مشکل با صدا در Vista

KhashiMetal

کاربر سایت
سلام دوستان...
بنده چند روزی بود که سیستم رو فرستاده بودم تعمیر (مادربرد) البته بدون هارد...
قبل از اینکه سیستم بره واسه تعمیر هم تو XP صدا داشتم هم تو Vista ...
وقتی از تعمیر اومد تو Vista هیچ صدایی ندارم ولی تو XP دارم...
حالا چند مورد اینجا هست...
یک اینکه من وقتی پورت رو روی هر Jackـیی می زنم، PC کابل رو نمی شناسه
دو اینکه تو قسمت Sounds توی Control Panel من دوتا آپشن دارم : RealTek Digital Input و Speaker. یادمه قبل از این که بفرستم تعمیر Default Device ـم Speaker بود که صدا داشتم، حالا اصلا نمی تونم Default Device رو بکنم Speaker چون میگه این دیوایز Unpluggedـه و نمی شه...
درایوره کارت صدام هم Updateـه...
لطفا کمکم کنید که 24 ساعته دارم امتحان می کنم...
ممنون از همگی...

یه بار دیگه ویندوز ویستا رو بنصب اگه درست نشد باید یه کارت صدا بخری که اونم معمولیاش (نه حرفه ای ) معمولا قیمتش زیر 10 هزار تومنه

یه بار دیگه ویندوز ویستا رو بنصب اگه درست نشد باید یه کارت صدا بخری که اونم معمولیاش (نه حرفه ای ) معمولا قیمتش زیر 10 هزار تومنه
این حرفت از فحش بدتر بود :biggrin1: مگه میشه دوباره ویندوز بنسبم ؟؟؟؟این یه موردو بیخیال :biggrin1:
اخه درست بود...
این کارته On-Boardـش حرفه ای یه که واسه کارای ضبط و اینا لازم دارم...یه کارته معمولی به دردم نمی خوره

اگه On-Board ـه .. یک بار برید داخل BIOS و غیرفعالش کنید. داخل ویندوز بشید. ریستارت کنید و این بار فعالش کنید. ویندوز احتمالا به عنوان کارت صدای جدید میشناستش و دوباره نصب اش کنید.

یک کار دیگم اینه که داخل BIOS تنظیمات Default رو load کنید که ببینید چی میشه .. شاید IRQ ها بهم ریخته.

از داخل خود ویندوز هم میشه قطعه رو uninstall کرد و دوباره نصب کرد.. ولی اینجوری ممکنه درست نشه.

سلام دوستان...
بنده چند روزی بود که سیستم رو فرستاده بودم تعمیر (مادربرد) البته بدون هارد...
قبل از اینکه سیستم بره واسه تعمیر هم تو XP صدا داشتم هم تو Vista ...
وقتی از تعمیر اومد تو Vista هیچ صدایی ندارم ولی تو XP دارم...
حالا چند مورد اینجا هست...
یک اینکه من وقتی پورت رو روی هر Jackـیی می زنم، PC کابل رو نمی شناسه
دو اینکه تو قسمت Sounds توی Control Panel من دوتا آپشن دارم : RealTek Digital Input و Speaker. یادمه قبل از این که بفرستم تعمیر Default Device ـم Speaker بود که صدا داشتم، حالا اصلا نمی تونم Default Device رو بکنم Speaker چون میگه این دیوایز Unpluggedـه و نمی شه...
درایوره کارت صدام هم Updateـه...
لطفا کمکم کنید که 24 ساعته دارم امتحان می کنم...
ممنون از همگی...

منم یک همچین مشکلی رو داشتم اگه ویستا 64 بیتی اجرا کردی مشکل مال اون هست درایورش نمیخوره باید بری سایت RealTek و درایور 64 بیتی رو دانلود کنی اگه حل نشد برو سراغ کنترل پنل و sound playback رو بذار روی realtek AC97 Audio البته روی ویستا کمی گزینه ها فرق داره با اکسپی . امیدوارم مشکلت حل بشه:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or