مشترکین World of Warcraft به 7.7 میلیون نفر کاهش پیدا کرده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
003.png

کمپانی Activision Blizzard اعلام کرده است که تعداد مشترکین World of Warcraft به 7.7 میلیون نفر افت کرده است.اولین آمار مربوط به سه ماه اول سال بر میگردد که در آن موقع تعداد مشترکین 8.3 میلیون نفر بود و هم اکنون 600,000 نیز کنار رفته اند.
البته این بازی با وجود چنین آماری، بی شک برترین بازی MMO می باشد.
کمپانی Activision گزارش سه ماهه دوم را در August 1 اعلام خواهد کرد
EGM

همه چیز زیر سر این پانداهای بی خود و بی مزه هست!!!:|
دیگه WOW پیر شده,وقتشه تایتان تو بلیزکان امسال معرفی بشه البته به شرطی که شایعات تاخیرش درست نباشه!!!

90٪ کاربرانی که از دست داده casual بودند
بلیز به hardcore ها بیشتر اهمیت میده
مثل زمان icc‌یا Ds‌نیست pug‌بره full hc بزنه
Wow از همه نظر بهتر شده بغیر از pvp که مشکل همیشگی بوده و بالانس تو کارش نیست

90٪ کاربرانی که از دست داده casual بودند
بلیز به hardcore ها بیشتر اهمیت میده
مثل زمان icc‌یا Ds‌نیست pug‌بره full hc بزنه
Wow از همه نظر بهتر شده بغیر از pvp که مشکل همیشگی بوده و بالانس تو کارش نیست

بلیزارد نه هاردکورها و نه کژالها واسش مهمه,مثل باقی استدیوها فقط به پول اهمیت میده و این افت معنی پول کمتر رو میده که مسلما به مزاق هیچ کمپانی خوش نمیاد!!!

خدا بگم سازنده های پاندای کونگ فو کارو از روی صحنه روزگار حذف کنه .:d یه فیلم ساختن . دودش باید تو چشم ما بره .

دوست عزیز پانداها تو دنیای و داستانهای وارکرفت قدمتی خیلی بیشتر از به کارتون دارن و این مسئله هیچ ربطی به چیزی که عنوان کردین نداره!!!
حتی تو یه مرحله از Frozen Throne هم یه هیرو از نژاد پاندارین میداد,بازی هم مال ساله 2003 بود!!!

بلیزارد نه هاردکورها و نه کژالها واسش مهمه,مثل باقی استدیوها فقط به پول اهمیت میده و این افت معنی پول کمتر رو میده که مسلما به مزاق هیچ کمپانی خوش نمیاد!!!

اینطور نیست
بلیز به کیفیت و اعتبار بازیش اهمیت میده اگه نه نمیمود بهترین گیلد دنیا رو ۱هفته بن کنه و یا ایرانیارو کامل تحریم کنه
چیزی که من بعد از ۴سال بازی میبینیم تو بلیزارد اینه که بازی هر پتچ بهتر میشه
وقتی هم گزارش افت کاربر میبینم هم خوشحال میشم چون میدونم اونا چه کسانی بودن و از بازی خارج شن بهتر هم هست

دوست عزیز پانداها تو دنیای و داستانهای وارکرفت قدمتی خیلی بیشتر از به کارتون دارن و این مسئله هیچ ربطی به چیزی که عنوان کردین نداره!!!
حتی تو یه مرحله از Frozen Throne هم یه هیرو از نژاد پاندارین میداد,بازی هم مال ساله 2003 بود!!!
چیزی رو که میگی می دونم . خودم هم از فنای فسیل وارکرافتم . البته توی کتابای وارکرافت من پاندارینی ندیدم . مسئله اینه که بلیزارد روح اصلی وارکرافت و فراموش کرده . جدا ازینکه پانداهای کونگفوکار با حال و هوای دنیای وارکرافت سنخیتی ندارن . مشکل اصلی این بازی تکامل نیافتن و دور شدن از اصلشه . اگه هویت این بازی و ازش بگیری چه فرقی هست بین این و بازیهای دیگه ای مثل گیلد وارز و ریفت و ... . من شخصا حال و هوا و فضای وارکرافت برام خیلی مهمه . گردش توی کالیمدور و ... و حس دنیایی که ناک ساخته برام مهم تر از هر چیزیه . حالا به عنوان یه گیمر انتظار تکامل گیمپلی و گرافیک و ... رو هم از بازی دارم که متاسفانه توی این زمینه بلیزارد خیلی قوی عمل نکرده . هرچند همین الانشم ترجیح میدم این بازی و به گیلد وارز .

اینطور نیست
بلیز به کیفیت و اعتبار بازیش اهمیت میده اگه نه نمیمود بهترین گیلد دنیا رو ۱هفته بن کنه و یا ایرانیارو کامل تحریم کنه
چیزی که من بعد از ۴سال بازی میبینیم تو بلیزارد اینه که بازی هر پتچ بهتر میشه
وقتی هم گزارش افت کاربر میبینم هم خوشحال میشم چون میدونم اونا چه کسانی بودن و از بازی خارج شن بهتر هم هست

بله بلیزارد کیفیت و اعتبار واسش مهمه و به دستش هم آورده که به پول برسه!!!
بلیزارد هرچی ساخته تا حالا شاهکار بوده و عنوان متوسط هم اصلا نداره و همه اینا به خاطر درآمد بوده!!!
بنده خودم بلیزارد رو به همراه بایوور بهترین استدیوهای تمام دوران و نسلها میدونم ولی هیشکی عاشق چشم و ابروی ما نیست,همه این کارا به خاطر درآمد بیشتر است!!!

په نه په عاشق چشم و ابروی ماست یا محتاج تعریفه مردمه
معلومه واسه پوله
یه ملت رو داره نون اب میده این کمپانی

خب شمام که داری حرف منو تکرار میکنی!!!

آخرین ویرایش:
بله بلیزارد کیفیت و اعتبار واسش مهمه و به دستش هم آورده که به پول برسه!!!
بلیزارد هرچی ساخته تا حالا شاهکار بوده و عنوان متوسط هم اصلا نداره و همه اینا به خاطر درآمد بوده!!!
بنده خودم بلیزارد رو به همراه بایوور بهترین استدیوهای تمام دوران و نسلها میدونم ولی هیشکی عاشق چشم و ابروی ما نیست,همه این کارا به خاطر درآمد بیشتر است!!!

په نه په عاشق چشم و ابروی ماست یا محتاج تعریفه مردمه
معلومه واسه پوله
یه ملت رو داره نون اب میده این کمپانی

titan مثل این که مود نظز بلیزارد نبوده و تا 2016 کم کم ازش خبری نیست البته اون تیمی که روی titan کار میکردن بر گشتن به WOW که دستی بهش بکشن

شماهایی که میگید گیمپلی اصالت گذشته رو نداره .. الان دارید بلیزارد بازی میکنید یا نه ؟! دیگه گذشت اون زمان که طرف میرفت LFG و تند تند با Dungeon رفتن ایتم گیرش میومد .. درسته الان Flexible Raid قراره بیاد که باز به نفع Casual ها هست اما مطمئن باشید این ادمها حتی نمیتونند Normal بزنند چه برسه به HC .. من الان دارم به چشم میبینم .. raid ننمیتونه Trash Mobهای بین Boss 1 و 2 رو در TOT بزنه
الان توی Trade City خیلی کم پیش میاد کسی بگه Raid HC درست کنه برای TOT ولی یادمه قبلا زمان ICC تند تند میرفتند

تو شاهکار بودن بلیزارد شکی نیست این افت پلیرم بخاطر بازی فوق العاده Valve یعنی Dota2 ه !
شک نکنین که کم کم همه پلیر ها رو میارن ب دوتا 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or