مشاوره و راهنمایی درباره خرید و راه اندازی Game Server

سلام :biggrin1:

این تاپیک رو برای مشاوره و راهنمایی برای کسایی که میخوان سرور بازی راه بندازن زدم.

من یه چند وقتی بود که تو فکر زدن سرور بازی بودم،ولی فعلا چون بودجه ی خیلی زیادی ندارم میخوام VPS بگیرم و بازی CS 1.6 رو ران کنم،البته اگر بعدا توان مالی اجازه بده احتمالا بازی های بهتری هم مثل cod 4 رو ران میکنم ولی فعلا میخوام ببینم این چی میشه...

من میخوام یه vps با مشخصات زیر بگیرم که بتونم CS 1.6 رو با 24 پلیر بتونم ران کنم:

RAM: 1gig
hard: 10 gig
bandwidth: unlimited
Uplink: 100Mg
CPU: Share

قیمت رو هم 35 میگه طرف. تقریبا آشنا هم هست،دوست یکی از دوستان :biggrin1:
حالا میخوام که ببینم این سیستم کافیه؟ و کم نمیاره؟
چه توصیه هایی میکنید؟

راستی دیتاسنتر هم توی اروپا هست و پینگ گرفت،139 بود.

ممنون میشم که دوستان راهنمایی کنن.:smile::biggrin1:

رم و هارد موهم نیستند !

CPU و Bandwidth مهم ترند ! از همه مهمتر این هست که برای یک سرور 32 نفره کانتر ، نیاز به 5 مگابانت باندویچ هست.

در ضمن باندویچ نامحدود وجود نداره و Uplink 100MB هم مهم نیست.

باندویچ 2 مگابایت حدود 100 هزار تومان در ماه هزینه دارد.

بعضی جاها باندویچ بمعنی ترافیک (Traffic) هست . و احتمالا ترافیک شما نا محدود هست.

پینگ سرور نباید بالای 30 باشد و بهتر است برای این کار از اینترنت ملی (اینترانت) استفاده کنید.

(باندویچ اینترنت ملی بسیار ارزان تر تمام می شود.)

سرور CoD4 هم ، 10 نفره آن نیاز به 2 مگابایت باندویچ دارد و 16 نفره آن به 4 مگابایت نیاز دارد.

رم و هارد موهم نیستند !

CPU و Bandwidth مهم ترند ! از همه مهمتر این هست که برای یک سرور 32 نفره کانتر ، نیاز به 5 مگابانت باندویچ هست.

در ضمن باندویچ نامحدود وجود نداره و Uplink 100MB هم مهم نیست.

باندویچ 2 مگابایت حدود 100 هزار تومان در ماه هزینه دارد.

بعضی جاها باندویچ بمعنی ترافیک (Traffic) هست . و احتمالا ترافیک شما نا محدود هست.

پینگ سرور نباید بالای 30 باشد و بهتر است برای این کار از اینترنت ملی (اینترانت) استفاده کنید.

(باندویچ اینترنت ملی بسیار ارزان تر تمام می شود.)

سرور CoD4 هم ، 10 نفره آن نیاز به 2 مگابایت باندویچ دارد و 16 نفره آن به 4 مگابایت نیاز دارد.

آره منظورم ترافیک بود... :-"
خب حالا با این حرفایی که شما میزنید،برای کانتر،روی VPS 24 نفر چه مقدار باندویچ لازم هست؟ و اینکه اگر میشه یه سرویس دهنده هم به من معرفی کنید. (یا پ خ بزنید)
اینکه میگید باندویچ ملی ارزان تر تمام میشه،یعنی چه قدر ارزانتر؟

ممنون

آره منظورم ترافیک بود... :-"
خب حالا با این حرفایی که شما میزنید،برای کانتر،روی VPS 24 نفر چه مقدار باندویچ لازم هست؟ و اینکه اگر میشه یه سرویس دهنده هم به من معرفی کنید. (یا پ خ بزنید)
اینکه میگید باندویچ ملی ارزان تر تمام میشه،یعنی چه قدر ارزانتر؟

ممنون

دوستان میشه راهنمایی کنید؟
اگر قیمت مناسب باشه،شاید به جای cs یه بازی دیگه رو ران کردم! :biggrin1:

باندویچ ؟ راحت باش ، بکو ساندویچ کلا :d

ببین دوست من ، الان یه سرویس دهنده ی قوی توی ایران هست که مدیریتش با خود منه ، شاید اسمشو شنیده باشی ، گروه BuB یعنی مثلا .. ما الان در ایران یه سرور Dedicated داریم که ماهیانه 200 تومن هزینشه .. و اینکه شما از سرور های اروپایی به هیچ نحوه ممکن نمیتونی برای ران سرور بازی استفاده کنی چون پینگش بالاست . اونی هم که میگی برای خودت پینگش 120 بوده ، برای خودت بوده و برای ISP های دیگه مسلما بالاتره .. حال ، آی پیشو بده تا دیگر دوستان هم تست کنند . بعد اینکه برای ران کردن یک سرور CS ، شما به 256 تا حدودا رم نیاز داری که نسبت به شلوغی سرور از 160 مگ تا 300 - 400 مگ متغییره و فشار متفاوتی روی سرور میاره . از لحاظ بندویت ، سرور های بازی مصرف خیلی زیادی ندارند ولی یه سرور 24 اسلات ، حداقل ماهی 120 گیگ برات آب میخوره ..
سوال دیگه ای داشتی در خدمتم ..

آهان ، BW همون ترافیک ــه !
_______
بعد در مورد این آقایی که بالا سر من پست داده ، سرور های BFH ، یک سرور لانچر نیاز داره که سایت هایی که از خود EA نمایندگی دارن مثلا Multiplay.co.uk این لانچرو دارن و در صورت سفارش ، فقط براتون ران میکنند و به کسی نمیدن .. ، در نتیجه سرور BFH منتفیست :D

سلام من یه vps می خوام که 3ta بازی cod4 gta5 counter ران کنم روش از هر کدام 4تا ip بگیرم تعداد پلیر ها هم 24 تا 20 چه vps بدرد می خوره با چه مشخصاتی حتما ایران باشه.
لطفا سرعی جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or