مشخصات، قیمت، تاریخ عرضه و تصویر پرچم‌دار سامسونگ، Galaxy S8، به بیرون درز کرد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
دیروز اطلاعات جدید و مهمی درباره پرچم‌دار مورد انتظار سامسونگ یعنی Galaxy S8 به بیرون درز کرد که شامل تصاویر و مشخصات سخت‌افزاری این تلفن هوشمند است. این اطلاعات توسط منبع معتبری یعنی Evan Blass منتشر شده که نمی‌توان به آن‌ها شک کرد.

تلفن هوشمند Galaxy S8 سامسونگ در دو اندازه 5.8 اینچی و 6.2 اینچی (با عنوان Galaxy S8 Plus) عرضه خواهد شد. هر دو نسخه از صفحه‌نمایش سوپر AMOLED با نسبت ابعادی غیرمتعارف 18.5:9 استفاده می‌کنند. نسخه معمولی از باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی و نسخه Plus از باتری 3500 میلی آمپرساعتی استفاده می‌کند. هر دو نسخه از نظر عملکرد نسبت به مدل S7 عملکرد بهتری داشته و از نظر گرافیکی سریع‌تر و از نظر مصرف انرژی بهینه‌تر هستند.

حافظه RAM هر دو مدل 4 گیگابایت بوده و حافظه داخلی آن‌ها 64 گیگابایت است که از طریق حافظه جانبی قابل افزایش است. رزولوشن دوربین اصلی مانند مدل قبلی 12 مگا پیکسل خواهد بود و دوربین سلفی 8 مگا پیکسل خواهد بود. سنسور اثرانگشت به پشت تلفن منتقل شده. این تلفن هوشمند از پورت USB Type-C استفاده خواهد کرد.

سیستم‌عامل این تلفن هوشمند اندروید Nougat است. دستیار هوشمند Bixby بر روی این محصول قرار دارد و گفته می‌شود نسبت به رقبایش در اپل، گوگل و مایکروسافت قادر به پردازش دستورات پیچیده‌تری است.

در آخر بر اساس اطلاعات درز کرده این تلفن هوشمند در تاریخ 29 مارس در نیویورک به‌طور رسمی نمایش خواهد داشت و در 21 آوریل به بازار عرضه خواهد شد. قیمت نسخه معمولی 799 یورو و قیمت مدل Plus برابر 899 یورو خواهد بود.

تصویر این تلفن هوشمند را می‌توانید در ادامه مشاهده کنید.

gsmarena_001.jpg

منبع

یدوستان یک سوال فنی داشتم گه مد هاست ذهنم مشغول کرده کسی میدونه چرا اینا بجای این که بگن مثلا 900 یورو یا 800 یورو میگن 799 یا 899 چرا اینجوری قیمت گذاری میکنن؟

اگه قیمت این باشه که خیلی گرونه با توجه به گندی که زدن تو نوت 7 و می خوان دوباره مشتری جذب کنن + بامشخصات کاملا متوسط نسبت به رقبا ( البته شایعات ) مثلا سونی می خواد پرچم دار امسالش 4k باشه و 6 گیگ رم ...امید وارم این خبر صحت نداشته باشه

• Like
Reactions: raya2
یدوستان یک سوال فنی داشتم گه مد هاست ذهنم مشغول کرده کسی میدونه چرا اینا بجای این که بگن مثلا 900 یورو یا 800 یورو میگن 799 یا 899 چرا اینجوری قیمت گذاری میکنن؟
دلیل روانی و روانشناسی دارن اینا. چون انسان اعداد رو از چپ شروع به خوندن میکنه اولین عددی رو که میبینه بیشتر روی ذهنیتش تاثیر میذاره تا اعداد بعدی. در کل راه و روش های بازاریابی و جذب مشتری هستن اینا و بهش Psychological pricing میگن.

400$ رو روتون بیشتر تاثیر داره یا 399$ ؟ :D

کلا چند ساله هر چی گوشی جدید میاد اصلا جذبم نمیکنه که بخوام یکی دو میلیون هزینه کنم. خودم یک اکسپریا زد وان دارم و هنور که هنوزه این همه گوشی بعدش امده اصلا جذبم نکرده یعنی به جز دوربین که نسبت به الان ضعیف هست، مدلهای جدید تر هیچ باجی بهش نمیدند.

به نظرم خیلی بازار کسل کننده ای شده

کلا چند ساله هر چی گوشی جدید میاد اصلا جذبم نمیکنه که بخوام یکی دو میلیون هزینه کنم. خودم یک اکسپریا زد وان دارم و هنور که هنوزه این همه گوشی بعدش امده اصلا جذبم نکرده یعنی به جز دوربین که نسبت به الان ضعیف هست، مدلهای جدید تر هیچ باجی بهش نمیدند.

به نظرم خیلی بازار کسل کننده ای شده
فکر میکردم فقط منم که Z1 و دارم هیچ قصد خرید هم ندارم دیگه :)) البته یه دوست دیگه هم دارم که اونم دقیقاZ1 داره و میگه هیچ دلیلی برای تعویض نداره :دی این گوشی یه جادو جنبلی کرده مارو :دی

فکر میکردم فقط منم که Z1 و دارم هیچ قصد خرید هم ندارم دیگه :)) البته یه دوست دیگه هم دارم که اونم دقیقاZ1 داره و میگه هیچ دلیلی برای تعویض نداره :D این گوشی یه جادو جنبلی کرده مارو :D

اخه میدونید این گوشی همه چیزش در حد کافی هست. یعنی الان راحت سنگین ترین برنامه های اندرویدی رو اجرا میکنه و همه نیاز ها رو برطرف میکنه و اینکه بدنه اش لامصب عالیه یعنی صدبار ضرب خورده ولی هیچیش نشده
دیگه چه نیازی هست پول بدیم نوت 7 8 بگیرم با 5 6 گیگ رم بگیریم !

• Like
Reactions: s.snake2
من هم 1 عدد z سلطان دارم که همچنان در حال استفادش البته کنار s7 edge هست:D

اگر نسبت تصویرش این باشه که رسما ساپورت بازی های قدیمی یا برخی برنامه ها درش تعطیل هست گذشته از این 4 گیگ هم برای رم داخلیش کمه حتی حافظش هم باید 128 گیگ می کردن از نظرم اگر این شکلی باشه من می رم s7 edge 128gb می خرم چرا که تنها مشکلم باهاش همین حافظه ی کمش هست حقیقتا s7 تنها گوشی بی ایراد بازار هست که تقریبا در همه ی نقدهاشم به عنوان بهترین گوشی انتخاب شده

ظاهرا همچنان دلیلی نیست برای عوض کردن S6 نازنین :D
خیلی گوشی خوبیه خدایی ، در تمام زمینه ها کارو را میندازه اساسی ، اولین تجربه ی آندرویدم فوق العاده بود با S6 :D

• Like
Reactions: vivaz360
دلیل روانی و روانشناسی دارن اینا. چون انسان اعداد رو از چپ شروع به خوندن میکنه اولین عددی رو که میبینه بیشتر روی ذهنیتش تاثیر میذاره تا اعداد بعدی. در کل راه و روش های بازاریابی و جذب مشتری هستن اینا و بهش Psychological pricing میگن.

حرفه شما درسته اما كنارش فكر كنم بحث ماليات هم باشه اگه اشتباه نكنم :D

من فکر میکردم دلایل مالیاتی داره این قضیه

• Like
Reactions: D_grayman
حرفه شما درسته اما كنارش فكر كنم بحث ماليات هم باشه اگه اشتباه نكنم :D
نه به مالیت اصلا ربطی نداره فقط جنبه مارکتینگ داره که عدد رو شارپ نمیکنن . البته NYTimes یه مقاله نوشته بود که قدیم این کارو میکردن که صندق دارها مجبورشن که بقیه پول بدن و در صندوق باز بشه برای اینکه دزدی صورت نگریه ( من خودم دلیلش رو نفهمیدن ) کلا خیلی داستان عمیقی داره این 9 بهش میگن Power of 9 .

• Like
Reactions: esm nadaram
برای ما که اهل بازی کردن با گوشی نیستیم تنها مزیت خرید گوشی جدید دوربینش هست کاش این دوربین های پرچ دارها روی گوشی های پایین رده هم می اومد

5.8 و 6.2 اینج؟:flushed: من خودم طرفدار گوشیای بزرگم، گوشی خواستم بخرم سراغ نوت و سری پلاس آیفون رفتم... ولی اینا دیگه رسما رد دادن، آخه بالای شیش اینچ چطوری قراره تو جیب جا بشه؟:|

• Like
Reactions: raya2 and Alien87

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or