مشکل خیلی بد با PB و Kick شدن ...

سلام .
مدتی هست این مشکل رو پیدا کردم ، بعد از 5 ثانیه کیک میشم و این ارور رو میبینم :
20090314_030805.jpg

فقط تورو خدا نگید Up کن و Re-Install چون کردم تاثیری نداشته !:(

دوست عزیز باید سریال نامبر را عوض کنی با این سریال نامبری که داری کس دیگری یا خودت cheat زده و pb فهمیده و سریال را بن کرده
اصلا این error چه ربطی به بن شدن سریال داره ؟
مشکل مسعود این بود که ویندوزش خراب شده بود و PB ران نمیشد رو سیستم همین.
پ.ن::laughing:

اصلا این error چه ربطی به بن شدن سریال داره ؟
مشکل مسعود این بود که ویندوزش خراب شده بود و PB ران نمیشد رو سیستم همین.
پ.ن::laughing:

آخ خیلی ممنون دقیقا همین ارور من رو هم کچل کرده آرزو رو دلمون موند یک بار CoD 4 بازی کنیم. پس با عوض کردن ویندوز درست میشه؟ :happy:

من ویندوز رو عوض کردم ... مشکل کاملا حل شد ...
به همین خاطر به تیپیک سر نزدم ...
مشکل از همون ویندوز بود ... از دوستان هم ممنونم ...

سلام

من یه مشکلی دارم اونم اینه که punkbuster یا میگه memory/file corruption داری یا میگه unofficial drivers داری و منو kick میکنه.
یه کمکی برسونین لطفا.

خیر ، مشکل از ویندوز نیست . مشکل از این هست که فایل PunkBusterA.exe بلاک شده توسط Security ویندوز . من اتفاقی این تاپیک رو دیدم و اتفاقی هم در یه سایت دیگه یه همچین تاپیکی دیده بودم ، توی COD4Forums ، اونجا بهش گفته بودند که برو توی Blocked Program البته توی سون من خودم سرچ میکنم اما فکرمیکنم توی Firewall باشه ، بله همونجاست .. اونجا تیکشو میزنید و بهش Permission میدید که اجرا بشه و با اینترنت در ارتباط باشه . به ویندوز ربطی نداره :D

سلام آقایون.
دیگه دارم دیوونه میشم.بعد از مدت ها بازی رو راه انداختم اما یکی دو روز که بازی کردم امروز به این مشکل برخوردم.

متن پنهان:
wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
1253679566.jpg

چندین سایت و جاهای مختلف رو گشتم اما هیچ کدوم از روش ها عملی نبود.روش هایی که امتحان کردم:
ویندوز عوض کردم
کی کد بازی رو عوض کردم
فایروال رو خاموش کردم
بازی رو چند بار نصب کردم
و ...
اما هیچ کدوم نتیجه نداد.لازم به ذکره من چند روز هم بازی کردم و مشکلی نداشت اما امروز مشکل دار شد.تورا به خدا جواب بدید.

منم این مشکلو دارم :(

کلا همه ویندوز 7 یی ها همین مشکلو دارن مخصوصا 64 بیت !
راه حل هم داره :-" از سرور هایی که پانک باسترشون خاموشه استفاده کن

الان من همیشه این جا دارم بازی می کنم اگه منو دیدین ندا بدین !
اسمم BeHdAd
هست حالا کوچیک بزرک بودنشون رو یادم نیست ولی بهداد بود دیگه !

اینم آی پیش
85.190.38.120:28960

20 تا جا داره که الان هم پره یکیش هم منم

سلام آقایون.
دیگه دارم دیوونه میشم.بعد از مدت ها بازی رو راه انداختم اما یکی دو روز که بازی کردم امروز به این مشکل برخوردم.

متن پنهان:
wol_error.gif
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
1253679566.jpg

چندین سایت و جاهای مختلف رو گشتم اما هیچ کدوم از روش ها عملی نبود.روش هایی که امتحان کردم:
ویندوز عوض کردم
کی کد بازی رو عوض کردم
فایروال رو خاموش کردم
بازی رو چند بار نصب کردم
و ...
اما هیچ کدوم نتیجه نداد.لازم به ذکره من چند روز هم بازی کردم و مشکلی نداشت اما امروز مشکل دار شد.تورا به خدا جواب بدید.
nدوست عزیز شما باید یه ip معتبر را انتخاب کنی ! سریال نامبر رو هم تغییر بده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or