مشکلات اینترنتی

• Thread starter Thread starter [DOG]
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

[DOG]

کاربر سایت
من می خوام اینجا دوستان مشکلاتشون رو و درخواست های خود رو بیان کنن تا برای هر مشکل وسوالی یه تا÷یک ایجاد نشه

از خودم شروع می کنم من وقتی می خوام توی یاهو چت کنم و وارد روم بشم error refuse میده مشکل از کجاست ؟همین بقیه دوستان هم اگر خواستن مشکلاتشون رو همین جا مطرح کنند

از همه دوستان که همکاری کنند ممنون میشم

از خودم شروع می کنم من وقتی می خوام توی یاهو چت کنم و وارد روم بشم error refuse میده مشکل از کجاست ؟

مشکل اینه که وقتی داشتی فرم ثبت نام ایمیل یاهو پر میکردی ، تاریخ تولدت رو طوری وارد کردی که تا الان 18 سالت نشده . ;)

یاهو هم به افراد زیر 18 سال اجازه ی ورود به روم های عمومی رو نمیده. ;)

پس برو یک ایمیل دیگه درست کن و تاریخ تولدت رو مثلا سال 1980 بزن .;)

البته ورود به چت روم های یاهو رو به هیچ وجه بهت توصیه نمیکنم ! :)

خوب من به صورت مفید میگم استفاده کنیم چون ما ایرانی ها فقط جنبه بد قضیه رو میبینیم

خوب شما اگر قول میدی استفاده ی بد نکنی ، برو یک Id دیگه درست کن و تاریخ تولدت رو بزن 1980 !
کاری داره ؟

آقا من با ایران سل یه دفعه تونستم بازی سنتر رو سرچ کنم و الان دیگه حتی داخل اینتر نت هم نمیشه . یه کسی لطف کنه یه بار از اول طریقه کانکت رو بیاموزه .:biggrin1: . ( صدای دکتر میاد دنگ دنگ دنگ ) :)

سلام
مهدی جون کلا دیکه وصل شدن به اینترنت از طریق ایرانسل خیلی سخت شده تقریبا میشه گفت امکان پذیر نیست چون یه مدت مجانی بود بود و همچنین سیمکارتش ارزون بود همه می خریدن و سیل جمعیت از اینترنت استفاده میکرد و انقدر شلوغ میشد که دیگه اصلا نمیشد با اون به اینترنت وصل بشی ولی شاید از این به بعد که از مجانی بودن در بیاد و پولی بسه دوباره بشه از اون استفاده کرد.
یا علی مدد

سلام دوستان من یک سرور مجازی vps برای ساخت گیم سرور دارم می خواستم پورت های لازم را باز کنم به isp سرور گفتم باز کنه می گه در فایر وال سخت افزاری باز کردم براتون ولی من هنوز بعد از اسکن توسط free port scanner پورت هارو بسته می بینم چکار کنم دوستان برای باز کردن پورت ویندوز server 2003 است و از برنامه های sp2 patcher و netcad هم استفاده کردم نشد فایر وال را هم خاموش کردم میدونید سرور ماله بازی battlefild 2 است و تو xfire هم نشون میده ولی تو بازی میگه کانکشن تون را چک کنید فکر کنم چند تا پورت باز نشده هنوز دوستان اگر کسی تو کار شبکه و سرور هست لطفا پی ام بدید با تشکر:(
IDyahoo: halker2010 IDxfire:halker2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or