مشکل با رم و کابل AV

Shaikpour

کاربر سایت
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان

من ئو دستگاه PSP دارم که با هردوشون مشکل دارم
اولیش اینه که یه کابل AV از این سه فیش واسه تلویزیون معمولی دارم که واسه اجرا بازی میگه یه سری تنظیماتو انجام بده انجام میدم ولی همبازنمیاد ولی موزیک وویدیو رو خوب نشون میده

دومیش اینه که این دستگام ال سی دیشو تعویض کردم حالا که تعویض کردم هر رمی رو که بهش وصل میکنم چراغ رم چشمک میزنه و همین جور چشمک زن روشن میمونه و بعضی هاشونم که میشناسه ظرفیتو 0 اعلام میکنه و وقتی میخوام فرمتش کنم این ارور رو میده 80220089 ورژن دستگاه هم 3.71

ممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
دوست من شما چرا هر مشکلی واست پیش میاد براش تاپیک میزنی ؟
برو تو تاپیک سوالات و مشکلات.
به هر حال من جوابیو میدما ولی تکرار نشه.
خوب دوست من پی اس پی اسلسم کابل که به تلویزیون وصل میشه برای دیدن فیلم و موزیک.
برای بازی کردن نیست.
ولی اگه کپی خور باشه یک سری برنامه هست تا بتونه این مشکل حل کنه.
--
شما خوت ال سی دی را عوض کردی؟
اگه شما عوض کرده باشی یا مغازه باید کانکشناش لطمه خورده باشه.
یا هم مموریت خراب.
شما یک مموری استیک درست پیدا کن روش امتحان کن.
اگه باز هم مشکل (اگه خودت ال سی دی نذاشتی) برو بده مغازه که برات درست کرده و بگو
چی شده.

اولا ممنون از اینکه جواب دادی بعدش این که من خودم ال سی دی رو تعویض کردم و از لحاظ سخت افزاری موردی نداره

مموری که روش امتحان کردم 2 گیگ هستش و با مموری 4 گیگ مشکلی نداره ممنون میشم کمک کنید

اولا ممنون از اینکه جواب دادی بعدش این که من خودم ال سی دی رو تعویض کردم و از لحاظ سخت افزاری موردی نداره

مموری که روش امتحان کردم 2 گیگ هستش و با مموری 4 گیگ مشکلی نداره ممنون میشم کمک کنید

خوب پس نتیجه میگیریم مموری 2 گیگ مشکل داره یباری من هم بعضی موقع ها چمک میزنه که با یک بار آردن بیرون و دو باره جا زدن درست میشه(این روش برای من کار می کنه).

عزیز من ببخشید ولی اینارو میدونم بابا من هر رم دو گیگی میندازم روش اینو میگه در ضمن این شماره ارروری که گفتم رو یه سرچ بکنی میبینی که خیلی ها این مشکل من رو داشتن البته چون انگلیسی بود ندونستم چی گفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or