مشكل با CPU Usage: 100%

• Thread starter Thread starter x360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

x360

کاربر سایت
با سلام.
من چند مدت هست كه با اين مشكل اساسي مواجه شدم.
CPU Usage: 100%
اگر كسي ميدونه چطور اين مشكل رو حل كنم بگه:(
سرعت سيسم فوق الاده كم شده.
(وقتي Alt+Ctrl+Delete رو بگيريد اون پايين وسط نوشته)
نمي دونم جاي درستي تاپيك رو زدم يا نه !!!

Alt+Ctrl+Delete رو که میزنی برو قسمت process ببین چه فایل و یا برنامه ای هست که باعث میشه کله cpu ی اشغال بشه;)
اون رو ببند تا اگه نیازه دوباره نصبش کن...

Taskmgr.exe که همون صفحه ای هست که وقتی Alt+Ctrl+Delete میزنی باز میشه!;)
احتمال داره ویروسی شده باشه کامپیوترت به یه انتی ویروس اسکن کن سیستمت رو اگه درست نشد ویندوز رو عوض کن...

تا اونجايي كه ميتوني نرم افزارهاي اضافه كه وقتي ويندوز بالا مياد اجرا ميشن رو ببند . هر چي كنار ساعت ويندوز خلوت تر سرعت بهتر

این یه ویروسه که فکر کنم با اسم svchost.exe میاد ! البته یادم نمیاد چجوری بود !

شما یک اسکن کن سیستمت رو حل میشه ! سعی کن یک هفته ای آنتی ویروست فعال باشه . یعنی پاک نکن . چون ویروسه یادم میاد فعال میشد دوباره .

این یه ویروسه که فکر کنم با اسم svchost.exe میاد ! البته یادم نمیاد چجوری بود !

شما یک اسکن کن سیستمت رو حل میشه ! سعی کن یک هفته ای آنتی ویروست فعال باشه . یعنی پاک نکن . چون ویروسه یادم میاد فعال میشد دوباره .

فكر نميكنم اين ويروس باشه! منم اين svchost رو دارم . جزو سرويسهاي ويندوزه . ضمن اينكه من كسپراسكاي با آپديت همين چند لحظه پيش رو دارم . سيستمم هم ويروس نداره . اسكن كردم!

دوست عزیز آقای x360 احتمالآ شما از آنتی ویروس های NOD32 ورژن 3 به بالا استفاده نمیکنی؟؟!!

واقعا بهترین آنتی ویروسی که تو عمرم دیدم همینه بهترین امنیت رو برقرار میکنه در عین اینکه اصلا از سرعت کامپیوتر کم نمیشه!
ولی هرچقدر که گشتم کرکش رو پیدا نکردم!:(

از این سایت جدیدترین سریال هاش رو بگیر:

nod32升级-最新nod32升级id、nod32升级服务器、nod32下载

دوست عزیز آقای x360 احتمالآ شما از آنتی ویروس های NOD32 ورژن 3 به بالا استفاده نمیکنی؟؟!!
فکر کنم منظور شما ekrn.exe هست که اون ربطی به Taskmgr.exe نداره...

واقعا بهترین آنتی ویروسی که تو عمرم دیدم همینه بهترین امنیت رو برقرار میکنه در عین اینکه اصلا از سرعت کامپیوتر کم نمیشه!

هیچ ربطی به تایپیک نداره اما حرف شما کاملآ درست هستش بهترینه !!

درمورد کرک هم دنبال کرک برای هیچ کدام از ورژنهای نود نگرد !!

چون الان یک هفته هستش که سرور آپدیت کرک ها هیچ کدوم کار نمیکنه!!

اگر هم از یوزر پس استفاده کنی بازم فایده نداره!!

فعلآ بهترین راه اینه که مثل من از کسپر استفاده کنی!!

از این سایت جدیدترین سریال هاش رو بگیر:

nod32升级-最新nod32升级id、nod32升级服务器、nod32下载

فکر کنم منظور شما ekrn.exe هست که اون ربطی به Taskmgr.exe نداره...

دقیقآ من هم منظورم ekrn.exe هستش!!

چون این دوستمون فرمودند که سی پی یوشون 100% یوز میشه!! من احتمال میدم مشگل همین باشه!!

هیچ ربطی به تایپیک نداره اما حرف شما کاملآ درست هستش بهترینه !!

درمورد کرک هم دنبال کرک برای هیچ کدام از ورژنهای نود نگرد !!

چون الان یک هفته هستش که سرور آپدیت کرک ها هیچ کدوم کار نمیکنه!!

اگر هم از یوزر پس استفاده کنی بازم فایده نداره!!

فعلآ بهترین راه اینه که مثل من از کسپر استفاده کنی!!

من از سریال استفاده میکنم! هیچ مشکلی نداره و اتفاقا همین الان اپدیت کردمش...

دقیقآ من هم منظورم ekrn.exe هستش!!

چون این دوستمون فرمودند که سی پی یوشون 100% یوز میشه!! من احتمال میدم مشگل همین باشه!!

من گفتم شاید این مشکل منه ولی گویا نه این طوری نیست:دی
وقتی سی پی یو میره روی 100% این فایل میره روی 100 ربطی نداره که Taskmgr.exe بره روی 100% !

دوست عزیز باید بهت بگم که منم دقیقا همین مشکل رو داشتم . مدتی واقعا روی اعصابم راه میرفت حتی چند بار درایو c رو فرمت کردم از اول win نصب کردم ولی بازم درست نشد . ولی بالاخره درست شد حالا 3 تا کار بهت می گم به ترتیب انجام بده هر بار اگه نشد برو سراغ بعدی .
بعد از اینا دیگه 100 % درست می شه
1. nod 32 v.2.70.16 رو نصب کن (اگه کرکش رو گیر نیاوردی برام پیام خصوصی بزار تا برات up کنم) بعد بزارش update بشه بعد اسکن کن .
2. آنتی اسپای وار XoftSpySE v.4.33 رو نصب کن (اینم کرکش رو دارم) بعد update کن بعدشم اسکن کن اینجا دیگه 99% درست می شه
3. win عوض کن
اگه کاری داشتی پیام خصوصی بزار
موفق باشی

دوست عزیز باید بهت بگم که منم دقیقا همین مشکل رو داشتم . مدتی واقعا روی اعصابم راه میرفت حتی چند بار درایو c رو فرمت کردم از اول win نصب کردم ولی بازم درست نشد . ولی بالاخره درست شد حالا 3 تا کار بهت می گم به ترتیب انجام بده هر بار اگه نشد برو سراغ بعدی .
بعد از اینا دیگه 100 % درست می شه
1. nod 32 v.2.70.16 رو نصب کن (اگه کرکش رو گیر نیاوردی برام پیام خصوصی بزار تا برات up کنم) بعد بزارش update بشه بعد اسکن کن .
2. آنتی اسپای وار XoftSpySE v.4.33 رو نصب کن (اینم کرکش رو دارم) بعد update کن بعدشم اسکن کن اینجا دیگه 99% درست می شه
3. win عوض کن
اگه کاری داشتی پیام خصوصی بزار
موفق باشی
به جای نصب یک آنتی ویروس و یک Spayware شما فقط یک بار آنتی ویروس Avira intenet securety رو نصب کن.آپ دیت هم بکن.یک فول اسکن بکن سیستمت رو و دعا شو به جون ما بفرست.
شما اگه AVira رو نصب کنی دیگه سراغ Nod هیچ وقت نخواهی رفت.
من خودم به شخصه با تعداد زیادی آنتی ویروس کار کردم.و در آخر به این موضوع پی بردم که Avira یکی از بهترین آنتی ویروس ها و فایر وال ها رو در خودش جا داده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or