مشکلی برای PC Gamer ها در ویندوز 8.1

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
windows-8.1.png
با سلام به همگی حتما همتون شنیدید که مایکروسافت ادعا کرده بود که ویندوز 8.1 اصلا هیچ باگی نداره وهر کی یه باگ پیدا کنه صد هزار دلار جایزه میگیره و .....
به تازگی باگی در این نسخه از ویندوز برای بازی ها پیش آمده که گفته حرکت موس در بعضی بازی ها با لگ(تیک و پرش) هستش و در ذوق پی سی باز ها میزنه
به نقل از یوروگیمراز جمله بازی هایی رو که تست کردن و دیدن:
سری Call of Duty و Stalker و Metro 2033 و Deus Ex: Human Revolution هستش که روی همه این بازی ها موس با مشکل اجرا میشده
حالا باید منتظر ماند و دید مایکروسافت نسبت به این باگهایی که تا حالا پیدا کردن چه عکس العملی نشون میده نظر شما چیه؟
source

منظورشون این بوده اگه باگی پیدا نکردی، په کوری!:d
ادمینشو باید با خفت فعال کنی و کلا گیره.
این ویندوز اسکنرمون رو هم نمیشناسه.:| واسه درایور میری سایت سازنده hp لینک میده به ماکرو و وقتی میری ماکرو پست میده به hp.:|

ویندوز سیستم عاملیه که هزاران سخت افزار رو به صورت plug and play پشتیبانی میکنه ، یادش بخیر یه زمانی قبل از اینکه مایکروسافت تکنولوژی plug and play رو به ویندوز 95 اضافه کنه وقتی میخواستی یه سخت افزار جدید به سیستم اضافه کنی باید از 7 خان رستم رد میشدی تا درست کار کنه الان ملت به تیک زدن موس روی یه سیستم عامل جدید که یه هفته نشده ریلیز شده میگن پیف پیف بو میده!!
اوایل ریلیز شدن هر نسخه از ویندوز همین مشکلات بوده به مرور تا 5-6 ماه دیگه با به روز رسانی درایورها اکثر مشکلات حل میشه.

من 500 پول پای موسم داده اگه اینطوری باشه که فاجعه هست قبل از اپدیت حتما یک RESTORE POINT بسازید که اگه مشکل داشت برش گردونید

ویندوز سیستم عاملیه که هزاران سخت افزار رو به صورت plug and play پشتیبانی میکنه ، یادش بخیر یه زمانی قبل از اینکه مایکروسافت تکنولوژی plug and play رو به ویندوز 95 اضافه کنه وقتی میخواستی یه سخت افزار جدید به سیستم اضافه کنی باید از 7 خان رستم رد میشدی تا درست کار کنه الان ملت به تیک زدن موس روی یه سیستم عامل جدید که یه هفته نشده ریلیز شده میگن پیف پیف بو میده!! اوایل ریلیز شدن هر نسخه از ویندوز همین مشکلات بوده به مرور تا 5-6 ماه دیگه با به روز رسانی درایورها اکثر مشکلات حل میشه.
درسته قابلیت P&P خیلی خوبه ولی شما باید به فکر این ادعای مایکرو هم باشی که گفته هیچکی یه باگ هم نمیتونه از این ویندوز پیدا کنه چیزی که اگه شما هر نرم افزار و سخت افزاری رو توی این دوره نگاه کنی یه مشکل داره وبعدا فیکس میشه ولی از اول یارو(سازنده)اینجور ادعایی نمیکنه ولی مایکرو....

درسته قابلیت P&P خیلی خوبه ولی شما باید به فکر این ادعای مایکرو هم باشی که گفته هیچکی یه باگ هم نمیتونه از این ویندوز پیدا کنه چیزی که اگه شما هر نرم افزار و سخت افزاری رو توی این دوره نگاه کنی یه مشکل داره وبعدا فیکس میشه ولی از اول یارو(سازنده)اینجور ادعایی نمیکنه ولی مایکرو....

تبلیغات میدونین چیه؟باگ پیش میاد.
همین که هنوز باگ خفنی نداشته قابل تقدیره.

من چیزی که یادمه گفته بودن باگ امنیتی نه هر باگی البته مطمئن نیستم
یه باگ هم یه شرکت امنیتی در نسخه ئیش نمایش 8.1 ئیدا کرد که گزارش کرد پولشو ریختن به حسابش
مورد بعدی اینکه من تست زدم بازی مترو مشکل نداشت احتمالا با یه سری موس ها مشکل داره
بعد اینکه فکر میکنم این مشکل مربوط میشه به ناسازگاری این بازی ها با ویندوز 8.1 و ربطی به باگ از طرف ماکروسافت نداره . مثل این میمونه انتی ویروس ناسازگار بریزی رو 8.1 بعد بگی ویندوز باگ داره هنگ میکنه
اگه تو خود ویندوز مشکل داشت اونوقت میشد یه باگ

جدا از اين همه حرف اين كار مايكروسافت براي يفتن باگ در ازاي گرفتن جايزه واقعا" جالبه و جاي تحسين داره .
البته فكر كنم ND به بعضي از دوستان پول داده بود تا بيان تاپيك TLOU باگ پيدا كنند . پيدا هم نمي كردند خودشون مي ساختند يكي :)) همت ايراني رو ببين :d

اگه تو خود ویندوز مشکل داشت اونوقت میشد یه باگ
این یعنی چی؟منظور من(در اصل خبر) رو نگرفتی داداش،دقیقا به ویندوز 8.1 ربط داره چون گفتن ویندوزی هستش بدون حتی یه باگ که من میگم هیچ چیزی بی باگ نمیشه حتی بازی های همین نسل یا نسل بعد فک کنم منظورم رو گرفتی داداش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or