مشکل با صدا هنگام بازی با ایکس باکس360

Fu11 GAME

کاربر سایت
اقایون من وقتی هنگام بازی هدفون رو میزنم پشت دسته صدایی از بازی نمیاد؟؟؟:(
مشکل از کجاست؟؟؟:confused:
من یه کابل VGA هم دارم وقتی 360 رو به مانیتور وصل میکنم چه طوری میتونم از صدای بازی رو بشنوم؟؟؟
ممنون

اون هدفون فقط برای اینکه صدای دوستاتو بشنوی
برای صدا هم باید از اون تبدیل هایی که elite ها داره بخری اسمش فکر کنم audio adaptor باید باشه

اون هدفون فقط برای اینکه صدای دوستاتو بشنوی
برای صدا هم باید از اون تبدیل هایی که elite ها داره بخری اسمش فکر کنم audio adaptor باید باشه

صدای دوستامو تو کجا بشنوم:laughing::laughing:
ببینم یعنی غیر از کابل VGA یه تبدیل دیکه هم باید بخرم؟؟

صدای دوستامو تو کجا بشنوم:laughing::laughing:
ببینم یعنی غیر از کابل VGA یه تبدیل دیکه هم باید بخرم؟؟
البته تو "قم" نمیدونم ولی :

آره, یه تبدیل میخری میزنی به اون 2تا فیش که از کابل VGA اومده بیرون, بعد میزنی به هدفون, میزنیش به گوش, بازی رو میزنی به بدن.

البته تو "قم" نمیدونم ولی :

آره, یه تبدیل میخری میزنی به اون 2تا فیش که از کابل VGA اومده بیرون, بعد میزنی به هدفون, میزنیش به گوش, بازی رو میزنی به بدن.

ممنون
من میزنم به حریف نه به بدن:cheesygri:cheesygri:cheesygri
به اسپیکر چی میشه زد؟؟؟؟
ممنون

دوستان لطفا یکی کمک کنه:(:(:((
این فیشایی که تو کابل VGA هست رو به اسپیکر میزنم ولی صدایی نمیاد
کمممممممممممک
ممنون:(
احتمالا SPEAKER شما ورودی نداشته و شما اشتباه زدید...در ضمن اون Headset برای محیط لایو هست و نمی شه باهاش صدای بازی را گوش داد...

احتمالا SPEAKER شما ورودی نداشته و شما اشتباه زدید...در ضمن اون Headset برای محیط لایو هست و نمی شه باهاش صدای بازی را گوش داد...

نه اسپیکرم پشتش 2 تا خروجی داره که من اون 2 تا باند هایی که ماله خود اسپیکر هست رو میزنم و صدا هم میده ولی موندم چرا............
اسپیکرم creative 3تیکه هست
ممنون

اسپیکری که شما داری ، روی سابش یک آمپلی فایر داره که از اونجا، صدا بعد از تقویت شدن به باندهای کناری میاد.
شما یک تبدیل باید بگیری که فیش خروجی صدای کابل AV رو ( همون دوسیم سفید و قرمز ) به ورودی صدای اسپیکر ( معمولا یک فیش استریوی سبز رنگ ) وصل کنه.
20597-V.gif

اسپیکری که شما داری ، روی سابش یک آمپلی فایر داره که از اونجا، صدا بعد از تقویت شدن به باندهای کناری میاد.
شما یک تبدیل باید بگیری که فیش خروجی صدای کابل AV رو ( همون دوسیم سفید و قرمز ) به ورودی صدای اسپیکر ( معمولا یک فیش استریوی سبز رنگ ) وصل کنه.
20597-V.gif

اها فک کنم به همچین چیزی نیاز باشه
اخه خودمم گفتم پس چرا وقتی این کابل VGA رو به اسپیکر میزنم این کابل سبزه به جایی وصل نی;);)
ممنون میرم بخرم منتاها اگه بتونم پیدا کنم:(:(

20597-V.gif

ممنون دوست عزیز هر چی گشتم گیرم نیومد خودم وسایلاشو خریدم درست کردم
کارم راه افتاد:blushing::blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or