مشکل با مودم aDsL

• Thread starter Thread starter Mλjid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mλjid

کاربر سایت
مودم adsl من وقتی روشن میشه اول همه ی چراغ هاش بجز act روشن میشه روز اول 1 دقیقه شد درست شد ولی به مرور زمان بیشتر شده الن هم دیگه اصلا بقیه چراغ هاش خاموش نمیشه در حالت عادی باید سبز باشه ولی من وقتی روشن می کنم همش قرمز میشه :(

میشه 1 کمکی به ما بکنید:((

مودم adsl من وقتی روشن میشه اول همه ی چراغ هاش بجز act روشن میشه روز اول 1 دقیقه شد درست شد ولی به مرور زمان بیشتر شده الن هم دیگه اصلا بقیه چراغ هاش خاموش نمیشه در حالت عادی باید سبز باشه ولی من وقتی روشن می کنم همش قرمز میشه :(

میشه 1 کمکی به ما بکنید:((

مدلش چيه ؟
اگه از مودم های شرکتی که اينترنت ميگيری گرفتی وظيفه ساپورت اونجا هست که کمکت کنه!

تز همون ها خریدم من نه این سرویس مزخرف پیشگامان رو دارم هیچ کی جواب نمیده همین ها هست که مارک شرکت پیشگامان روش هست

مودم رو ببر شرکت .... اونجا جای تست دارن....
با ساپرت حرف نزن... ببر شرکت اونجا خودشون چک ميکنن مشکلی باشه .... تعويض ميکنن

یه بار کابل usbرو بکن دوباره وصل کن.
یا از تو device mananger قسمت network adabters مودم adsl رو یبار uninstal کن بعد دوباره نصبش کن.
اگر نشد زنگ بزن isp اونا خودشون میگن چیکار کنی

با دیال آپ وصل شدم چون با ADSL نمیرفت
مشکلش چیه !؟

مشکل از شرکتی که اينترنت ميگيری.... شما زنگ زدی ساپورت يا يک سره امدی اينجا ؟ :)

وقتی اينجا پست ميدی .... بگو زنگ زدی ساپورت يا نزدی که آدم فکر نکنه مشکل سخت افزاری هست جناب...

اگه اونا هم ندونن بايد بری منطقه مخابراتی ... ببينی چه بلايی سر خط اوردن!

اول پست زدم اینجا چون 5شنبه که نبودن امروزم جمعه هست باید فردا زنگ بزنم !

شما هم از بين اينهمه پيغمبر رفتيد جرجيس ( درست نوشتم ؟ ) رو انتخاب کرديد ...

اين چه جور اينترنتی هست که ساپورت 24 ساعته نداره؟؟؟؟

داتک من 5 صبح هم شده زنگ زدم.... حتی شب عيد هم شده زنگ زده باشم... هميشه بيچاره ها جواب ميدن!

بابا من نمیدونم این مودمم چش شده ! چراغ لینک قسمت ADSL درست شد یه چند ساعت رفتم تو ADSL ایرادی نداشت ! حالا چراغ لینک قسمت Lan روشن نمیشه ! جون من یکی یگه چیکار کنم !

بابا من نمیدونم این مودمم چش شده ! چراغ لینک قسمت ADSL درست شد یه چند ساعت رفتم تو ADSL ایرادی نداشت ! حالا چراغ لینک قسمت Lan روشن نمیشه ! جون من یکی یگه چیکار کنم !
شما اگه چراق Link مودمت روشن يعني خط مشكلي نداره. حالا اگه چراقه lan خاموش (يعني نميتوني به مودم connect شي ميتوني از browser با ip 192.168.1.1 بهش كانكت شي)يا كابل مشكل داره يا درايوره LAN mainboard دوباره نصب كن ( بروتو Network Connections توي Control Panel ببين كه كامپيوتر به مودم كانكته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or