکل اعصاب خوردکن کنار بیام و درستش کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or