مشکلات گیم کوب های کپی خور شده

Shino2dream

کاربر سایت
سلام دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم و اونم اینکه وقتی بعضی بازیهارو میندازم تو دستگاه سیاه و سفید نشون می ده کسی می دونه مشکل چیه؟؟؟

سلام
بهترین mod chip واسه گیم کیوب که تو ایران هم پیدا بشه چیه؟
دوستان اگر خودشون دارن یا کسی رو میشناسن داشته باشه لطفا کمک کنن
برادر gharebaghi بسم الله...

آخرین ویرایش:
سلام
بهترین mod chip واسه گیم کیوب که تو ایران هم پیدا بشه چیه؟
دوستان اگر خودشون دارن یا کسی رو میشناسن داشته باشه لطفا کمک کنن
برادر gharebaghi بسم الله...
بهترين مودچيپ qoobchip هست كه به ندرت پيدا ميشه من خودم چند وقت پيش يكي پيدا كردم براي يكي از دوستان بگيرم طرف ميگفت 100 تومن البته مودچيپ هاي ديگري هم هست كه قيمتش از 20 يا 25 تومن شروع ميشه ولي مشكلاتي دارند كه كنسول و شما رو بيچاره ميكنند ولي qoobchip ها مشكلي ندارند من كه هر دوتا گيم كيوب هام qoobchip است تا حال باهاش مشكلي نداشتم چه با ميني ديسك چه ديسك معمولي بازيها رو عالي اجرا ميكنه و هيچ مشكلي نداره

بهترين مودچيپ qoobchip هست كه به ندرت پيدا ميشه من خودم چند وقت پيش يكي پيدا كردم براي يكي از دوستان بگيرم طرف ميگفت 100 تومن البته مودچيپ هاي ديگري هم هست كه قيمتش از 20 يا 25 تومن شروع ميشه ولي مشكلاتي دارند كه كنسول و شما رو بيچاره ميكنند ولي qoobchip ها مشكلي ندارند من كه هر دوتا گيم كيوب هام qoobchip است تا حال باهاش مشكلي نداشتم چه با ميني ديسك چه ديسك معمولي بازيها رو عالي اجرا ميكنه و هيچ مشكلي نداره
اتفاقا یکیو میشناسم تازه گیم کیوبشو باهمین qoobchip کپی خور کرده؛ ولی میگفت 30تومن براش دراومده:-/ البته با بدبختی زیاد!
شما جایی یا کسی رو سراغ نداشتی؟

اتفاقا یکیو میشناسم تازه گیم کیوبشو باهمین qoobchip کپی خور کرده؛ ولی میگفت 30تومن براش دراومده:-/ البته با بدبختی زیاد!
شما جایی یا کسی رو سراغ نداشتی؟
چند نفري رو ميشناسم ولي اطلاعي از نوع يا قيمتش ندارم qoobchip رو هم من اوريجينال و اصلش رو گفتم وگرنه بدلش هم زياده

بهترین مود چیپ برای نینتندو گیم کیوب زنو هست که مشکل سیاه و سفید شدن بازی رو نداره و دیسک رو مستقیم میاره ۵۰ تومن هزینشه اگه گیر بیاد

سیاه سفید شدن بازی ها بخاطر اینه که ریجن بازی با دستگاهت یکی نیست و بهترین ایسی کپی ایسی زنو ورژن ۲ هست که اصلا دستگاه رو فری ریجن میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or