مشکل اساسی در مورد فن CPU !!!!

3d_zender

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان عزیز

سیستم من قطعاتش به شرح زیر است:
CPU: phenom 965
M.B: MSI 875G
Ram: 8G ddr3 1333 kingston
power : ocz 600 real

کارت گرافیکم ONbord بود تا اینکه امروز پول دستم رسید و رفتم یک کارت گرافیک ATI 5770 1G گرفتم . کارت گرافیک را نصب کردم و با نرم افزار 3D max هم کار کردم و واقعا ازش راضیم و پیشنهاد هم میدم .
ولی بعد از این به یک مشکل بر خوردم ، اونم اینه که وقتی گرافیک رو نصب کردم ، سرعت فن cpu رفته بالا . از 4000 که قبلا بود شده 6800 -6900 ، علتش چیه ؟؟؟؟؟
وقتی هم کارت گرافیک رو بر میدارم دوباره میشه همون 4000

لطفا کمکم کنید قبل از اینکه به فن cpu یا ... آسیبی برسه.

آخرین ویرایش:
به احتمال قوی چون هدسینگ VGA شما بزرگ هست گرمای کارت گرافیک به هدسینگ CPU میخوره و دمای CPU بالا میره و در دور هم بالا میره پیشنهاد میکنم اول دو فن 12در12 روی کسی قرار بدی تا گرمای داخل رو به بیرون مکش کنن تا این مشکل حل بشه

با سلام خدمت شما اساتید محترم .
یه مشکلی در رابطه با خنک کردن cpu برام به وجود اومده امیدوارم کمکم کنید.
دیشب که داشتم با سیستمم کار میکردم منوجه شدم که دمای cpu تا 89 درجه سانتی گراد رسیده. خاموشش کردمو امروز حسابی فنشو تمیز کردم طوری که دما تا 57 درجه اومد پایین.
ولی این اتفاق باعث شده یکم حساستر بشم نسبت به این قضیه و از امروز کلاً به فکر یه خرید فن خوب هستم که دمای cpu رو پایین تر از این مقدار نگه داره . حتی اگه از 100 درصد قابلیتش هم استفاده بشه بازم دماش بالاتر از این مقدار نشه.
حالا اگه خوب تونستم منظوره برسونم لطف کنید بگید چی کار کنم؟
1:اصلا این کارو بکنم یا اینکه خود فن cpu مناسبه؟
2: اصلا همچین فنی هست که قابلیت این کارو داشته باشه؟ اگه هست مارک و قیمتش چنده؟
با تشکر
my system:
CPU: intel e 4600 2.4 GH core tou dou
mother board: asus p5k se
VGA: XFX 8600 gt ddr3 256
HDD : 250 maxtor
RAM: 2

خوب یا پایه هیت سینک شما شل شده یا خمیر سیلیکونش بدجوری خشک شده که دما تا این حد بالا رفته !!
به احتمال زیاد تهویه کیست هم مشکل داره.
در مرحله ی اول اگه فک میکنی فنش مشکل داره برو پاساژ امجد - فروشگاه همگام بورس فنه یه فن جدید بگیر و خیال خودتو راحت کن اگر نه یه خمیر سیلیکون خوب بگیر و قبلی رو خوب پاک کن جاش اینو بزن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.

شما یکبار واسه همیشه یه فن خوب بخر خودت رو راحت کن. core contact freezer یا tuniq tower 120 extreme یا مثل خودم pccooler hp1216x. همه شون حداکثر 55 تومنن

با سلام خدمت دوستان گل
من بالاخره رفتم و یه فن گرفتم. cool master v4 فکر میکنم مشکلم هم حل شد. چون وقتی هم که از 100 درصد cpu استفاده کردم از 58 درجه بالاتر نرفت. به نظر شما این دما مناسبه؟
منتها تو این گیر و دار از اینترنت یه برنامه هایی گرفتم که مربوط میشدن به دمای سیستم. یکی از این برنامه ها دمای GPU رو بالا حدود 55 درجه سانتی گراد نشون میده . که فکر میکنم مربوط به کارت گرافیکمه
حالا میخوام بپرسم که آیا این دما طبیعیه یا بالاست اگه بالاست چجور میتونم بیارمش پایین
my grafic card: XFX 8600 gt DDR3 geforce 256
با تشکر

دوست عزیز این دماها الکیه(که فن سی پی یو رو میبره رو دور تند)
شما در کیس رو باز کن یه باد بزن تند سرعت فن کم میشه
شما برای کیس یه تهویه مناسب بخری (3 هزار تومن بیشتر نیست) مشکلت حل میشه
منم همین مشکل رو داشتم درست شد
یکی از این برنامه ها دمای GPU رو بالا حدود 55 درجه سانتی گراد نشون میده
برای من همیشه همین قدره موقع بازی
مواقع عادی هم حدود 48 درجه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or