مشکل بزرگ کمک کنید

etio0098

کاربر سایت
سلام
من داشتم با جانگل فلش می کردم میخواستم lt3 بریزم همه چی اوکی بود و فریمور رایت شد ولی بعدش گزینه اترو را زدم درایور را کشیدم وحالا جانگل اونو نمیشناسه فکر کنم فریمور مشکل داره
من اسم پورت ساتام رو می دونم وقتی لایتن ایرز رو میزنم میره تو وندر مود بعد سایز درایو رو مینویسه و نوع رو هم 0*72 مینویسه رایت هم میکنه ولی باز ایکس باکس درایو رو نمیشناس و یکی از چراغش قرمز میشه بعد یه صفحه میاد که اررو میده ارور یادم نیست اگه خواستید بگید تا بگم راستی وقتی پورت ر و جدا می کنم جانگل نمیبره تو وندور مود پس مطمئنم که درایو رو جانگل بعد از لایتان اریز میشناسه تورو خدا کمک کنید

---------- نوشته در 10:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:38 AM ارسال شده بود ----------

کسی نیست

---------- نوشته در 10:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 AM ارسال شده بود ----------

اقا کمک کنید دیگه

من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم و اتفاقا تک چراغ قرمز رنگ هم داشت( چشمک زن) من خودم نتونستم درستش کنم ولی بردم پیش تعمیرکار درستش کرد... شما یه بار مطمعن شو فریمور و دی وی دی کی درست رو به درایو تزریق میکنی و روی پورت درست این کارو انجام بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or