مشکل بسیار بزرگ در MW3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

shahin wilson2

کاربر سایت
امروز مورخ 28/03/1391 تایتل آپدیتی برای بازی MW3 عرضه شد و حجم آن 9 مگابایت بود.
متاسفانه این آپدیت برای بعضی ها (از جمله من) مشکلاتی به همراه داشته به طوری که:
به هنگام ورود به بخش مولتی پلیر در قسمت پایین سمت چپ (بالای نقشه ی جهان) به جای نوشتن NAT Type و اطلاع رسانی ها درباره ی DLC ها، به رنگ قرمز متنی که در تصویر زیر می بینید نوشته شده است.
99403393113016713736.jpg

و هنگامی که از Lobby به نقشه ها برای بازی کردن وارد می شود به جای Load کردن آن نقشه و بازی صفحه ی سیاهی پدید می آید و بعد از آن بر روی صفحه اروری که در عکس زیر مشاهده می کنید ظاهر می شود.
45333091430148720682.jpg

متاسفانه این مشکل فقط در بخش مولتی پلیر این بازی ظاهر شده و دو بخش دیگر (Campaign & Special Ops) این مشکل را ندارند. در ضمن با وارد شدن به هارد کنسول و قسمت بازی مدرن 3 بسیاری از سیو ها به علامت سوال تبدیل شده و ارور Corrupted ظاهر می شود.
از مدیران خواهش می کنم تا رفع شدن این مشکل این تاپیک را قفل و حذف نفرمایید. و از دوستان خواهشمندم هر چه سریعتر برای رفع این مشکل اقدام کنند.
ممنون

ویرایش: لازم به ذکر است دیسک بازی برنر مکس بوده و هیچ مشکلی از نظر امنیتی و ... ندارد.

تیلت آپدیت و سیو‌های بازی‌ رو پاک کن و دوباره تست کن ببین درست می‌شه یا نه

تیلت آپدیت و سیو‌های بازی‌ رو پاک کن و دوباره تست کن ببین درست می‌شه یا نه

خیر درست نشد حتی هارد رو هم فرمت کردم اما نشد.

---------- نوشته در 10:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:43 AM ارسال شده بود ----------

نیازی به تاپیک جدید نبود:">

اتفاقا نیاز بود چون این مشکل تا حالا نه در این تاپیک دیده شده و نه این بازی همچین مشکلی داشته. خواهش می کنم به جای قرار دادن اسپم دنبال راه حلی باشی.
مدیران محترم خواهش می کنم رفع مشکل من رو در دستور کارتون قرار بدید.(فقط مشکل من نیست حتی چند نفر از دوستان هم این مشکل براشون بوجود آمده.)

ویرایش: احتیاج به توضیح است که کسایی که این مشکل براشون بوجود اوومده دستگاهشون Elite Jasper Lite-On هست. (من و چند نفری که باهاشون در ارتباط هستم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or