مشکل اصلی اجرای بازی های ps3 از روی HDD !

king pozitron

کاربر سایت
سلام......

متاسفانه تقریبا هیچ راهی برای اجرای بازی های ps3 ازروی هارد دستگاه وجود نداره یعنی امکان اومدن ISOLoader برای ps3 به کل منتفی و دلیل اون هم سیستم FW دستگاه که بر اساس FAT32 پایه ریزی شده و در این سیستم عملا امکان اجرای یک فایل با حجم بیش از 4GB از روی هارد نیست :( این در حالی که در سیستم NTFS امکان اجرای فایل ها تا حجم 2TB وجود داره :eek: پس در نهایت فقط امکان اجرای بازی های ps1 و ps2 ( زیر 4GB ) بروی هارد ps3 امکان پذیره و این فایل ها با حجم بالا فقط از طریق BD و DVD قابل اجرا هستند در نتیجه چند راه وجود داره :
یکی اینکه دستگاه از طریق یک چیپ با سیستم NTFS ساز گار بشه یا از طریقی fw دستگاه دستکاری بشه که این کار این دومیه شدنی نیست ( اما از قدیم گفتن کار نشد نداره :biggrin1: ) .
دوم اجرای بازی ها بااستفاده از یک بر نامه loader از روی BD های رایتی که این روش امکانش بیشتره :love: ولی باید تا گسترش بیشتر BD در جهان صبر کرد :( .
یک روش دیگه هم استفاده از مد چیپ که فعلا خبری ازش نیست :( !
ولی ادم باید همیشه امید وار باشه فوفقش چند سال دیگه خود سونی دستگاشو هک میکنه :biggrin1::biggrin1: !!!!!

کسایی هم که می خوان اطلاعات کامل تری بگیرن برن به لینک زیر چون من انگلیسیم زیادم خوب نیست :biggrin1: امکان داره بعضی چیزارو اشتباه فهمیده باشم :blushing: :
منبع

همون بهتر که رو Bluray بیاد ، کسانی که PSP دارن میدونن 1.8 گیگابایت بازی ریختن روی memory stick چقدر خسته کنندس. حالا چه برسه به 25 گیگ !!! :hurted1:

تازه حالا کووووووو تا بلوری جا بیفته................ :(

پس اون Ninja Gaiden Sigma که میگفتن میشه روی هارد ریخت و بازی کرد , چه جوری بود ؟! حجمش حدود 11 گیگ هست این بازی.:confused:

درسته ، ولی مثل این که این install کردن با روی هارد کپی کردن فرق میکنه ، بازی های دیگه هم هستن مثلا Oblivion برای install ؛ 5 گیگ جا میخواد...

این Install کردن ها فقط برای کاهش دادن زمان Load هستن و حتما باید Bluray بازی رو هم تو دستگاه گذاشت...

آخه اون چیزی که من خوندم این بود :
3 ways to play - off the disk, off a partial install, or off a full install (for those who plan to play for long periods and don't want to worry about loads times. They wanted to give the gamer a choice on the matter)
اون طور که نوشته Full Install یعنی احتمالآ نیازی به Blu-Ray نیست. کسی نیست امتحان کرده باشه این قضیه رو ؟!

آخه اون چیزی که من خوندم این بود :
3 ways to play - off the disk, off a partial install, or off a full install (for those who plan to play for long periods and don't want to worry about loads times. They wanted to give the gamer a choice on the matter)
اون طور که نوشته Full Install یعنی احتمالآ نیازی به Blu-Ray نیست. کسی نیست امتحان کرده باشه این قضیه رو ؟!

این که آدم بتونه بازی رو روی هارد کپی منه و بدون دیسک بازی اجراش کنه ، اصلا با قانون حق کپی یا همون کپی رایت مغایرت داره ؛ چون اگه این طوری باشه ، یه نفر میره بازی رو میخره ، بعدش روی 10 تا کنسول بازی رو COPY می کنه.
این روشیه که معمولا هکرها ازش استفاده میکنن (البته شاید ما هم همینطور). بعدش هم اون فضایی که بازی روی هارد اشغال میکنه ، بدون دیسک بازی غیر قابل استفادس.
سونی حتی برای بازی های کوچیکی مثل flOw که کاربران از PSN دانلود میکنن ؛ محدودیت کپی گذاشته ، و اگه کسی بازی رو اشتباها از روی هارد پاک کنه فقط اجازه داره 2 دفعه دیگه بازی رو دوباره دانلود کنه. اگه از سه دفعه دانلود بگذره ؛ باید دوباره پول بازی رو بده...
احتمالا اون Full install توی این بازی ، فضای بیشتری از هارد رو میگیره و سرعت رو بیشتر هم میکنه...

اولا طرف چرت گفته ! :laughing:
دلایلش به راحتی قابل رد کردن هست
اول اینکه اگر بتونند FW رو هک کنند و کد های unsigned رو اجرا کنند براحتی می تونند ایمیج بازی ها رو از هر سیستم فایلی که دوست دارند اجرا کنند مثلا گزینه ای مانند Format ex2 که هارد اکسترنال سیستم رو با این نوع سیستم فایل فرمت و شناسای کنه حالا شما می تونید رو این سیستم فایل ایمیج هر بازی رو قرار بدید و محدودیت های FAT رو نداره !
اصلا نیازی نیست حتما از NTFS استفاده کنند میتونه ده ها فایل سیستم دیگه ای که وجود داره باشه

یکی اینکه دستگاه از طریق یک چیپ با سیستم NTFS ساز گار بشه یا از طریقی fw دستگاه دستکاری بشه که این کار این دومیه شدنی نیست ( اما از قدیم گفتن کار نشد نداره )
اولا نیاز به چیپ برای شناسای NTFS نیست چون شناسای سیستم فایل یک معقوله نرم افزاری هست نه سخت افزاری !
دوما اتفاقا روش دوم شدنی هست ولی اولی غیر ممکن

حتی ما اگر بازی ها رو روی هارد اکسترنال قرار بدیم (با فرض اینکه سیستم فایل FAT هست) باز می تونیم (در صورت هک FW) بازی ها بیشتر از 4 گیگا بایت رو از روی هارد اجرا کنیم

مثلا 5 تیکه از فایل ایمیج بازی (هر تیکه 4 گیگ هست) رو به صورت یک فایل واحد در کد نویسی تعریفش کنیم و بازی ها رو اجرا کنیم

راه برای اجرا بازی از روی هارد زیاد هست فقط نیاز هست که FW هک بشه

در کل نشد نداره !;)

این که آدم بتونه بازی رو روی هارد کپی منه و بدون دیسک بازی اجراش کنه ، اصلا با قانون حق کپی یا همون کپی رایت مغایرت داره ؛
البته در صورتی که خود بازی ساز اجازه این کار رو نداده باشه

چون اگه این طوری باشه ، یه نفر میره بازی رو میخره ، بعدش روی 10 تا کنسول بازی رو COPY می کنه. سونی حتی برای بازی های کوچیکی مثل flOw که کاربران از PSN دانلود میکنن ؛ محدودیت کپی گذاشته ، و اگه کسی بازی رو اشتباها از روی هارد پاک کنه فقط اجازه داره 2 دفعه دیگه بازی رو دوباره دانلود کنه. اگه از سه دفعه دانلود بگذره ؛ باید دوباره پول بازی رو بده...
احتمالا اون Full install توی این بازی ، فضای بیشتری از هارد رو میگیره و سرعت رو بیشتر هم میکنه...
در مورد بازی های PSN اگر شما بازی رو بخرید می تونید اون بازی رو با همون اکانتی که خریدید رو 4 کنسول پلی 3 دیگه هم دانلود و بازی کنید (محدودیت تعداد دفعات دانلود روی کنسول ها دیگه)
ولی اگر اشتباها بازی رو از روی هارد پاک کنید می تونید دوباره از PSN بازی رو دانلود کنید (از قسمت تنظیمات شخصی) و هیچ محدودیتی برای تعداد دفعات دانلود نداره

این رو هم بگم که اطلاعاتی که رو هارد پلی 3 نصب میشه به صورت رمز شده هست و شما نمی تونید هارد پلی 3 رو بر روی یک پلی 3 قرار بدید (یا محتواش رو با هر روشی کپی کنید) اگر اینکار رو کنید اون هارد رو به عنوان یک هارد فرمت نشده میشناسه !! و روی دستگاه جدید دوباره فرمتش می کنه

در مورد بازی ها Full Install همون طور که گفتم این به بازی ساز ربط داره
مثلا Warhawk که قراره فردا در PSN قرار بگیره میشه این بازی رو به صورت Full از PSN بخرید یا بازیش به صورت بلوری تهیه کنید

بغیر از این بازی بقیه بازی ها پلی 3 فقط قسمتی های از بازی رو که خود بازی ساز مشخص کرده روی هارد کپی می کنه دلیلش هم لود شدن و اجرا بدون مکث بازی هست

موفق باشید
AAKH1361

اولا طرف چرت گفته ! :laughing:
در مورد بازی های PSN اگر شما بازی رو بخرید می تونید اون بازی رو با همون اکانتی که خریدید رو 4 کنسول پلی 3 دیگه هم دانلود و بازی کنید (محدودیت تعداد دفعات دانلود روی کنسول ها دیگه)
ولی اگر اشتباها بازی رو از روی هارد پاک کنید می تونید دوباره از PSN بازی رو دانلود کنید (از قسمت تنظیمات شخصی) و هیچ محدودیتی برای تعداد دفعات دانلود نداره
AAKH1361

شما نمی تونید یک اکانت روی چند PS3 داشته باشید.

منظورم اینه که اگه من با دستگاه خودم یه اکانت بسازم تو PSN ، با PS3 شما نمی تونم توی اکانت خودم Login کنم ؛
من خودم از یه جا خوندم که با همون اکانتی که بازی رو دانلود کردی ؛ بیشتر از سه دفعه نمیشه بازی رو دانلود کرد. ( البته 1000 بار هم میشه دانلود کرد ولی باید دوباره پولشو بدی)

در مورد بازی ها Full Install همون طور که گفتم این به بازی ساز ربط داره
مثلا Warhawk که قراره فردا در PSN قرار بگیره میشه این بازی رو به صورت Full از PSN بخرید یا بازیش به صورت بلوری تهیه کنید
AAKH1361

این warhawk اولین بازی ای هست که نسخه یک بازی کامل هست و رو PSN هم فروخته میشه.
خوب این تنها راهش اینه که بازی رو رو هارد کپی کنی ؛ چون دیگه هیچ دیسکی وجود نداره، ولی هیچ کدوم از بازی های دیگه PS3 که الان داریم ؛ امکان کپی بازی رو هارد نیست...

بغیر از این بازی بقیه بازی ها پلی 3 فقط قسمتی های از بازی رو که خود بازی ساز مشخص کرده روی هارد کپی می کنه دلیلش هم لود شدن و اجرا بدون مکث بازی هست
AAKH1361

دقیقا...

شما نمی تونید یک اکانت روی چند PS3 داشته باشید.

منظورم اینه که اگه من با دستگاه خودم یه اکانت بسازم تو PSN ، با PS3 شما نمی تونم توی اکانت خودم Login کنم ؛
من خودم از یه جا خوندم که با همون اکانتی که بازی رو دانلود کردی ؛ بیشتر از سه دفعه نمیشه بازی رو دانلود کرد. ( البته 1000 بار هم میشه دانلود کرد ولی باید دوباره پولشو بدی)
چرا میشه;)

سلام......

متاسفانه تقریبا هیچ راهی برای اجرای بازی های ps3 ازروی هارد دستگاه وجود نداره یعنی امکان اومدن ISOLoader برای ps3 به کل منتفی و دلیل اون هم سیستم FW دستگاه که بر اساس FAT32 پایه ریزی شده و در این سیستم عملا امکان اجرای یک فایل با حجم بیش از 4GB از روی هارد نیست :( این در حالی که در سیستم NTFS امکان اجرای فایل ها تا حجم 2TB وجود داره :eek: پس در نهایت فقط امکان اجرای بازی های ps1 و ps2 ( زیر 4GB ) بروی هارد ps3 امکان پذیره و این فایل ها با حجم بالا فقط از طریق BD و DVD قابل اجرا هستند در نتیجه چند راه وجود داره :
یکی اینکه دستگاه از طریق یک چیپ با سیستم NTFS ساز گار بشه یا از طریقی fw دستگاه دستکاری بشه که این کار این دومیه شدنی نیست ( اما از قدیم گفتن کار نشد نداره :biggrin1: ) .منبع

سیستم عامل PS3 بر پایه Linux است که file system اش اصلا با windows متفاوته .
این FAT32 - NTFS که ذکر کردید file system های ویندوز هستند و هیچ ربطی به Linux ندارند، برای linux باید LSF نصب کرد تا بتوان از ext2 ext3 و غیره استفاده کرد.

گفته که برای اینکه بشه image ' گرفت روی FAT32 فایل بیشتر از 4GB پشتیبانی نمیشه و روی linux بدون LSF (مشابه نگارشی که روی PS3 است ) 2GB .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or