U un کاربر سایت Jun 5, 2008 #1 سلام من پسورد یاهوم نمیدونم چرا کار نمیکنه هی میگه اشتباهه رفتم Forgotten Password بزنم که اون Securiy Question یادم رفته بود و نمیتونم کاری بکنم میخواستم بگم چی کار میتونم بکنم ؟
سلام من پسورد یاهوم نمیدونم چرا کار نمیکنه هی میگه اشتباهه رفتم Forgotten Password بزنم که اون Securiy Question یادم رفته بود و نمیتونم کاری بکنم میخواستم بگم چی کار میتونم بکنم ؟
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Jun 5, 2008 #2 نوشته شده توسط un: سلام من پسورد یاهوم نمیدونم چرا کار نمیکنه هی میگه اشتباهه رفتم Forgotten Password بزنم که اون Securiy Question یادم رفته بود و نمیتونم کاری بکنم میخواستم بگم چی کار میتونم بکنم ؟ بیشتر... 2 تا دلیل داره. یا سرعت اینترنتت مشکل داره یا پسوردت رو زدن... من خودم بارها برام پیش اومده به دلیل پایین بودن سرعت این پیغام رو دیدم.
نوشته شده توسط un: سلام من پسورد یاهوم نمیدونم چرا کار نمیکنه هی میگه اشتباهه رفتم Forgotten Password بزنم که اون Securiy Question یادم رفته بود و نمیتونم کاری بکنم میخواستم بگم چی کار میتونم بکنم ؟ بیشتر... 2 تا دلیل داره. یا سرعت اینترنتت مشکل داره یا پسوردت رو زدن... من خودم بارها برام پیش اومده به دلیل پایین بودن سرعت این پیغام رو دیدم.
U un کاربر سایت Jun 5, 2008 #3 اره الان درست شد فقط من از کجا میتونم اون Securiy Question رو پیداش کنم الان ID ی من درسته
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Jun 5, 2008 #4 نوشته شده توسط un: اره الان درست شد فقط من از کجا میتونم اون Securiy Question رو پیداش کنم الان ID ی من درسته بیشتر... توی بخش My Account توی بخش Email سایت یاهو (توی اکانتت) فکر کنم بتونی Security Question رو تغییر بدی.
نوشته شده توسط un: اره الان درست شد فقط من از کجا میتونم اون Securiy Question رو پیداش کنم الان ID ی من درسته بیشتر... توی بخش My Account توی بخش Email سایت یاهو (توی اکانتت) فکر کنم بتونی Security Question رو تغییر بدی.
Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Jun 5, 2008 #5 Security Question بیشتر... دیگه نمیشه تغییرش داد اگر میشد که دیگه وجودش لزومی نداشت.