مشکل با چیپ nforce 3 مادربورد !

!AtMoSpHeRe

کاربر سایت
سلام
یه مهندس بدادم برسه !!!
یه مدتیه با سیستمم مشکل پیدا کردم البته فقط توی گیم.
وقتی درایور nforce مادربوردم رو نصب میکنم توی بازیها (اکثر بازیها) مشکل به هم میزنه.
مشکل میشه گفت تقریبا خفنه مثلا یه 5-10 دقیقه ای که بازی میکنم یه مکس 5 ثانیه ای توی بازی میاد (که همینطور به مرور زمان تکرار میشه!) که واسه بار اول , بعد از اون 5 ثانیه به مقدار 10 فریم از نرمی بازی کاسته میشه !
حالا جالب اینه که وقتی اون درایور رو نصب نمیکنم توی بازیها مشکلی پیش نمیاد (از جمله اون مکس) ولی اگه اون درایور رو نصب نکنم Bus کارتم رو توی مشخصات PCI میشناسه در صورتی که من سیستمم AGP 8X هست و بخاطر اینکه PCI میشناسه توی بازیها اصلا خوب جواب نمیده و باید حتما اون درایور رو نصب کنم مثلا اگه نصب نکنم بازیها نهایتش با 10-15 تا فریم اجرا میشه !
ولی اگه اون درایور nforce رو نصب کنم توی مشخصات AGP میشناسه و توی بازیها هم خیلی خوب کار میکنه ولی بعد چند دقیقه مشکل به هم میزنه که اون بالا توضیح دادم...به مدت 5 ثانیه سیستم قفل میشه و فریم از 50 تا میرسه 40 تا !
میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که در این زمینه تجربه داشته باشه و راهنمایی کنه که باید چیکار کنم ؟؟؟
ضمنا آخرین درایور nforce هم گرفتم ولی متاسفانه این دیگه خیلی مشکلش بدجوره حتی سیستم هم ریست میکنه بعضی اوقات !
حالا میخوام بدونم اگه Bios مادربوردم رو آپدیت کنم روی کارکرد چیپ ها هم تاثیر داره از جمله همین nforce ? یعنی بنظرتون با آپدیت Bios این مشکل ممکنه بر طرف بشه ؟
مادربوردم هم :
MSI k8n neo2 Platnium AMD Socket 939 هست.
ممنون.

Last edited by a moderator:
حالا میخوام بدونم اگه Bios مادربوردم رو آپدیت کنم روی کارکرد چیپ ها هم تاثیر داره از جمله همین nforce ? یعنی بنظرتون با آپدیت Bios این مشکل ممکنه بر طرف بشه ؟
ممنون.
این که شما می گی وقتی درایور را نصب می کنی کامپیوتر کارت شما رو به صورت pci می شناسه به احتمال زیاد bios مادربردت ایراد داره! (البته اگه از نظر سخت افزاری ایراد پیدا نکرده باشه و شوکی بهش وارد نشده باشه!) به نظر من قبل از اینکه هر کار دیگری بکنی آخرین ورژن bios مادربردت را از سایت شرکتش دانلود کن و نصب کن و بعد آخرین ورژن nforce را نصب کن ببین بازم ایراد رو داری یا نه!

این که شما می گی وقتی درایور را نصب می کنی کامپیوتر کارت شما رو به صورت pci می شناسه به احتمال زیاد bios مادربردت ایراد داره! (البته اگه از نظر سخت افزاری ایراد پیدا نکرده باشه و شوکی بهش وارد نشده باشه!) به نظر من قبل از اینکه هر کار دیگری بکنی آخرین ورژن bios مادربردت را از سایت شرکتش دانلود کن و نصب کن و بعد آخرین ورژن nforce را نصب کن ببین بازم ایراد رو داری یا نه!
اشکان جان من وقتی درایور nforce رو نصب میکنم AGP میشناسه ولی اگه نصب نکنم PCI میشناسه !
بعد ورژن Bios هم توی سایتش گشتم یه 8-7 تایی بود که آخرین ورژنش هم در تاریخ 12/2005 بوده که حجمش 318 کیلو بایت بیشتر نیست.من اینو دیروز گرفتم و با آخرین درایور nforce هم تستش کردم ولی درست نشد.
ببین اگه میشه به این لینک برو ببین کدوم رو باید بگیرم
http://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_detail.php?UID=607&kind=1
طریق خاصی که نداره واسه نصبش نه ؟ چون حجمش خیلی کمه و فکر نکنم با این حجم بتونه تاثیر بزاره روی اون مشکل !

درسته بایوس مورد نظر همینه که شما گرفتی. در مورد حجم bios که همه بایوس ها همین قدرن چون چیز خاصی ندارن. خوب پس شما اینو هم نصب کردی ولی باز مشکلت حل نشده؟ :thinking:
اشکال شما به برنامه nforce که ربطی نمی تونه داشته باشه. پس اشکال در دو چیز می مونه یا کارت گرافیک شما ایراد داره! یا مادربردت ایراد پیدا کرده! البته این چیز هایی که من می گم احتمال هست و ممکنه درست هم نباشه ولی با توجه به نوع ایراد شما به نظر می رسه سخت افزاری باشه تا نرم افزاری! اگر جایی می تونی ببری که مادربرد رو برات تست کنن خیلی خوب می شه یا مثلا یه کارت گرافیک دیگه موقت بزاری روش و ببینی به همون شکل می شه یا نه!
راستی اینو هم یادم رفت اضافه کنم. تو این چند وقت گذشته تنظیمات بایوس مادربرد را دستگاری نکردی؟ اگه تغییرات توش دادی کتابچه مادربردت را بردار و از طریق اون تمام تنظیمات را روی default بزار!

درسته بایوس مورد نظر همینه که شما گرفتی. در مورد حجم bios که همه بایوس ها همین قدرن چون چیز خاصی ندارن. خوب پس شما اینو هم نصب کردی ولی باز مشکلت حل نشده؟ :thinking:
اشکال شما به برنامه nforce که ربطی نمی تونه داشته باشه. پس اشکال در دو چیز می مونه یا کارت گرافیک شما ایراد داره! یا مادربردت ایراد پیدا کرده! البته این چیز هایی که من می گم احتمال هست و ممکنه درست هم نباشه ولی با توجه به نوع ایراد شما به نظر می رسه سخت افزاری باشه تا نرم افزاری! اگر جایی می تونی ببری که مادربرد رو برات تست کنن خیلی خوب می شه یا مثلا یه کارت گرافیک دیگه موقت بزاری روش و ببینی به همون شکل می شه یا نه!
راستی اینو هم یادم رفت اضافه کنم. تو این چند وقت گذشته تنظیمات بایوس مادربرد را دستگاری نکردی؟ اگه تغییرات توش دادی کتابچه مادربردت را بردار و از طریق اون تمام تنظیمات را روی default بزار!
راستش چند ماه پیش یکی از دوستانم بایوس مادربوردم رو آپدیت کرد البته نه از توی ویندوز (فکر کنم از طریق Startup !) بعد سیستمم خوب بود مشکلی نداشت ولی زمانی که میخواستم برم توی setup بایوس بعضی اوقات نمیرفت و اذیت میکرد تا اینکه مجبور شدم دوباره 2 ماه پیش بایوس رو برگردوندم جای اولش و اون مشکلی که نمیرفت توی بایوس هم برطرف شد.تا اینکه چند وقت پیش الکی الکی دیدم همین مشکل توی سیستمم درست شده ! خودم تعجب زده از اینکه کار خاصی باهاش نکردم ! (شایدم بخاطر این بوده که بایوس رو دوباره برگردوندم اینجور شده !)
در مورد سالم بودن کارت گرافیک و مادربرد هم کارت رو بردم روی سیستم دیگه (که چیپ nforce نداشت) تست کردم یه 2-3 ساعتی باهاش ور رفتم ولی سالم بود و مشکلی نداشت.
از سالم بودن کارت گرافیکم که شک ندارم ولی مادربوردم چرا چون هنوز کارت دیگه ای نیاوردم که روش یه تستی بزنم و همین کارو تا امروز فردا انجام میدم.
به هر حال ممنون از راهنمایت اشکان جان ;)
اگه فکری راه حلی چیزی به ذهنت خورد حتما خبرم کن.ممنون.

سلام نگفتی از چه سی پی یو استفاده میکنی ویندوزت هم مهم است
سعی کن فقط از ایکس پی سرویس یک استفاده کنی
در ضمن تو تنظیمان بایوس همه چیزو استاندارد کن از هر جور اورکلاک کرددن خودداری کن
سرعت باس سی پی یو را به هیچ عنوان بالا نبر و نکته بسیار مهم اینکه سرعت باس رم را دقیقا
با سی پی یو مساوی بزار احتمالا مشکلت حل میشه
Pejijoon@yahoo.com

علي جان 1 بار ويندوزت رو عوض كن ببين درست ميشه يا نه.رم هات هم تست كن.
cpu شما شايد گرم ميكنه كه اين مشكل پيش مياد؟
من تجربه اي در اين مورد نداشتم به خاطر همين سعي ميكنم چيزي نگم.اگه چرتو پرت هم گفتم معذرت ميخوام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or