FIFA08 کاربر سایت Apr 19, 2007 #1 من تو GTA sanandere شك دستم خاموش نميشه چي كا كنم و حتي تو بازي مدال هم شك خاموش نمي شه و مجبورم با شك بازي كنم من بايد چي كا كنم؟
من تو GTA sanandere شك دستم خاموش نميشه چي كا كنم و حتي تو بازي مدال هم شك خاموش نمي شه و مجبورم با شك بازي كنم من بايد چي كا كنم؟
ramin92194 کاربر سایت Apr 19, 2007 #2 نوشته شده توسط FIFA08: من تو GTA sanandere شك دستم خاموش نميشه چي كا كنم و حتي تو بازي مدال هم شك خاموش نمي شه و مجبورم با شك بازي كنم من بايد چي كا كنم؟ بیشتر... با سلام به دوست عزیز این بازیهایی که نام بردی فقط میتونی با شک بازی کنی و راه دیگه نداره
نوشته شده توسط FIFA08: من تو GTA sanandere شك دستم خاموش نميشه چي كا كنم و حتي تو بازي مدال هم شك خاموش نمي شه و مجبورم با شك بازي كنم من بايد چي كا كنم؟ بیشتر... با سلام به دوست عزیز این بازیهایی که نام بردی فقط میتونی با شک بازی کنی و راه دیگه نداره
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 19, 2007 #3 خب مگه بده با شوک بازی کنی؟! اگه تو همه ی بازیها این طوری بود میگفتی دستم خرابه ولی چون تو 1 بازی این طوریه مشکلی نیست !
خب مگه بده با شوک بازی کنی؟! اگه تو همه ی بازیها این طوری بود میگفتی دستم خرابه ولی چون تو 1 بازی این طوریه مشکلی نیست !
FIFA08 کاربر سایت Apr 19, 2007 #4 هر كي بازي GTA sananderes بلده هر كي بازي GTA sananderes بلده يه پيغام شخصي بده يا تو همين پست بگه من ازش چند تا سوال داشتم؟:blushing:
هر كي بازي GTA sananderes بلده هر كي بازي GTA sananderes بلده يه پيغام شخصي بده يا تو همين پست بگه من ازش چند تا سوال داشتم؟:blushing: