مشورت درباره کینکت

• Thread starter Thread starter Sâlar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sâlar

کاربر سایت
سلام
این تاپیکو زدم تا ملت با کسانی که کینکت دارند قبل از خرید مشورت کنند

اول خودم :
من پول خرید کینکتو دارم ، صبر کنم تا بازی های خوبش بیاد بعد بخرم ، یا همین امروز بخر؟؟
ایا قیمت کم میشه یا زیاد ؟؟

سلام
این تاپیکو زدم تا ملت با کسانی که کینکت دارند قبل از خرید مشورت کنند

اول خودم :
من پول خرید کینکتو دارم ، صبر کنم تا بازی های خوبش بیاد بعد بخرم ، یا همین امروز بخر؟؟
ایا قیمت کم میشه یا زیاد ؟؟
الان بخر شاید بعدا گرون بشه:|

دوستان من هم نیاز به نظر شما دارم :d
راستش میخوام از تو شیراز کینکت بخرم بعد زنگ زدم به دانش میگه کینکت رو میده 136 تا 147 (اخه گفت تازه بار اورده) به نظرتون عجیب نیست:-/ میترسم خراب باشه:-s بابام میگه وایسا تا از تهران برات بخرم . راستش میخواستم منو راه نمایی کنید :x

دوستان من هم نیاز به نظر شما دارم :d
راستش میخوام از تو شیراز کینکت بخرم بعد زنگ زدم به دانش میگه کینکت رو میده 136 تا 147 (اخه گفت تازه بار اورده) به نظرتون عجیب نیست:-/ میترسم خراب باشه:-s بابام میگه وایسا تا از تهران برات بخرم . راستش میخواستم منو راه نمایی کنید :x
به حرف بابات گوش کن عجله نکن صبر کن بابات از تهران برات میگیره شاید اون خراب باشه ودیگه هیچ راه برگشتی نداری

منم با نظر jaki موافقم الان بگیر احتمال داره بعدا گرونش کنند.

یه نکته ای بگم:دی:
اگه کینکت رو تنهایی میخواید بازی کنید بعد چند روز براتون عادی میشه ولی اگه چند نفر تو خونتون هستن که با هم بازی کنید لذتش چند برابر میشه (چند نفره واقعا لذت بخشه)
اگه تنهایی میخواید بازی کنید الان نخرید چون بعدا هم بازیهای خوب براش میاد هم ارزون تر میشه ولی اگه چند نفرید تو خریدش شک نکنید

من الان move دارم به نظرتون بفروشم كينكت بكيرم؟ از موو بهتره؟ يا فرقي نميكنه؟

من الان move دارم به نظرتون بفروشم كينكت بكيرم؟ از موو بهتره؟ يا فرقي نميكنه؟

توی قدرت ، کینکت برتره ، اما چون بازیه درجه یکی هنوز براش نیومده ، خریدنش ضرره تا شود !

بهتره یکم صبر کنید !

سالار جان توی قدرت کینکت برتر نیست توی جذابیت و استفاده برتر هست!
Move قویتر هست ولی جذابیت و تنوع بازی و استفاده و محبوبیت کنیکت رو نداره!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or