اقایون من وقتی هنگام بازی هدفون رو میزنم پشت دسته صدایی از بازی نمیاد؟؟؟
مشکل از کجاست؟؟؟:confused:
من یه کابل VGA هم دارم وقتی 360 رو به مانیتور وصل میکنم چه طوری میتونم از صدای بازی رو بشنوم؟؟؟
ممنون
نه اسپیکرم پشتش 2 تا خروجی داره که من اون 2 تا باند هایی که ماله خود اسپیکر هست رو میزنم و صدا هم میده ولی موندم چرا............
اسپیکرم creative 3تیکه هست
ممنون
اسپیکری که شما داری ، روی سابش یک آمپلی فایر داره که از اونجا، صدا بعد از تقویت شدن به باندهای کناری میاد.
شما یک تبدیل باید بگیری که فیش خروجی صدای کابل AV رو ( همون دوسیم سفید و قرمز ) به ورودی صدای اسپیکر ( معمولا یک فیش استریوی سبز رنگ ) وصل کنه.
اسپیکری که شما داری ، روی سابش یک آمپلی فایر داره که از اونجا، صدا بعد از تقویت شدن به باندهای کناری میاد.
شما یک تبدیل باید بگیری که فیش خروجی صدای کابل AV رو ( همون دوسیم سفید و قرمز ) به ورودی صدای اسپیکر ( معمولا یک فیش استریوی سبز رنگ ) وصل کنه.
اها فک کنم به همچین چیزی نیاز باشه
اخه خودمم گفتم پس چرا وقتی این کابل VGA رو به اسپیکر میزنم این کابل سبزه به جایی وصل نی
ممنون میرم بخرم منتاها اگه بتونم پیدا کنم