Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 23, 2008 #1 من وقتی دارم با X360م بازی میکنم TVم تیک میزنه مدل LCD SAMSUNG FULL HD : TV مدل کنسول : ساخت 2007 پرمیوم Motherboard :LUNCH آخرین ویرایش: Dec 23, 2008
من وقتی دارم با X360م بازی میکنم TVم تیک میزنه مدل LCD SAMSUNG FULL HD : TV مدل کنسول : ساخت 2007 پرمیوم Motherboard :LUNCH
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 23, 2008 #2 نوشته شده توسط a.REWER: من وقتی دارم با X360م بازی میکنم TVم تیک میزنه مدل LCD SAMSUNG FULL HD : TV مدل کنسول : ساخت 2007 پرمیوم Motherboard :LUNCH بیشتر... یک وقت جوابمو ندین ها
نوشته شده توسط a.REWER: من وقتی دارم با X360م بازی میکنم TVم تیک میزنه مدل LCD SAMSUNG FULL HD : TV مدل کنسول : ساخت 2007 پرمیوم Motherboard :LUNCH بیشتر... یک وقت جوابمو ندین ها
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Dec 24, 2008 #4 110%اشکال از کابلت هست اگه -دستگاهت کابل HDMIمیخورد راحت بودی شانست ساپورت نمیکنه برو تو قسمت setring-واردdisplyشو اونجا ور برو احتمالا درست بشه
110%اشکال از کابلت هست اگه -دستگاهت کابل HDMIمیخورد راحت بودی شانست ساپورت نمیکنه برو تو قسمت setring-واردdisplyشو اونجا ور برو احتمالا درست بشه
Terova No Trolls کاربر سایت Dec 24, 2008 #5 مادربردش که HDMI نداره..! یا برو یک کابل دیگه رو امتحان کن یا تنظیمات رو بیار پاینتر مثلا بزار روی 720P..
مادربردش که HDMI نداره..! یا برو یک کابل دیگه رو امتحان کن یا تنظیمات رو بیار پاینتر مثلا بزار روی 720P..
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 25, 2008 #6 من روی SONY FULL HD امتحان کردم درست بود ! احتمالا TVم ساپورت نمی کنه