مشکل بالا نیامدن ویندوز 7 _ Windows Error Recovery

• Thread starter Thread starter Altar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Altar

کاربر سایت
یه مشکلی برام پیش اومده که بیشتر وقتایی که که لپتاپم رو خاموش و یا Restart میکنم تا اونجا که Starting Windows هست میاد...

130511861161315942.gif

و بعدش دیگه ویندوز بالا نمیاد (صفحه سیاه میاد و فقط فن لپتاپ کار میکنه - یک بار نیم ساعت گذاشتم بمونه اما بازم نیومد) و مجبورم با دکمه خاموش کنم و بعد Windows error recovery میاد

win7-error-recovery.png

که بعد برا اینکه ویندوزم بیاد بالا باید (lunch startup repair (recommended رو بزنم که هم خیلی زمان میبره هم اطلاعات رو برمیگردونه به چندین ساعت قبل مثلاً دانلودهایی که در Internet Download Manager نصفه انجام دادم کلا تو IDM دیگه اثری ازش نیست و دانلود 2 روز قبلم میاد تو برنامه IDM همین طور برنامه های دیگه به تنظیمات چندین ساعت قبلش برمیگردونه و خلاصه افتضاح میشه...
sad.gif
sad.gif
sad.gif

لطفاً اگه کسی میدونه مشکلش چیه کمک کنید که من هر بار خاموش میکنم مجبور نشم
(lunch startup repair (recommended رو بزنم و کلاً همه چی بهم بریزه!!!

در ضمن اگه مشکل سخت ازاری یا هر چی که به گارانتی مربوط باشه میتونم ببرم گارانتی چند ماه مونده ولی مطمئن نبودم مشکلش جدی هست یا راحت حل میشه !!!

ممنون
happy.gif

ویرایش :

یه بار روشن کردم بعد همون اول F12 زدم که میرفت تو Boot Options بعد Diagnostics برا اینکه ببینم از چیزی ایراد میگیره یانه ! ، یه ارور داد که این بود :

Error code 5300:061F

Msg: VIDEO - USER indicated failure of a Graphic Pattern

این به مشکل ربط داره؟

یه پیشنهاد اینه که اگر هارد دیگهیی داری و ویندوز روش نصب هست. از اون یکی هارد بیا بالاو اطلاعاتی که به دردت می خوره رو copy کن بعد ویندوز عوض کن.

من یه ویندوز داشتم به علت کرک خراب این طوری می شد

یعنی استارت ویندوز رو میزنی نمیاد ؟
برو یه چک بکن ببین کرک ویندوزت کامل هست یا نه برای اینکه بفهمی ویندوزت کرک شده یا نه یه بک آپ بگیر ببین عملیاتش رو انجام میده یا نه اگه ارور داد همون اول بدون که مشکل از کرک هستش

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or