مشکل با کیبورد

gameware

کاربر سایت
سلام
من یه کیبورد و موس ps/2 دارم که مثل ادم کار میکردن
چند روزیه قطعاتم رو با مال دو ستم عوض کردم -مادربورد-رم-سیپیو-گرافیک-کارت صدا- حالا این سیستم فقط با موس و کیبورد اون کار می کنه و وقتی کیبورد وموس خودمو وصل میکنم - کیبورد قبل از بالا امدن ویندوز همه دکمه هاش عمل میکنه ولی تو ویندوز میگه اصلا کیبورد وصل نیست ! 1و متاسفانه کیبورد دوستم خرابه
چند روز پیش کارت صدا و مودم رو جاشونو عوض کردم ide ها رو عوض کردم و باطری مادر بورد رو در اوردم تا ریست شه-
همه چی درست شد و امروز صبح پاشدم دیدم دوباره اینجوری شده و ریست مادربورد بی فایدست
ویندوز هم عوض میکنم فایده نداره
کمک کنید لطفا

سلام
من یه کیبورد و موس ps/2 دارم که مثل ادم کار میکردن
چند روزیه قطعاتم رو با مال دو ستم عوض کردم -مادربورد-رم-سیپیو-گرافیک-کارت صدا- حالا این سیستم فقط با موس و کیبورد اون کار می کنه و وقتی کیبورد وموس خودمو وصل میکنم - کیبورد قبل از بالا امدن ویندوز همه دکمه هاش عمل میکنه ولی تو ویندوز میگه اصلا کیبورد وصل نیست ! 1و متاسفانه کیبورد دوستم خرابه
چند روز پیش کارت صدا و مودم رو جاشونو عوض کردم ide ها رو عوض کردم و باطری مادر بورد رو در اوردم تا ریست شه-
همه چی درست شد و امروز صبح پاشدم دیدم دوباره اینجوری شده و ریست مادربورد بی فایدست
ویندوز هم عوض میکنم فایده نداره
کمک کنید لطفا

وقتی کامپیوتر خاموش است شما این کارو انجام بده موس کیبرد رو کابلشون رو بکش و وقتی ویندوز کامل امد بالا اون موقعه کابل موس کیبرد رو نصب کن ببین میشناسه.

وقتی کامپیوتر خاموش است شما این کارو انجام بده موس کیبرد رو کابلشون رو بکش و وقتی ویندوز کامل امد بالا اون موقعه کابل موس کیبرد رو نصب کن ببین میشناسه.
مگه usb داره میگه ps/2 بعد بلا اومدن ویندوز که کلن نمیشناسه

ps2 رو در بیاره بعد روشن شدن سیستم که دیگه اصلا نمیشناسه.
نقل قول:
فکر نکنم اشتباه کرده باشم
منم گفتم تاپیک مشکلات نه انجمن راهنمايی در خريد و مشكلات سخت افزار.

حالا شما ببخشید به بزرگی خودتون! ، ولی منم خلاف قوانین کاری نکردم
امروز هم باطری رو در آوردم ولی عمل نکرد ، ولی کل قطعات رو جابجا کردم درست شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or