مشکلات کارت 8800 Gtx

Mojtaba

کاربر سایت
سلام.
من یه کارت 8800GTX خریدم و فکر میکنم که با یکسری با مشکلات همراه هستش. این کارت با برد Club-3d در 3dmark05 ، 8666 امتیاز میاره ولی در صورتی که من در سایت های (Toms hardware) دیگه تستهای اونو گرفتم و حداقل با یک تنظیمات 14000 امتیاز میاره . من تمام تنظیمات برنامه رو چک کردم و به صورت Default هست و با اون تست ها کاملا مطابقت داره .
این تنها مشکل نیست بلکه در بازیها هم بد جواب میده و میشه گفت در حد 7900 GTX !!! :(
البته سیستم من هم پایین هستش:
CPU: Athlon 3000
MB: Asus M2N SLI Deluxe
Ram: 1 GB 533 OCZ
Power: Pascal :cheesygri :eek: :-"
خوب اگه میشه منو راهنمایی کنیید و بهم بگیید که عیب از کجاست . و حداقل سیستم پیشنهادی شما چیه ؟
از شما هم خیلی متشکرم.

سرعت cpu ات وحشتناک پایینه. تازه اوردن این نتایج با این cpu خیلی بالا هم است. شما باید یه دونه core dule بخری.(حداقل دیگه مدل 300 تومان به بالا) سرعت رمت هم باید بیاری رو 800.
اگه این کارا را بکنی شاید بتونی به نزدیکی اون رکورد برسی.

اخه اين پاوره كه تو داري؟ :biggrin1:
8800 حداقل به 365 وات برق (REAL) نياز داره پاورت رو هر چه قدر هم خريدي چون ايراني هست بايد بندازي دور حداقل پاوري كه ميخاي يه 500 وات Tohgpower يا Tagan هستش يعني حتقل داراي دو ريل 12 ولت باشه و SLI ساپورت چون اين كارت دو تا كانكتور 6 پين ميخوره امتيازت خيلي افتضاح حقيقتا ميگم احتمال زياد ميدم كه از پاورت باشه تا كارتتو نتركونده عوضش كن اگه دوسش داري نميخام خرج رو دستت بندازمم كاري هم ندارم كه سي پي يوت پايينه ولي فعلا فكر و ذكرت فقط پاورت باشه در ضمن پاور با مارك GREEN هم اگه ديدي فك كن نديدي.
مينت هم خوبه رمت رو به اگه بتوني تا 2 گيگ افزايش بدي خوبه سيپيو هم هر وقت دوست داشتي dual core بزار كه حقاقتا AMD حرف نداره (اين نظرم رو كاملا عقده اي عرض كردم:biggrin1: )

خیلی ممنون که راهنماییم کردید من میخوام یه پاور (700W GAMEXSTREAN OCZ POWER) و یه CPU ( 4200 Athlon X2 و یه رم 2GB 667 DDR2 OCZ GOLD 2048 DUAL RAM بردارم . امیدوارم که مشکلم دیگه حل شه. از شما دوستان عزیز هم خیلی تشکر میکنم.

پاور انتخاب خوبيه.
سي پي يو هم خوبه.چون مينت گرونه حيفه بري سراغ اينتل :دي
اگه نخواستي خرج كني بيا اينجا سي پي يو فعليت رو اور كنيم.

سرعت cpu ات وحشتناک پایینه. تازه اوردن این نتایج با این cpu خیلی بالا هم است. شما باید یه دونه core dule بخری.(حداقل دیگه مدل 300 تومان به بالا) سرعت رمت هم باید بیاری رو 800.
اگه این کارا را بکنی شاید بتونی به نزدیکی اون رکورد برسی.
Amd Athelon 64 3000 سرعت اين Cpu وحشتناک پايينه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين وصله ها اصلا به اين Cpu نميچسبه به نظر من نيازي به تعويض Cpu نيست خوب هم اور ميشه براحتي تا 2400 ميتوني اورش کني يعني سرعت يه AMD athlon 64 3800 و يا سرعت يک هسته 4600 X2 .براي خريد 2 هسته اي عجله نکن چون فعلا" بازيهاي دو هسته اي بسيار کم هستند صبر کن Athlon 64 X2 6000 ارزون بشه بعد بگير تا اون موقع بازيهاي دو هسته اي هم جاي خودشون رو پيدا ميکنن.

پاور پاسکال هم اگر 500 وات روش نوشته باشه 250-300 وات هستش که يه مقدار کمه البته تاثيري توي نتايج 3dmark نداره و فقط سلامت سيستم رو تهديد ميکنه.

اما شما ببين تامز با چه پردازنده اي نمره 14000 رو گرفته تا بهت بگم نمره شما معقول هست يا نه. هر چند که انقدر اختلاف نميتونه به علت ضعف پردازنده باشه؟

خیلی ممنون که راهنماییم کردید من میخوام یه پاور (700W GAMEXSTREAN OCZ POWER) و یه CPU ( 4200 Athlon X2 و یه رم 2GB 667 DDR2 OCZ GOLD 2048 DUAL RAM بردارم . امیدوارم که مشکلم دیگه حل شه. از شما دوستان عزیز هم خیلی تشکر میکنم.
رم دوال نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بيخودي پولت رو دور نريز اين مادربرد ها خودشون دو تا رم معمولي رو دوال ميکنن شما دو تا رم يک گيگ معمولي ترجيحا با باس 800 بگير بزن روي مادربرد(توي اسلاتهاي همرنگ) خودش دوال ميشه
آقا محمدرضا درست نميگم؟

پاور ضعيف تاثير بدي رو پرفورمنس داره چطور هنوز نميدوني يه خرده برو GURU3d تو نقداش در مورد هر گرافيك داره داد ميزنه كه پاور بد چه نتايجي روي پرفرمنس داره

پاور ضعيف بي تاثير نيست.
8800 به شدت به پردازنده حساسه و athlon 3000 براش خيلي كمه.حتي اگه اور بشه.براي خريد سي پي يو دوال هم ديگه وقتشه.x2 6000 هم نميخواد.c2d كه هست.
اگه رمها از 2 تا شركت و با تايمينگ و باس يكي باشن معمولا خودش دوال ميشه.
اختلاف نمره به علت پردازنده هم هست ولي نه انقدر !
قوقش 4000 تا نه نصف!!!!
احتمالا پاور برق نميده كه بذد بتونه درست كار كنه

سلام
حقيقتا بچه ها انقدر خوب نوشتن كه چيزي براي ما نذاشتن
ولي مي خواستم بگم توي تمامي سايت ها و مجلات اولين پيشنهادي رو كه براي 8800 گذاشتن خريد يك power با قدرت 700 واته
در ضمن خود انويديا يك مينبورد گذاشته كه خيلي كارايي 8800 رو بهتر ميكنه
البته چون ساخت خود شركته ميتونه جنبه تبليغاتي داشته باشه اون مين بورد nvidia nforce 6300 sli

6300 چيه اقا 680i جنبه تبليغاتي چيه اين چيپ خداي nforce برو تستهاي 8800 اس ال آي رو رو اين مين نگاه كن به جرات ميشه گفت تو خيلي از بازيا پرفورمنس دوبرابر يه 8800 داده مثل مين معمولي نيست كه فقط 45 درصد كارايي رو بالا ببره اين يكي 100 درصد كاريي رو بالا ميبره يعني
دوتا كارت = قدرت دوبرابر
يعني حيفت نمياد پول دادي يه كارت گراف اضافه خريدي:biggrin1:

ببینید در حال کلی این کارت قدرت خودش رو در رزولوشن 1600*1200 نشون میده....

من توی فروم های دیگه مقاله راجع به این کارت زیاد نوشتم و به این نکات خوبه که اشاره کنم :

در بعضی از بازیهای قدیمی در رزولوشن 1024*768 کارتهای 7900 GTX و X1900 به صورت دوبل ( SLI ) بر این کارت برتری دارند ...

اما این اصلا دلیل بر اون نمی شه که برتری کامل رو به اونها بدیم ...

زیرا این کارت ( 8800 ) جزو سری 10 میباشد و از DirectX 10 ساپورت میکنه ...

و من همیین الان آمار بازیهایی رو دارم که فقط با استفاده از این کارت میتونن اجرا بشن ...

پس شمایی که می خوای 500 بدی 7900 GTX بگیری ... 100 تومن بزار روش یه 8800 GTX بگیر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or