مشكل عجيب من با 7600, 6600 gt

miiilllaaad

کاربر سایت
مشكل كارت گرافيك دوستم از زبون خودش...
تو رو خدا منو از دست اين gt ها نجات بدين:(( :(( :(
من سيستم رو اول تابستون گرفتم . كارت گرافيكم 7600gt بود بعد از چند روز كارتم سوخت رفتم آواژنگ و دوباره عين همين كارتو گرفتم ولي دوباره بعد از چند هفته اونم سوخت دوباره رفتم آواژنگ اين دفعه چون از اين مدل نداشتن يه px 6600 gt 128 mb 128 bit بهم دادن و اما دوباره اين كارت هم مشكل داره:(( البته مطمن نيستم كه ايراد از كارت باشه . الان مشكل اين هستش كه توي بعضي از بازي ها قاطي داره يه دفعه يه جاي تصوير به اندازه يه بند انگشت سبز ميشه مثلا يه دفعه سر تفنگ سبز ميشه يا تو گوش طرف سبز ميشه گاهي وقت ها هم اين سبز شدن اين قد ادامه پيدا ميكنه تا كل صفحه سبز ميشه البته اين ايراد توي بعضي از بازي ها به وجود مياد مثلا توي age of empire 3 اين مشكل از همون اول كه ميره تو بازي به وجود مياد اما تويsims 2 حتي تا ساعت ها هم هيچ مشكلي به وجود نمياد .
البته اين مشكل يه دفعه پيدا نشد بلكه از همون اول كه اين كارت 6600رو از آواژنگ گرفتم وجود داشته . به نظر شما ايراد از چيه و چرا اين قد من كارت ميسو زونم ؟ :eek:

سيستم من :
VGA : px 6600 gt 128 mb 128 bit
cpu : AMD 3000 + 2mb cache
mainboard : giga pci express (مدلشو نميدونم )
ram : 1 Gb Geil

شما به جاي 7600 رفتين از گارانتي 6600 گرفتين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا كيستون تهويه مناسب نداره يا كارت فنش مشكل داره.بازم بايد بري گارانتي و بهشون بگو اونجا با 3dmark يا يه بازي سنگين برات تست كنن.
به اين راحتيا نگذر

براي بار هزارم wndows ريختم و همچنين driver كارت رو دانلود كردم اما بازم درست نشد.
در ضمن من وقتي رفتم گارانتي 7600 موجودي نداشتن . بهم پيشنهاد دادن كه 6600 وردارم و در عوض مابقي پولشو بهم بدن منم كه باسه بار دومم بود كه 7600 سوزونده بودم از خدام بود كه 6600 بگيرم و از شره 7600 خلاص بشم.
كيس من green هست و فن هم داره و كاملا تهويش هم مناسبه .

دوست من
من هم كارت عين شما دارم ولي از آمريكا سفارش دادم.
و هيچ مشكلي ندارم
در ضمن 100% كارت شما قلابي است.
به گارانتي دقت نكن بهتراست كه همه كارتها اصل است دوباره برويد 7600 بگيريد و واستون يك باره ديگر تست كنند و بهت بدند.
اين 6600 به درد نميخورد

ببخشيد اينو ميگم ولي لطفا چيزي نمودونين الكي نظر ندين.
شما فقط ميتوني بري گارانتي يا مشكل پاور داري يا حرارت.
راست cput تو اور كردي؟
خودت ببر روي سيستمه يكي ديگه هم تست كن.

مشكل كارت گرافيك دوستم از زبون خودش...
تو رو خدا منو از دست اين gt ها نجات بدين:(( :(( :(
من سيستم رو اول تابستون گرفتم . كارت گرافيكم 7600gt بود بعد از چند روز كارتم سوخت رفتم آواژنگ و دوباره عين همين كارتو گرفتم ولي دوباره بعد از چند هفته اونم سوخت دوباره رفتم آواژنگ اين دفعه چون از اين مدل نداشتن يه px 6600 gt 128 mb 128 bit بهم دادن و اما دوباره اين كارت هم مشكل داره:(( البته مطمن نيستم كه ايراد از كارت باشه . الان مشكل اين هستش كه توي بعضي از بازي ها قاطي داره يه دفعه يه جاي تصوير به اندازه يه بند انگشت سبز ميشه مثلا يه دفعه سر تفنگ سبز ميشه يا تو گوش طرف سبز ميشه گاهي وقت ها هم اين سبز شدن اين قد ادامه پيدا ميكنه تا كل صفحه سبز ميشه البته اين ايراد توي بعضي از بازي ها به وجود مياد مثلا توي age of empire 3 اين مشكل از همون اول كه ميره تو بازي به وجود مياد اما تويsims 2 حتي تا ساعت ها هم هيچ مشكلي به وجود نمياد .
البته اين مشكل يه دفعه پيدا نشد بلكه از همون اول كه اين كارت 6600رو از آواژنگ گرفتم وجود داشته . به نظر شما ايراد از چيه و چرا اين قد من كارت ميسو زونم ؟ :eek:

سيستم من :
VGA : px 6600 gt 128 mb 128 bit
cpu : AMD 3000 + 2mb cache
mainboard : giga pci express (مدلشو نميدونم )
ram : 1 Gb Geil

چیزهایی که میشه گفت(به ترتیب اهمیت)

1-1 شرکت تقلبی موفق شده سر آوازنگ رو شیره بماله :(( یا اینکه آوازنگ موفقشده سر شما رو شیره بماله که بعیده

2-چیپست مادربورد شما با کارت گرافیکتون همخونی نداره

3- مدل های gt رو بیخیال شو چون از همه چیزش زدند تا قیمتش افت کنه

4_ این دفعه خواستی بری آواژنگ بگو با 1 x700xt برات عوضش کنند:p

مهرداد جان خوبي؟:D
6600 بده اونوقت x700 برداره؟ديوونس مگه؟
gt در رده ي مين استريم قويترن حالته.
يه بار ديگه هم ميگم مشكل از دماس كه اينطوري ميشه .فقط بايد بره گارانتي

سلام چه طوری:love: درسته که توی سری 7 gt بهترین مدله اما توی سری 6 بهترین مدل ultra extreme هست و gt یک مدله که از قابلیت هاش کم شده تا قیمتش بیاد پایین اما مطمعن باش x700xt بهتر از 6600gt هست هیچی xt نمیشه;)

حرفمو پس گرفتم 6600 خیلی قویتر از x700 هست:(( اما نگرانی نداره رفیقمون میتونه :D
x800 بگیره
اینم بنچمارک

4752.png
2109.png

x800 شيدر مدل 2 ساپورته و به نظره من خريدش غلطه.در ضمن خونه ي خاله كه نيست بره گارانتي هر چي بخواد بهش بدن.اگه تونست همون 7600 gt رو بگيره.اگرم نه اول بره روي يه سيستم ديگه هم تستس كنه اگه نشد بره همون 6600 gt رو بگيره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or