مشکل با wii upgarde

• Thread starter Thread starter hp_i3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hp_i3

کاربر سایت
دوستان من یک دستگاه wii خریدیم با دوستان که در wiiHome
وقتی بازی Resident Evil 4 می زاریم upgrade میکنه و وقتی دوباره دستگاه رو روشن میکنم
قسمت seting وقتی می خوای بری می خواد به net وصل شه و active کنه
باید وقتی اینخوری شه چه کارد چون من نمیتونم به net وصل شم:((:((:((

شما دستگاه رو semibrick کردی تنها راهش اینه که با یه بازی که آپدیت ورژن 2.2 یا 3 روش داره و حتما تاکید میکنم حتما از ریجن خود دستگاهت باشه دوباره دستگاه رو آپدیت کنی موقعی که بازی میذارید می خواد آپدیت کنید حتما دقت کنید دیسک بازی از ریجن خود دستگاه باشه وگرنه حتی میتونه دستگاه رو کاملا از کار بندازه شما شانس اوردی بازیهایی که میتونی استفاده کنی
big brain academy
super paper mario
mario charged strikers
ریجن دستگاهت چیه؟؟

شما دستگاه رو semibrick کردی تنها راهش اینه که با یه بازی که آپدیت ورژن 2.2 یا 3 روش داره و حتما تاکید میکنم حتما از ریجن خود دستگاهت باشه دوباره دستگاه رو آپدیت کنی موقعی که بازی میذارید می خواد آپدیت کنید حتما دقت کنید دیسک بازی از ریجن خود دستگاه باشه وگرنه حتی میتونه دستگاه رو کاملا از کار بندازه شما شانس اوردی بازیهایی که میتونی استفاده کنی
big brain academy
super paper mario
mario charged strikers
ریجن دستگاهت چیه؟؟
من بازی mario charged strikers اگه بخوام باید از کجا بخرم؟
بازی های جدید رو کجا داره؟
زبون دستگاه من ژاپنیه راهی نیست ادم فریموری بریزه که زبونش رو انگلیسی کنه.اینجوری هیچی از منو های ویی معلوم نیست؟:((
این آپدیتها به چه دردی میخورند؟از کجا میتونم بفهمم کنسول من الان چه ورژنیه؟
ممنون که جواب میدین؟

بازیو تو کرمانشاه نمی دونم اما تهران توپخونه داره بعضی ها تو همین سایت آنلاین میفروشن سرچ کن
فعلا زبون دستگاه عوض نمیشه مگر اینکه هکر ها بتونن firmware رو هک کنن که فعلا کسی نکرده
ولی یه سری ترجمه از منو های ژاپنی هست سرچ کن پیدا میکن تو تاپیک راهنمای کپی خور کردن
هر آپدیت یه سری امکانات اضافه میکنه یا مشکلات ورژن قبلی رو حل میکنه برای فهمیدن ورژن دستگاه باید بری تو setting همونجا که عکس آچار داره بالای صفحه یه عدد هست که اونه مثلا ver 2.2 j که الان آخرین ورژن 3 هست
اگر به اینتر نت وایرلس دسترسی ندارید باید با برنامه wiibrickblocker آپدیت بازیو غیر فعال کنید تا دستگاهتون brick نشه

بازیو تو کرمانشاه نمی دونم اما تهران توپخونه داره بعضی ها تو همین سایت آنلاین میفروشن سرچ کن
فعلا زبون دستگاه عوض نمیشه مگر اینکه هکر ها بتونن firmware رو هک کنن که فعلا کسی نکرده
ولی یه سری ترجمه از منو های ژاپنی هست سرچ کن پیدا میکن تو تاپیک راهنمای کپی خور کردن
هر آپدیت یه سری امکانات اضافه میکنه یا مشکلات ورژن قبلی رو حل میکنه برای فهمیدن ورژن دستگاه باید بری تو setting همونجا که عکس آچار داره بالای صفحه یه عدد هست که اونه مثلا ver 2.2 j که الان آخرین ورژن 3 هست
اگر به اینتر نت وایرلس دسترسی ندارید باید با برنامه wiibrickblocker آپدیت بازیو غیر فعال کنید تا دستگاهتون brick نشه
مرسی
این برنامه رو باید ریخت توی ویی؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟:blushing:
میشه آدرس اون بچه هایی رو که بازیها و دارند و قابل اعتمادند برای خرید بگید؟
متاسفانه در کرمونشاه کسی ویی نداره شاید من اولین نفری باشم که اینجا ویی دارم:cheesygri
راستی این ریمن رابیدز چقدر باحاله:cheesygri

دستگاه j هست
من با همین ماریو دستگام این طور شد
شما میگید سمی بریک ولی منو setting فقط این طوره ی یعنی مشکل نداره بازی هارو می تونم بیارم

به همین که منو کار نمیکنه میگن semibrick اگر با ماریو پیپر که ver 2.2 داره بریک شده باید با یه بازی که ver 3 روش داره آپدیت کنید البته از ریجن خود دستگاه که فعلا باید منتظر بمونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or