مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

همه این کارهارو انجام دادم
تو حالت safemod رفتم Display driver uninstaller کله درایور قبلی که انویدیا بود حذف کردم
تو بایوس رفتم csm اگه اشتباه نگم درست کردم
از چندجا دانلود کردم
چنتا نسخه قدیمی گرفتم ولی باز درست نشد
gpuz درست نشون می ده
توی task maneger هم درست نشون میده

نمی دونم چیکار کنم

راستی روی گرافیک یک دکمه کوچیک داره
کسی میدونه برای چیه؟
اون برای تغییر بایوس هست یکی سایلنت یکی پرفورمنس؛ هواست باشه خواستی تغییرش بدی سیستمت حتما خاموش باشه.

ببین این مشکلو منم داشتم فقط چون واسه خیلی سال پیشه دقیق یادم نیست چطوری فیکسش کردم؛ اینترنت سیستم کلا قطع کن ( لن وای فای ) ببین درست میشه.

• Like
Reactions: jjhha
اون برای تغییر بایوس هست یکی سایلنت یکی پرفورمنس؛ هواست باشه خواستی تغییرش بدی سیستمت حتما خاموش باشه.

ببین این مشکلو منم داشتم فقط چون واسه خیلی سال پیشه دقیق یادم نیست چطوری فیکسش کردم؛ اینترنت سیستم کلا قطع کن ( لن وای فای ) ببین درست میشه.
بابت کلید تشکر
اینترنت قطع کردم نشد

بابت کلید تشکر
اینترنت قطع کردم نشد
داخل Device Manager رو کارت گرافیک راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید. تب Details رو باز کنید و Hardware Ids رو انتخاب کنید. عکس بفرستید.
یک عکس از مشخصات کامل GPU Z هم میشه به اشتراک بزارید؟ کارت دسته دوم بوده دیگه؟ مال چه شرکتی هست با جعبه و مخلفات بوده؟

آخرین ویرایش:
  • Like
داخل Device Manager رو کارت گرافیک راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید. تب Details رو باز کنید و Hardware Ids رو انتخاب کنید. عکس بفرستید.
یک عکس از مشخصات کامل GPU Z هم میشه به اشتراک بزارید؟ کارت دسته دوم بوده دیگه؟ مال چه شرکتی هست با جعبه و مخلفات بوده؟

adm2.gif adm2.gif

مدل XFX RX 6900 XT Speedster swft
بله دسته دو بوده
کارتن و کارت گرافیک چیز دیگه ای نیست

آخرین ویرایش:
فایتال فانتزی 7 نصب کردم تمام قابلیتش گذاشتم روی اخرین مثل هلو اجرا کرد

گرافیک نصب شده مشکلی نداره

احتمالا مشکل از ویندوز هست که ستاپ درایور نمیتونید درست انجام بدین

اگه امکانش براتون هست در آینده ویندوز به صورت clean نصب کنید یعنی درایو ویندوز کامل فرمت بشه بعد نصب کنید

• Like
مال منم یبار اینجوری شد ویندوز رو عوض کردم درست شد.
واسه زمانی بود که واسه ریمیک لست اف اس یک درایور بتا داده بودن من نصب کردم کارت گرافیک کویل واین میداد صفحه هم پر استاتر و فریز شده بود بعد درایور با ddu هم پاک نمیشد میخواستم نصب کنم هم این ارور رو میداد.

قبل اینکه کارت قبلیت رو جدا کنی با DDU درایورش رو پاک کردی؟

• Like
View attachment 424504View attachment 424504

مدل XFX RX 6900 XT Speedster swft
بله دسته دو بوده
کارتن و کارت گرافیک چیز دیگه ای نیست
از اینکه درایور درست رو دانلود کردید مطمین هستین؟ به نظر درایور های نسل ۷۰۰۰ به بعد و ۶۰۰۰ متفاوت هستن. برای شما با توجه به این عکس ها درایور سپتامبر پارسال احتمالا از سمت ویندوز نصب شده و گرافیک داره کار میکنه. از لینک زیر میشه درایور گرافیک رو بگیرید.
https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6900-xt.html

مال منم یبار اینجوری شد ویندوز رو عوض کردم درست شد.
واسه زمانی بود که واسه ریمیک لست اف اس یک درایور بتا داده بودن من نصب کردم کارت گرافیک کویل واین میداد صفحه هم پر استاتر و فریز شده بود بعد درایور با ddu هم پاک نمیشد میخواستم نصب کنم هم این ارور رو میداد.

قبل اینکه کارت قبلیت رو جدا کنی با DDU درایورش رو پاک کردی؟
سلام
من ههم احتمال میدم از ویندوز باشه
از اینکه درایور درست رو دانلود کردید مطمین هستین؟ به نظر درایور های نسل ۷۰۰۰ به بعد و ۶۰۰۰ متفاوت هستن. برای شما با توجه به این عکس ها درایور سپتامبر پارسال احتمالا از سمت ویندوز نصب شده و گرافیک داره کار میکنه. از لینک زیر میشه درایور گرافیک رو بگیرید.
https://www.amd.com/en/support/down...eon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6900-xt.html
4 تا دانلود کردم در نسخه مختلف همش این ارور میدن

18810.jpg
این کانال خیلی وقته ندارم، این پیام هر روز میزاره
کاری به این ندارم،ولی وقتی دلار هزار تومان میومد پایین هیچ پیامی نمیزاشتن
نمیدونم والا مدل کاسبیه یا چیه اما من سر درنمیارم

از اینجا
اگر میخوای نصبش تمیز باشه اول با DDU از تو safe mode درایوری که الان نصبه رو وایپ کن بعد اینو نصب کن، قبل از نصب هم یا فیلتر شکن روشن کن یا اینترنتو کلاً قطع کن

https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-26-9-2.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or