مشکل با اینترنت وایرلس یا بیسیم

old snake

کاربر سایت
سلام
من از اینترنت وایرلیس 80kb استفاده می کنم ولی نمی تونم بازی آنلاین بکنم حتی نمی تونم به راحتی از توررنت دانلود کنم البته دلیلشم فایر والی هست که روی isp نصبه که به خاطر اینکه نمیزاره من با آی پی های دیگه به طور مستقیم ارتباط برقرار کنم باعث میشه latency و lag من شدیدن بره بالا می خواستم ببینم شما راهی رو بلد نیستین که با اون بشه firewall رو دور زد؟:confused:
(مشکلم هم به هیچ وجه مربوط به سرعت نیست چون با سرعت های بالاتر هم همین مشکل رو دارم)

اقا حیسن گل من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم
ولی یکی از دوستان توی سایت بودش که همچین مشکلی داشت و کلا بیخیال استفاده
از سرویس تورنیت و یا سرویس های شییر شد و به صورت لینکی دانلود .

ولی من یه چرخی میزنم ببینم راهی هستش اگه چیزی پیدا کردم حتما میگم .

اسنیک جان من با وایرلس 100 کیلوبیت هم امتحان کردم نشد . در حالی که عملا بعضی وقتها سرعت دانلودم به 720 کیلو میرسید ولی به علت مشکلات این سیستم بیسیم نمیشه باش بازی کرد . من ای دی اس ال 2 رو بهت پیشنهاد میکنم
میتونی با هزینه ای که برای این وایرلز میکنی ماهانه 32 گیگ ترافیک و سرعتی حدود 480 کیلوبیت رو داشته باشی و حتی فیر بازی کنی.

اقا حیسن گل من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم
ولی یکی از دوستان توی سایت بودش که همچین مشکلی داشت و کلا بیخیال استفاده
از سرویس تورنیت و یا سرویس های شییر شد و به صورت لینکی دانلود .

ولی من یه چرخی میزنم ببینم راهی هستش اگه چیزی پیدا کردم حتما میگم .
من می تونم توررنت دانلود کنم ولی به خاطر مشکلات ... این سیستم سرعتم ثابت نمیمونه;)
بازم ممنون خلیل جان
اسنیک جان من با وایرلس 100 کیلوبیت هم امتحان کردم نشد . در حالی که عملا بعضی وقتها سرعت دانلودم به 720 کیلو میرسید ولی به علت مشکلات این سیستم بیسیم نمیشه باش بازی کرد . من ای دی اس ال 2 رو بهت پیشنهاد میکنم
میتونی با هزینه ای که برای این وایرلز میکنی ماهانه 32 گیگ ترافیک و سرعتی حدود 480 کیلوبیت رو داشته باشی و حتی فیر بازی کنی.
من یه جواریی مجبورم از همین استفاده کنم :cheesygri
ولی خوب یعنی هیچ راهی برای فرار کردن از این firewall نیست؟:(

سعی کن این سرویستو عوض کنی . بابا ترافیک ماهیانه من شده 3 گیگابایت . یعنی اینکه پول رو الکی دور میریزم در صورت استفاده .
در ضمن من چیزی راجع به نشنیدم . اشکال از سیستم هستش.

salam
من یه سوال داشتم از شما .... شما چه طوری پول این وسایل و فناوری های جدید را میدید؟

من الان برام داشتن psp یه آرزوست.... حتی حاضرم هر کاری برای به دست آوردنش بکنم :(

غیر از خلاف.... امان از این بی پولی :((

خوب در مورد سیستم یب سیم نکته ای بگم که داشتن این سیستم خود به خود کمی افت سرعت رو داریم ولی اینکه نتونیم از پهنای باند به اندازه کافی استفاده کنیم رو من قبول ندارم....چرا که من حداقل یه سیستم وایرلس نیم میلیونی سر هم کردم که از سرعت اون بی نهایت راضی هستم....
فکر میکنم برای رفع مشکلت باید از خود isp چاره جویی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or