al pacino کاربر سایت Nov 7, 2006 #1 من امروز کارت xfx geforce 256mb ddr2 گرفتم ولی وقتی که نصبش میکنم و کامپیوتر روشن میکنم چندتابوق میزنه بعدش دیگه تصویر نمیاد من الان باید چی کار کنم؟ از دوستان کسی میدونه اشکال از کجاست؟
من امروز کارت xfx geforce 256mb ddr2 گرفتم ولی وقتی که نصبش میکنم و کامپیوتر روشن میکنم چندتابوق میزنه بعدش دیگه تصویر نمیاد من الان باید چی کار کنم؟ از دوستان کسی میدونه اشکال از کجاست؟
C ChaosTheory مدیر سابق کاربر سایت Nov 8, 2006 #3 این چند تا بوقی که شما میگی معمولا وقتی زده میشه که کارت گرافیک با مین بورد تماس نداره. یا کارت گرافیکت خرابه یا خوب وصلش نکردی.
این چند تا بوقی که شما میگی معمولا وقتی زده میشه که کارت گرافیک با مین بورد تماس نداره. یا کارت گرافیکت خرابه یا خوب وصلش نکردی.
al pacino کاربر سایت Nov 8, 2006 #4 نوشته شده توسط ChaosTheory: این چند تا بوقی که شما میگی معمولا وقتی زده میشه که کارت گرافیک با مین بورد تماس نداره. یا کارت گرافیکت خرابه یا خوب وصلش نکردی. بیشتر... کارت گرافیکم سر جاش محکمه یعنی کارت خرابه؟
نوشته شده توسط ChaosTheory: این چند تا بوقی که شما میگی معمولا وقتی زده میشه که کارت گرافیک با مین بورد تماس نداره. یا کارت گرافیکت خرابه یا خوب وصلش نکردی. بیشتر... کارت گرافیکم سر جاش محکمه یعنی کارت خرابه؟