مشکل با مانیتور

• Thread starter Thread starter Thrax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Thrax

کاربر سایت
سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه :blushing:
راستش رو بخواید بدون هیچ مقدمه یای میخوام بگم که مانیتور من پشتش قسمتی که تمام اجزاش هست بعد از نیم ساعت روشن بودن شروع به داغ شدن میکنه و بعد از یک ساعت یا یک ساعت و نیم اونقدر داغ میشه که اصلا نمیشه دست گذاشت روش و حتی یک قسمتیش هم داره آب میشه :cheesygri دیگه نمیدونم چیکار کنم خودمم زیاد از این چیزا سر در نمیارم گفتم شاید شما بدونید واسه چیه حتی من یک ساعت و نیم هم نمیتونم بازی کنم :((
میخواستم ببینم از چی هست ؟؟؟ راستی هر وقت مانیتور روشن میشه یه صدای خیلی مرموزی مثل زنبور ولی با تن کم از همون قسمت شنیده میشه اشکال از چیه اگه شما سر در آوردید به منم بگید :love:

گارانتی
ااا چه فکر خوبی !! ولی الان 6 سال من همین مانیتور رو دارم که دارم خیلی هم خوب بود ولی حالا جدیدا نمیدونم چش شده خوب از کمکتون ممنون امین جون دستت درد نکنه سر زدی راستش من اون روز خیلی سرم شلوغ بود نفهمیدم چی تایپ میکنم خلاصه دست امین و علی درد نکنه پس باید فکر یه مانیتور جدید باشم نه ؟؟ :(( :-"

نوشته شده توسط Thrax:
ااا چه فکر خوبی !! ولی الان 6 سال من همین مانیتور رو دارم که دارم خیلی هم خوب بود ولی حالا جدیدا نمیدونم چش شده خوب از کمکتون ممنون امین جون دستت درد نکنه سر زدی راستش من اون روز خیلی سرم شلوغ بود نفهمیدم چی تایپ میکنم خلاصه دست امین و علی درد نکنه پس باید فکر یه مانیتور جدید باشم نه ؟؟ :(( :-"
خوب تنها راه اینه که ببری نمایندگی مانیتورت که احتمالا ال جی هست. چون من یا رفقا از راه دور نمیتونیم کاری بکنیم .منم مانیتورم داره کم کم مشکل میزنه.

اون صداي ويز احتماله زياد از اتصاليه 2 تا سيم به وجود اومده.من توصيه ميكنم ديگه مانيتور رو روشن نكن حتي از پريزم بكشش.
خيلي خطرناكه احتماله اتش سوزي هم زياده.

نوشته شده توسط m_unknown_r:
اون صداي ويز احتماله زياد از اتصاليه 2 تا سيم به وجود اومده.من توصيه ميكنم ديگه مانيتور رو روشن نكن حتي از پريزم بكشش.
خيلي خطرناكه احتماله اتش سوزي هم زياده.
ولی خوب نمیشه یعنی بازی نکنم دیگه ؟؟ :(( :((
من تا حالا حدود دو ماه هست دارم یا همین وصعیت ادامه میدم :eek:
اگر شده یه آتش نشان استخدام میکنم ولی نگو باید دل بزنم :( :( :(

اگر شده یه آتش نشان استخدام میکنم ولی نگو باید دل بزنم
58.gif
خدا بگم...
78.gif

خندیدیم
55.gif
جدی میگم
38.gif

خوب مرد حسابی پوا آتش نشان رو بده یه مانیتور LG Smart FLAT T710BH بخر.
ارزونه،با کیفیت

دوستان سلام

حدود یک هفته میشه که وسط بازی (بازیهای گرافیک بالا) مونیتور خودش خاموش میشه البته سیستم روشنه فقط مونیتور خاموش میشه وروشنش که میکنم فوری دوباره خاموش میشه ومجبور میشم سیستم رو ریست کنم. کابلهای پشتش رو هم امتحان کردم مشکل ندارند بنظرم مشکل اصلی از کارتم باشه. ایا این اتفاق برای شما هم افتاده؟مشکل از چیه؟
کارتم 6600جی تی هستش که 3ماه پیش از تعمیرگاه بیرون اومده!!(گارانتی اواژنگ دوتا آی سی
کارت رو عوض کرد چون سیستم اون موقع همش ریست میشد) تاحالا هم باهاش مشکل نداشتم. مونیتورم ال جی مدل:flatron 775ft به نظر شما مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or