این یه ویروسه که فکر کنم با اسم svchost.exe میاد ! البته یادم نمیاد چجوری بود !
شما یک اسکن کن سیستمت رو حل میشه ! سعی کن یک هفته ای آنتی ویروست فعال باشه . یعنی پاک نکن . چون ویروسه یادم میاد فعال میشد دوباره .
ولی هرچقدر که گشتم کرکش رو پیدا نکردم!
فکر کنم منظور شما ekrn.exe هست که اون ربطی به Taskmgr.exe نداره...دوست عزیز آقای x360 احتمالآ شما از آنتی ویروس های NOD32 ورژن 3 به بالا استفاده نمیکنی؟؟!!
واقعا بهترین آنتی ویروسی که تو عمرم دیدم همینه بهترین امنیت رو برقرار میکنه در عین اینکه اصلا از سرعت کامپیوتر کم نمیشه!
از این سایت جدیدترین سریال هاش رو بگیر:
nod32升级-最新nod32升级id、nod32升级服务器、nod32下载
فکر کنم منظور شما ekrn.exe هست که اون ربطی به Taskmgr.exe نداره...
هیچ ربطی به تایپیک نداره اما حرف شما کاملآ درست هستش بهترینه !!
درمورد کرک هم دنبال کرک برای هیچ کدام از ورژنهای نود نگرد !!
چون الان یک هفته هستش که سرور آپدیت کرک ها هیچ کدوم کار نمیکنه!!
اگر هم از یوزر پس استفاده کنی بازم فایده نداره!!
فعلآ بهترین راه اینه که مثل من از کسپر استفاده کنی!!
دقیقآ من هم منظورم ekrn.exe هستش!!
چون این دوستمون فرمودند که سی پی یوشون 100% یوز میشه!! من احتمال میدم مشگل همین باشه!!
به جای نصب یک آنتی ویروس و یک Spayware شما فقط یک بار آنتی ویروس Avira intenet securety رو نصب کن.آپ دیت هم بکن.یک فول اسکن بکن سیستمت رو و دعا شو به جون ما بفرست.دوست عزیز باید بهت بگم که منم دقیقا همین مشکل رو داشتم . مدتی واقعا روی اعصابم راه میرفت حتی چند بار درایو c رو فرمت کردم از اول win نصب کردم ولی بازم درست نشد . ولی بالاخره درست شد حالا 3 تا کار بهت می گم به ترتیب انجام بده هر بار اگه نشد برو سراغ بعدی .
بعد از اینا دیگه 100 % درست می شه
1. nod 32 v.2.70.16 رو نصب کن (اگه کرکش رو گیر نیاوردی برام پیام خصوصی بزار تا برات up کنم) بعد بزارش update بشه بعد اسکن کن .
2. آنتی اسپای وار XoftSpySE v.4.33 رو نصب کن (اینم کرکش رو دارم) بعد update کن بعدشم اسکن کن اینجا دیگه 99% درست می شه
3. win عوض کن
اگه کاری داشتی پیام خصوصی بزار
موفق باشی
شما اگه AVira رو نصب کنی دیگه سراغ Nod هیچ وقت نخواهی رفت.واقعا بهترین آنتی ویروسی که تو عمرم دیدم همینه بهترین امنیت رو برقرار میکنه در عین اینکه اصلا از سرعت کامپیوتر کم نمیشه!