مشترکین فیبر نوری های وب

aban1975

کاربر سایت
سلام
دوستانی که اشتراک فیبر نوری از های وب دارن اینجا در خصوص وضعیت و شرایطش با هم در ارتباط باشیم
ظاهرا فعلا تهران بخشی از کرج ( عظیمیه و ... ) گلستان و ایلام را های وب پوشش میده
اولین انتقاد هم به قیمت بالا و حجم کم ترافیک ماهانه سرویس هاش هست الان تنوع سرویس ها را از لحاظ سرعت و حجم محدود کرده و صرفا تنها سرویس موجود سرعت 1000 مگابیت و 100 گیگا ترافیک ماهانه با قیمت حدود پونصد هزار تومانه که قطعا برای این ترافیک خیلی خیلی زیاده

• Like
Reactions: avannn
زنگ بزنید های وب من چند دفه اعتراض کردم به این قیمتها و حجم های جدید قبلا من ترافیک 500 گیگ با سرعت 100 مگابیت را میخریدم که قیمت و حجمش مناسب بود الان تنوع سرویس ها از بین رفته همه شده سرعت 1000 مگ و حجم ماهی صد گیگ با قیمتهای نجومی زنگ بزنید تو سایت شون اعتراض کنید بگید اگه قرار باشه همچو قیمتی بدیم خب همراه اول میگیریم که همه جا هم همراهمون باشه نه فیبر نوری که شعاع دسترسیش سی متری مودمه
کاش یه صفحه مخصوص تبادل نظر دارندگان فیبر نوری های وب اینجا درست کنیم

• Like
Reactions: avannn and hooman28
حالا قیمتش انقدر بالاس، سرعتش چجوریه؟ اگه واقعا سرعتش خوب باشه و قطعی و وصلی نداشته باشه می ارزه. یه نفر لطفا یه Speedtest بگیره ببینیم چجوریه وضعیتش.

حالا قیمتش انقدر بالاس، سرعتش چجوریه؟ اگه واقعا سرعتش خوب باشه و قطعی و وصلی نداشته باشه می ارزه. یه نفر لطفا یه Speedtest بگیره ببینیم چجوریه وضعیتش.
تجربه یکساله من از های وب اینه که سرعت و کیفیت خوبه یعنی به جز مقطعی که به علت بریدگی کابل فیبر نوری که به خونه ما کشیده شده بود قطعی نداشتیم سرعت هم تقریبا حول و حوش 100 مگابایت هست ( هر چند گفته 1000 مگا بیت که باید بشه 125 مگا بایت ) ولی خب ظاهرا بخشی از مشکل هم بر میگرده به کیفیت خدمات سایتها مثلا از همتا مووی و سافت 98 من با سرعت 100 مگابایت در ثانیه دانلود دارم اما با فیلترش.ک.ن سرعت میاد پایین و چیزی در حدود سی تا چهل مگابایت در ثانیه میشه
یکی از نکات منفی های وب اینه که با خیلی از فیلتر ش.ک.ن ها مشکل داره و به سختی وصل میشه و باید فیلتر ش.ک.نی را پیدا کنی که با شرایط های وب بخونه

متاسفانه هیچکاری انجام ندادن. نهایتا. ۱۰٪ تخفیف دادن

من به فکر اینم برم سمت فیبر نوری مخابرات
کجا ده درصد تخفیف دادن صرفا اگه تو دوره های بیشتر از یک ماهه بخری تخفیف میدن 25 درصد هم واسه خرید اشتراک یکساله هستش که خیلی زیاد نیست چون اصل قیمت بالاس
در خصوص تغییر به مخابرات هم مشکل اینجاس که اون شهرها و محله هایی که های وب فیبر نوری کشیده مخابرات یا بقیه شرکتها حداقل فعلا خدمات فیبر نوری ارائه نمیدن یعنی در واقع فیبر نوری یه جورایی انحصاری شده نه رقابتی یعنی فغلا تو هر شهر یا محله ای فقط یه شرکت خدمات ارائه میده و صرفا مجبوری از همون شرکت خدمات بگیری

• Like
Reactions: Los Galacticos
سلام من چند بار زنگ زدم . ۱۹۵ هم شکایت ثبت کردم جز چرت پرت چیزی نشنیدم از پشتیبانی . گویا شاتل هم میگن قیمتاش افزایش زیادی کرده . به نظرم مشتری های فیبر با این قیمتا ریزش داشتع باشه. چون خیلی قیمتا بالاست. ۱۰۰ گیگ رو من ۴۴۰ هزارتومن بدم.صد سال سیاه جیب اینارو پر نمیکنم. اینترنت پوینت تو پوینت میگیرم پینگ هم عالی قیمتاش خیلی هم خوبه.

• Like
Reactions: hooman28

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or