سلام به همه دوستای گلم
من چند روز پیش سیستم رو ارتقا دادم و یه همچین سیستمی خریدم :
mb = p75 d3
ram = 4 gig
vga = gt 440 2 gig
cpu = core i3 2100
اما یه سری مشکل با اجرای بازی ها دارم که از این قراره :
داخل اکثر یا می تونم بگم همه بازیا برخی صدا ها از قبیل صدای موتور ماسین یا صدای شخصیت های دیگه شنیده نمیشه که عده ای می گفتن مشکل از directx هست که متاسفانه من نسخه 11 رو ندیدم و به علاوه برنامه realtek hd رو هم نصب کردم
مشکل دیگه ای که دارم اینه که بعد از مدتی بازی کردن یا پرش تصویر دارم و خود به خود از بازی میاد بیرون یا اینکه کارکتر های بازی درست نشون داده نمیشن نمیدونم چه طوری براتون توضیح بدم انگار یه چیزی از کارکتر ها میزنه بیرون و تا آخر بازی باقی میمونه البته بعضی موقع عا خود به خود خوب میشه
واقعا موندم چکار کنم
ممنون میشم کمکم کنین که این مشکلم رفع بشه
من چند روز پیش سیستم رو ارتقا دادم و یه همچین سیستمی خریدم :
mb = p75 d3
ram = 4 gig
vga = gt 440 2 gig
cpu = core i3 2100
اما یه سری مشکل با اجرای بازی ها دارم که از این قراره :
داخل اکثر یا می تونم بگم همه بازیا برخی صدا ها از قبیل صدای موتور ماسین یا صدای شخصیت های دیگه شنیده نمیشه که عده ای می گفتن مشکل از directx هست که متاسفانه من نسخه 11 رو ندیدم و به علاوه برنامه realtek hd رو هم نصب کردم
مشکل دیگه ای که دارم اینه که بعد از مدتی بازی کردن یا پرش تصویر دارم و خود به خود از بازی میاد بیرون یا اینکه کارکتر های بازی درست نشون داده نمیشن نمیدونم چه طوری براتون توضیح بدم انگار یه چیزی از کارکتر ها میزنه بیرون و تا آخر بازی باقی میمونه البته بعضی موقع عا خود به خود خوب میشه
واقعا موندم چکار کنم
ممنون میشم کمکم کنین که این مشکلم رفع بشه