مشکل برای وصل شدن به لایو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

гадюка

کاربر سایت
سلام دوستان.من یه مشکل عجیب پیدا کردم.من الان شرکتی رو که ازش سرویس میگرفتم عوض کردم.ولی الان دیگه به هیچ عنوان نمیتونم به لایو وصل بشم.:(داخل تنظیمات Basic Setting رفتم و تمام IP هامو عوض کردم ولی متاسفانه نمیتونم به لایو وصل بشم.:|مشکل از کجاست!!:-/:-/

با چه ارروری مواجه میشی؟؟

پینگ و سرعت شرکت جدیدی که گرفتی در چه اوضاعیه؟

قسمت تست کانکشن که میرم همون قسمت اول که برای پر شدن قسمت XBOX360 به Network هستش ارور میده.

سلام دوستان.من یه مشکل عجیب پیدا کردم.من الان شرکتی رو که ازش سرویس میگرفتم عوض کردم.ولی الان دیگه به هیچ عنوان نمیتونم به لایو وصل بشم.:(داخل تنظیمات Basic Setting رفتم و تمام IP هامو عوض کردم ولی متاسفانه نمیتونم به لایو وصل بشم.:|مشکل از کجاست!!:-/:-/

آقا تو همون قسمت که ip تو می بینی بیا سمت راستش یه تب دیگه هست. یه گزینه داره نوشته reset اوونو بزن کنسولتو با سیم لن که وصله ری استارت کن درس می شه. می دونم چی می گی این اتفاق واسه منم افتاده.

آقا تو همون قسمت که ip تو می بینی بیا سمت راستش یه تب دیگه هست. یه گزینه داره نوشته reset اوونو بزن کنسولتو با سیم لن که وصله ری استارت کن درس می شه. می دونم چی می گی این اتفاق واسه منم افتاده.
ممنون بابت راهنمایی دوست عزیز.مشکلم حل شد.فقط یه مشکل کوچیک داشتم که بعضی موقع ها به طور اتوماتیک از لایو خارج میشم!!:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or