R rohullah24 کاربر سایت Jul 22, 2015 #1 بچه ها من تو بلاد بورن زنگوله رو ميزنم يه ساعت هم صبر ميكنم كسي رو پيدا نميكنه دليلش چيه؟؟؟ Sent from my iPad using Tapatalk
بچه ها من تو بلاد بورن زنگوله رو ميزنم يه ساعت هم صبر ميكنم كسي رو پيدا نميكنه دليلش چيه؟؟؟ Sent from my iPad using Tapatalk
M mac man کاربر سایت Jul 22, 2015 #2 نوشته شده توسط rohullah24: بچه ها من تو بلاد بورن زنگوله رو ميزنم يه ساعت هم صبر ميكنم كسي رو پيدا نميكنه دليلش چيه؟؟؟ Sent from my iPad using Tapatalk بیشتر... تو همون تاپیک خودش میپرسیدین جواب میگرفتین. تو قسمت options آخرین تب بود بخش network یه قسمت داره که باید روی local باشه شما اونو بزار روی world .
نوشته شده توسط rohullah24: بچه ها من تو بلاد بورن زنگوله رو ميزنم يه ساعت هم صبر ميكنم كسي رو پيدا نميكنه دليلش چيه؟؟؟ Sent from my iPad using Tapatalk بیشتر... تو همون تاپیک خودش میپرسیدین جواب میگرفتین. تو قسمت options آخرین تب بود بخش network یه قسمت داره که باید روی local باشه شما اونو بزار روی world .
R rohullah24 کاربر سایت Jul 22, 2015 #3 اونو روي ورلد گزاشتم بعد زنگوله ي كوچيكو زدم كار كرد !!! شب هم زنگوله ي بزرگ رو تست ميكنم خدا كنه اونم بشه Sent from my iPad using Tapatalk
اونو روي ورلد گزاشتم بعد زنگوله ي كوچيكو زدم كار كرد !!! شب هم زنگوله ي بزرگ رو تست ميكنم خدا كنه اونم بشه Sent from my iPad using Tapatalk