مشكل خراب شدن فايل SAVE در بازي Condemned 1

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

test84

کاربر سایت
سلام
اول شب اومديم GeOW بازي كنيم اينطوري شد، بعد اومديم Condemned بازي كنيم اينطوري شد كه يكم كه بازي كردم بعد از تموم شدن چپتر 5اُم، ييهو گفت YOUR SAVE FILE IS CORRUPTED YOU CANNOT LOAD FROM THIS SAVE FILE ANYMORE جالب اينه كه من در حال LOAD نبودم، خودش داشت سيو ميكرد و قرار بود مرحله بعد رو لود كنه كه اينو نشت، بعد هم صفحه رو سياه فرمودند.

كسي تاحالا اين مشكل رو داشته؟

ويرايش:

چندين بار ديگه بازي كردم اون قسمت رو، نشد.
رفتم از تو منوي بازي، چپتر جديد رو كه آورده بود رو لود كردم، باز نشد.
رفتم تو ليست سيو ها از منوي 360، يه سيو پيدا كردم كه سايزش از بقيه كمتر بود، اونو پاك كردم، باز نشد، رفتم اكثر سيو هاي اين بازي رو پاك كردم، باز نشد، سيو Dead Rising رو هم پاك كردم، باز نشد.
كلا من 4تا بازي واسه 360 داشتم، 2تاش امشب پريد.

ويرايش دوم:
اينطور كه كاشف به عمل آمد، اشكال از ديسك هست به 2دليل:
1- من با رمزي كه پيدا كردم تونستم چپتر هاي بعدي رو لود كنم .
2- وقتي كه شروع به لود كردن اين چپتر 6اُم ميكنه، ديسك از خوندن باز مي ايسته و پيغام ميده كه سيوت خرابه، حتي وقتي كه من با يه پروفايل جديد و پاك كردن همه سيو هاي اين بازي و زدن رمز، شروع به لود كردن اين مرحله كردم، باز به سيو گير داد، در حالي كه سيو اي در كار نبود.

پس عزيزان اگه ميشه ايرادي كه در روش رايت من وجود داشته رو محبت كنن بگن ممنون ميشم چون هم تو Gears به مشكل خوردم هم تو اين بازي.
رايترم مدل سوني DRU-380A و ديسك T-Gate و سرعت 2x بوده بوسيله CloneCD رايت شده و Full Stealth هم هست.

خوراك اين 360 يه تاپيك تو بازارچه است كه از شرش راحت بشم.
دوتا ايراد اساسي درست نشدني تو يه شب؟ گور باباش. فردا تو سوناتا و نينجا گيدن هم ايراد ميده.
يكي نيست بگه تو كه مايه دار نيستي، تورو چه به نكست جن، يه تلويزيون 40تومني بخر همون پلي استيشن2 تو بازي كن.

آخرین ویرایش:
چپتر 6 رو با يه كلكي رد كردم ولي از چپتر 7 تا آخر بازي رو يه تيكه رفتم ...
سخن رو كوتاه ميكنم، اين بازي 10/10 ميگيره از طرف من.
يه شاهكاره، شاهكار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or