مشکله پساز بازی Rock_Band_Unplugged

دوستان درست شد فقط umd iso mode رو به m33 driver تغيير دادم :)

راستي من توي بازيه gow هم مشكل تيك تيك دارم براي همين پاكش كردم الان به نظرتون اين گزينه ميتونه مشكل gow هم حل كنه ؟
شاید بازی رو cso کردی{همون فرمت فشرده}
اینجور بازیها رو حتما باید روی iso بازی کنید
چون سرعت بالایی میطلبه

نه iso هست هر كاريم ميكنم درست نميشه الان فقط با اين بازي مشكل دارم cso كردمش بدتر شد نميدونم شايد مشكل از سرعت مموري باشه كه به احتمال زياد همينه آخه ميكشه تا يه بازي توش ريخته بشه .

نه iso هست هر كاريم ميكنم درست نميشه الان فقط با اين بازي مشكل دارم cso كردمش بدتر شد نميدونم شايد مشكل از سرعت مموري باشه كه به احتمال زياد همينه آخه ميكشه تا يه بازي توش ريخته بشه .
سرعت cpu توی بازی و xmb رو روی 333 گذاشتی دیگه!!!

دوستان من یک مشکلی دارم وقتی می خواهم برم تو یک آهنگ بیشتر مواقع اولین بار مینویسه memroy stick removed(اگه غلط املایی داره ببخشید.)بعد از آهنگ خارج میشه و بازم باید وارد بشم.
بعضی مواقع برای دومین با هم همین اتفاق میفته.
چه کار کنم؟
ممنوری رو فرمت و از این جور چیز ها رو هم انجام دادم،ولی بازم درست نشد!
من هم همین مشکل رو دارم!چه کنم؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من هم همین مشکل رو دارم!چه کنم؟
بذارید خیال همه رو راحت کنم,این مشکل توی بازی اک بند هست!!!
که بعد از اینکه از بازی میای بیرون باید محتویات رم که گویا hidden شده{یا یه همچین چیزی}رو دوباره توی رم بریزی
اینو توی کلیک جام جم خوندم اما از اونجایی که همه این مشکل رو داشتن,مطمئن شدم{شاید یه کلک جدید باشه}

بنظر من این مشکل (memroy stick removed) مربوط به مموری استیک میشه که تقلبی ـه !
ربطی به Rock Band نداره قبلا هم من بهش بر خورده بودم !
اگه براتون ممکنه مموری اصل تهیه کنید ... میدونم کار واقعا سختیه !

دوستان من یک مشکل دیگه ای دارم می خوام برم توی Music Store این بازی اما زمانی که داره اکانت playstation store را چک می کنه این ارور را می ده می شه یکی راهنمایی کنه باید چی کار کرد
َA System software update for the PSP system is required.
ورژن دستگاه هم 5.00-6 m33

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or