مشکل داپلیکیتور

Kavigne

کاربر سایت
درود ؛ دوستان بنده یه داپلیکیتور Acard یک به 11 گرفتم که 7 تا DVD Writer توش انداختم ؛ این بازیهای جدید X360 رو که باهاش رایت میکنم ، میذارم رو سرعت رایت 2x مثلا ، اصلا بهش توجه نمیکنه و موقع رایت 4x میزنه :( ... و متاسفانه xgd3 ـها هم اکثرا ناقص و مشکل دار رایت میکنه و موقع نصب بازیها توی هارد کنسول تا یه درصدی میره و میگه دیسک کثیفه و ازین حرفا ؛ یه سری تنظیمات داره مثلا Read Speed و Burn Mode که این دومی دو حالت DAO و TAO و یسری تنظیمات دیگه ... یه نکته ای که برام عجیبه خیلی اینه که قبلا این بازیهای جدید رو رایت میزدم 40 و اندی طول میکشید ، الآن با این داپلیکیتور نهایتا 30 دقیقه . مثلا این Saints Row III رو 26 دقیقه ای رایت کرد ، من گذاشته بودم روی 2 ایکس در تنظیمات ، اما 4 ایکس رایت کرد .
بعد سورس ـم یه رایتر خیلی معمولی ال جی هست ، میتونه مشکل ازون باشه ؟
یه راهنمایی کامل و جامع کنین که تنظیماتش رو چیکار کنم تا 2X رایت کنه و ... خیلی ممنون میشم ازتون .

کیوان جان متاسفانه باید بگم.....:d ترسیدی؟

شوخی کردم داداشم.
ببین Read Speed رو بذار رو Max و حالا بحث سرعتش.احتمال قوی ورژن ACARD شما باید 2.99 باشه درست می گم؟
تو در هر صورت بذاری روی 2x معمولا خودش با سرعت 4x نشون میده که رایت میشه.در مورد اینکه میگی که بازی ها رو ناقص میزنه مشکل از رایتر ها نیست.مشکل از xgd3 هستش که کلی اذیت می کنه.باید چند بار بازی رو بذاری تا واست روی هارد بریزی.هر دفعه یه مسخره بازی در میاره.در کل مشکل از LT+ 2 هستش و با نسخه ی جدید حل میشه.
ولی در هر صورت شک نداشته باش که مشکل از رایت نیست.البته دیسک خوب هم نقشش کم نیست.از MZ استفاده کن هم قیمتش مناسبه(حدوده 600) و هم کیفیت بسیار خوبی داره.

سورست بسیار افتضاحه.برو تو کار HP یا LiteOn .اون LG رو بکن رایتر.بلدی که سورست رو عوض کنی که؟

رایترات هم نگفتی ؟

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.سوالی داشتی وقت بگیر جواب میدم وگرنه باید بین مریض بشینی:d:))

پ.ن: الان رو فازه خوشحالیم هر کی کار داره بگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or