pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 10, 2007 #16 نخیر! میرم دانلود میکنم ببینم چی میشه! ولی اخه چرا نباید با برنامه های دیگه اجرا بشه
Dr.XJ Loyal Member Apr 10, 2007 #17 12 مگ رو میخوای دانلود کنی؟ ببینم با چه نرم افزار هایی تست کردی؟ بگو خوب با Winamp ؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 10, 2007 #18 با هر چی که بگی InterVideo WinDVD 4 InterVideo WinDVD 8 JetAudio Winamp RealPlayer Windows Media Center Windows Media Player Nero Show Time فقط با Total Video Player اجرا شد
با هر چی که بگی InterVideo WinDVD 4 InterVideo WinDVD 8 JetAudio Winamp RealPlayer Windows Media Center Windows Media Player Nero Show Time فقط با Total Video Player اجرا شد
Police _ 110 ハリール مدیر انجمن Apr 11, 2007 #19 یک کلمه از مادر عروس gameware عزیز شما این برنامه کد رو روی سیس نصب کن و ریست کن بعد با برنامه مدیا پلیر کلاسیکی که با برنامه کی لایت نصب شده اجرا کن ببین چی میشه . XviD codec v1.1.2 for Windows 268KB
یک کلمه از مادر عروس gameware عزیز شما این برنامه کد رو روی سیس نصب کن و ریست کن بعد با برنامه مدیا پلیر کلاسیکی که با برنامه کی لایت نصب شده اجرا کن ببین چی میشه . XviD codec v1.1.2 for Windows 268KB
Dr.XJ Loyal Member Apr 12, 2007 #20 نوشته شده توسط pandora tomorrow: با هر چی که بگی InterVideo WinDVD 4 InterVideo WinDVD 8 JetAudio Winamp RealPlayer Windows Media Center Windows Media Player Nero Show Time فقط با Total Video Play er اجرا شد بیشتر... اینا هم برنامن اخه؟ نوشته شده توسط Police _ 110: یک کلمه از مادر عروس gameware عزیز شما این برنامه کد رو روی سیس نصب کن و ریست کن بعد با برنامه مدیا پلیر کلاسیکی که با برنامه کی لایت نصب شده اجرا کن ببین چی میشه . XviD codec v1.1.2 for Windows 268KB بیشتر... خلیل جان خیلی خوشحالم که برگشتی اگه اجرا بشه معلومه کدک ایشون یکمی قدیمی بوده
نوشته شده توسط pandora tomorrow: با هر چی که بگی InterVideo WinDVD 4 InterVideo WinDVD 8 JetAudio Winamp RealPlayer Windows Media Center Windows Media Player Nero Show Time فقط با Total Video Play er اجرا شد بیشتر... اینا هم برنامن اخه؟ نوشته شده توسط Police _ 110: یک کلمه از مادر عروس gameware عزیز شما این برنامه کد رو روی سیس نصب کن و ریست کن بعد با برنامه مدیا پلیر کلاسیکی که با برنامه کی لایت نصب شده اجرا کن ببین چی میشه . XviD codec v1.1.2 for Windows 268KB بیشتر... خلیل جان خیلی خوشحالم که برگشتی اگه اجرا بشه معلومه کدک ایشون یکمی قدیمی بوده
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 12, 2007 #21 اینا هم برنامن اخه؟ بیشتر... والا یه زمانی با این برنامه ها همه چیز باز میشد جدیدا این طوری شدن من که مردم از بس کدک با حجمها و طعم های مختلف دیدم یکیشون 300 کیلوبایته یکیشون 30 مگ:biggrin1: به هر حال یه برنامه گیر اوردم که فکر کنم مشکلم رو با xvid حل میکنه برم تست کنم...
اینا هم برنامن اخه؟ بیشتر... والا یه زمانی با این برنامه ها همه چیز باز میشد جدیدا این طوری شدن من که مردم از بس کدک با حجمها و طعم های مختلف دیدم یکیشون 300 کیلوبایته یکیشون 30 مگ:biggrin1: به هر حال یه برنامه گیر اوردم که فکر کنم مشکلم رو با xvid حل میکنه برم تست کنم...
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 13, 2007 #23 نوشته شده توسط Dr.XJ: چی شد امین؟ :confused: بیشتر... سلام هنوز وقت نکردم تبدیل کنم حداقل 2 ساعت طول میکشه! این کامپیوتر هم 1 ثانیه بدون صاحب نمیمونه:biggrin1:
نوشته شده توسط Dr.XJ: چی شد امین؟ :confused: بیشتر... سلام هنوز وقت نکردم تبدیل کنم حداقل 2 ساعت طول میکشه! این کامپیوتر هم 1 ثانیه بدون صاحب نمیمونه:biggrin1: