1 100 کاربر سایت Jul 9, 2006 #1 من چیت های كانتر را داخل بازی می زنم ولی عمل نمی كنن. دوستانی كه تونستن این چیت ها رو اجرا كنن ، طرز استفاده شونو بگن! ممنونم.
من چیت های كانتر را داخل بازی می زنم ولی عمل نمی كنن. دوستانی كه تونستن این چیت ها رو اجرا كنن ، طرز استفاده شونو بگن! ممنونم.
AMIR_KING کاربر سایت Jul 10, 2006 #2 نوشته شده توسط 100: من چیت های كانتر را داخل بازی می زنم ولی عمل نمی كنن. دوستانی كه تونستن این چیت ها رو اجرا كنن ، طرز استفاده شونو بگن! ممنونم. بیشتر... عزیز کانتر که خیلی راحته چت وچیت نمیخواد
نوشته شده توسط 100: من چیت های كانتر را داخل بازی می زنم ولی عمل نمی كنن. دوستانی كه تونستن این چیت ها رو اجرا كنن ، طرز استفاده شونو بگن! ممنونم. بیشتر... عزیز کانتر که خیلی راحته چت وچیت نمیخواد
uBISOFT1 کاربر سایت Jul 21, 2006 #3 سلام در کانتر 1.6 چه جوری می شه به چیزی رو به اشتراک گذاشت مثلا عوض شدن مپ با کم و زیاد شدن جاذبه و ....
سلام در کانتر 1.6 چه جوری می شه به چیزی رو به اشتراک گذاشت مثلا عوض شدن مپ با کم و زیاد شدن جاذبه و ....
B H Z کاربر سایت Jul 21, 2006 #4 عزیز جان شما باید در صحفه کنسول این کد رو تایپ کنید sv_cheat 0 =1 بعد یک restart کلی بده بازی رو بعد هرچی کدی خواستی بدی اجرا میشه
عزیز جان شما باید در صحفه کنسول این کد رو تایپ کنید sv_cheat 0 =1 بعد یک restart کلی بده بازی رو بعد هرچی کدی خواستی بدی اجرا میشه