مشکل با 7600gt

gameware

کاربر سایت
سلام
دوست من یه مشکلی با Leadtek PX7600GT داره!
اول این که توی Tom Clancy's Splinter Cell : Double Agent توی تصویر ، یه تصویر دیگه بوجود میاد که گوشه بالا سمت چپ ، گاهی اوقات تصویر اصلی ، بازی رو درست نشون میده ، گاهی اوقات تصویر کوچکه تصویرو نشون میده ، گاهی اوقات هر دو و گاهی اوقات هیچ وقت درست نشون نمیده ، فریم ریت عالیه ، همون دیویدی روی دستگاه من نصب شد ولی این مشکلو نداشت

مشکل بعدی با Lara Croft Tomb Raider : Legend هست که وقتی تنظیمات رو روی Next-gen میزاره با معمولی هیچ فرقی نداره

ممنون میشم کمک کنید!

اقا اين دوتا بازي رو بيخيال شو هر دو تا باگ داره اولي كه اصلا حرفشو نزن دومي هم كه بگم 8800 هم حرفش نشد با اين باگهاي مسخرش

سلام
دوست من یه مشکلی با Leadtek PX7600GT داره!
اول این که توی Tom Clancy's Splinter Cell : Double Agent توی تصویر ، یه تصویر دیگه بوجود میاد که گوشه بالا سمت چپ ، گاهی اوقات تصویر اصلی ، بازی رو درست نشون میده ، گاهی اوقات تصویر کوچکه تصویرو نشون میده ، گاهی اوقات هر دو و گاهی اوقات هیچ وقت درست نشون نمیده ، فریم ریت عالیه ، همون دیویدی روی دستگاه من نصب شد ولی این مشکلو نداشت

مشکل بعدی با Lara Croft Tomb Raider : Legend هست که وقتی تنظیمات رو روی Next-gen میزاره با معمولی هیچ فرقی نداره

ممنون میشم کمک کنید!

فکر کنم کمی ارتباط داره با این توضیح دوست عزیزم ایکس رادیکال:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=927461&postcount=3694

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or